fisa fiscala

fisa fiscala | Autor: Alecsia

Link direct la acest mesaj

Am lucrat primele 3 luni ale anului trecut, la o firma care si-a incheiat activitatea ( din mai multi asociati , unii s-au retras si firma nu a mai functionat ). Nu mi-au trimis nici pina acum fisa fiscala. Eu stiu ca angajatorul are obligatia sa-ti trimita fisa fiscala ( gresesc?).Am sunat-o de mai multe ori pe fosta mea colega care se ocupase cat de cat de contabilitatea de acolo si care mai stie cate ceva din ce s-a intamplat cu firma. In final dupa mai multe telefoane cand la unul cand la altul , tot nu am reusit sa dau de fisa fiscala. Ba mai mult unul din fostii actionari m-a luat pe sus cand l-am intrebat de fisa fiscala , spunand ca nu-i treaba lui. Eu ce pot face acum? Daca merg la Administratia Financiara , pot sa declar ca nu am primit fisa fiscala? La urma urmei nu e vina mea.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Eu am fost in aceeasi situatie (ma rog, era ceva diferit – arabul meu era plecat in lume si Politia il cauta si ea, dar nu pt FF !) si am rezolvat simplu la Finante depunand in loc de FF o declaratie pe propria raspundere, iar in Declaratia 200 am lasat liber...

Daca ai norocul sa ai cartea de munca completata pe acea perioada, poti sa faci o copie xerox si dupa ea – poate o accepta.

Mai multe gasesti la subietul pe care l-am deschis atunci – UPS, CE ! A DISPARUT SUBJECTUL MEU DE LA JURIDICE !!!

Oricum,
Sa nu uiti sa duci o copie dupa buletin pe care sa o anexezi !
Iar daca mai ai alte venituri (din alte surse) pe anul trecut, este evident ca trebuie sa le treci in declaratia 200 conform actelor pe care le ai.

Mai multe afli de la un expert contabil autorizat sau de la inspectorii de la Administratia financiara teritoriala unde depui declaratia 200 (vezi ca este mai bine sa mergi personal daca ai asemenea probleme !!!)

Succes !

Cu stima,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Multumesc Darael. O sa merg azi sau maine sa vad cum rezolv.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput