Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirela Anca spune:
Anca si Cristina bun venit ,sinteti pe listuta dar vreau datele de la Cristina .Sarcini usoare si bb-i sanatosi !
Doinna multumesc frumos ! tu nu esti pe listuta noastra .Nu esti graviduta ?
Pineappleeu am avut probleme cu toxo in 2001 .Atunci am pierdut 3 sarcini .Nu am avut niciodata IgM pozitiv ,doar IgG si cu toate astea am avut probleme .Nu te speria ca nu ai analize proaste .Un IgG pozitiv trebuie sa ramina mai mic de 280 ,ca sa nu ai probleme .In cazul tau 160 este maricel dar nu periculos .Eu luna trecuta aveam IgG 50 si IgM negativ ,tinind cont ca marti fac 4 luni nu cred c-o sa mai repet analiza .Dupa 4 luni fatul nu mai este afectat .Nu te speria .Cum ai aflat ca ai probleme cu colul?la un control pe masa sau la eco .Eu am colul mai scurt cu 1,5 cm si-mi este frica sa nu am probleme dar dr. nu ma pune pe masa .Cum aflu daca am probleme ?La sfirsitul lui Mai o sa fac eco 3 D si atunci o sa-mi masoare colul dar pina atunci mai sint 15 zile si stau cu teama .
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
crissy77 spune:
Scuze
...UM: 2 Martie 2005; DPN: 7 Decembrie 2005; 27 ani iar cand voi naste, depinde: daca nasc pana pe 7 Decembrie voi avea 27 ani, daca nasc pe 8 Decembrie sau mai tarziu voi avea 28 de ani. Ar fi ce mai de pret cadou pe care il voi primi de ziua mea!!!
Cristina Negara
lulu.tza spune:
Fetelor va rog sa ma ajutati! Sunt de la burticile mici adica UM 5 aprilie, DPN 10 ianuarie.
Ieri seara am avut o scurgere maronie(cateva picaturi) si am intrat intr-o panica ingrozitoare.Voua vi s-a intamplat asa ceva?Durerile de burta nu sunt mai puternice decat pana acum si de aseara nu s-a mai intamplat nimic.Dar mi-e cam teama.Marti 17 mai implinim 6 saptamani.
Va rog sa-mi raspundeti
Lulu
gabitzam spune:
Lulu, cit mai repede la doctorul tau. E posibil sa-ti recomande Utrogestan sau Gravibinon. Se intimpla relativ la multe gravidute sa aiba ce ai si tu. Mai ingrijorator e cind singele este rosu, proaspat.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
pischi2003 spune:
Salut 
Sunt noua pe aici si inca nu stiu cum sa ma inscriu in lista de mamici nov.-dec. 2005. Dar ma descurc eu cumva!
pischi2003 spune:
Am citit cu mare interes mesajele mamicilor nov-dec. 2005, si m-am regasit si eu in multe ipostaze.
Apropos, eu sunt
11+ si sunt super bucuroasa ca pana acum nu mi-a fost rau-rau. Adica ceva senzatii de greata, strambaturi din nas la unele mancaruri, dar atat. Iar foamea - URIASA!!!!!!!! Dimineata plec la servici cu sacosica cu sandvisuri, fructe si imi mai si cumpar. 
pischi2003 spune:
Buna burticutze!!! 
Scuze, am uitat sa ma prezint: am 28 de ani si cand voi avea bb, cam pe 6 dec. 2005, voi avea 29 de ani. Este un copil f.f.f.f. asteptat, dupa o sarcina oprita in evolutie anul trecut. Iar acum pare sa fie bine, sa speram.
M-am bucurat ca mai e o burticutza din Iasi - Adriana - pe care o salut, ca si pe restul dintre voi. ![]()
O sarcina usoara la toate dintre voi!
Mihaela
11+
Ina869 spune:
lulu.tza si pina sa ajungi la doctor incearca sa stai intinsa pe pat, odihneste-te, nu face bai fierbinti, nu face efort.
Si eu am avut aceste scurgeri in primele saptamani de sarcina (plus contractii,mici sangerari,dureri, etc.) si dr. mi-a prescris progesteron.
Pupici si sa ne dai vesti bune!
& bobita 11+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Doinna spune:
Chiar asa mai fetelor eu de ce am disparut de pe listuta?Eram trecuta cu UM 07.03.2005 si bebe asteptat pe 12 dec 2005.Daca puteti sa ma treceti inapoi?Multumesc.