sunt copilasii vostri afectuosi/pupaciosi ?
...ca Laura mea nu prea e
Pana pe la 2 ani nu ne-a pupat niciodata din proprie intiativa, desi eu o pup si o imbratisez de 100 de ori pe zi..doar de vreo cateva luni a inceput si ea sa ne imbratiseze si ne pupe, dar de cele mai multe ori vrea sa ne pupe pe gura...
Oare se mai schimba in timp ???
La voi cum e ?
Multi pupici,
Elena&Laura
Raspunsuri
Raluca spune:
Da e o mare pupacioasa, si-i place sa ne imbratiseze si sa ne giugulim.......ca de' suntem cam rasfatate mai ales cand ne trezim!
Raluca si Ilinca
danielac spune:
Diana a inceput sa dea pupicuri de vreo 2 luni. tati a invata-o si de atunci... pupa tot ce vrea ea, jucariile, mai ales papusile si ursuletii, dar si pe noi si are un mod foarte haios de a te pupa. mai nou trimite pupicuri cu manuta sau cu degetelul.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
vilma spune:
Si Anca mea e pupacila, si imi place foarte mult asa, ma unge la suflet cand ma intorc acasa de la servici si vine topaind, cantand, fuguta in hol sa ne dea pupul de bun venit din nou acasa. Si mai nou, imi cauta alunitele (carora ea le zice bibe sau bube) si le pupa ca sa treaca, asta in contextul in care ma apuca gadilatul si totul devine o fugareala prin casa ca sa scapam una de alta de gadi-gadi.
Vilma si Anca (1 an si 9 luni)
monica spune:
o, da!!! Tot timpul!!!! Tzuguie buzele ca o maimutzica shi nu vrea pupici decāt pe botic..:-)))))
Monica, mama lui Vladut, nascut pe 7 mai 2001
carmenp spune:
LA GREU! Totusi ramin la parerea mea: fetele sunt mai lipicioase ca baietii!
Carmen si Ionut
palmyrah2002 spune:
[blue]....da ,dar numai cind vrea ceva...
E un smecher si jumatate!!!Stie sa-si atinga scopurile...!!Cristina[/blue]
Floare de Colt spune:
Teea este asa de afectuoasa si pupacioasa(ca mine )si
ne vorbeste atat de frumos... "Mami draguta", "tati dragutul", sau
"PA tati printul meu drag!"
Ne topim de dragul ei.
Uneori imi prinde usor cateva suvite de par si le saruta (chiar daca i-am spus ca nu este igienic), alteori imi mangaie pleoapele usor, cu degetelele si apoi le saruta. Noaptea inainte de culcare, ne pupicim alunecat, pe obrajori, pe nasuc, pe frunte, pe barbita, apoi un pupic zburdalnic si tot asa.
Toate gesturile ei sunt pline de dragoste si tandrete, insotite de un zambet fermecator si o sclipire a ochisorilor.
Daca se trezeste noapte, are aceeasi disponibilitate sufleteasca si iarasi ne pupacim.
Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu
Danza spune:
o, da!!!!!! si ce dragastos e!!!! mai ales cand vin de la servici ma , ma cuprinde, se uita in ochii mei si ma ciupeste de obraji.
L-am invatat pe la vreo 7,8 luni (nu stiu exact, dar nu mai tarziu) sa pupe animalutzele de plush. Apoi cate un pic m-am bagat si eu in seama, adica pupa vacutza si apoi pe mine, pupa elefantutzul apoi pe mine . Acum insa pupa din proprie initiativa, mai trece cateodata pupatul in muscat, dar asta e alta poveste. Vine el cand are chef si se agata de gat sau te ciupeste de obraji, mana, de vreo 2-3 zile zice Pa la plecare si arata pa cu manuta la gurita. CAt n-ar parea de straniu, adora burticile goale, mai ales daca au si ceva in plus. Astfel, cand ma vede dezbracandu-ma sau cand sunt culcata, se aseaza calare, imi ridica tricoul si ma gadila la burta . E tare nostim!!! Ei si ce ca pupa pe gura? principalul e ca o face si-mi place tare!!!
la toti!
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
roxy spune:
si Cristi e tareeeeeeeeee pupacios.La inceput imi tragea cate un cap in gura ,de vedeam
,dar apoi s-a perfectionat,tot exersand si acum ne pupacim toata ziua.Iar cand vine taica-sau de la servici ,ma ia de maneca(Cristi)si ma duce langa taicasu care vrea nu vrea trebuie sa ma pupe.
Iese un trio de pupaturi de mai mare dragul
Roxy si Cristi cel vorbaret
huianur