Ce masina de spalat sa-mi cumpar?

Ce masina de spalat sa-mi cumpar? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa-mi schimb masina de spalat si vreau sa adun cateva opinii cu privire la marcile existente pe piata. Ce masina aveti de care sunteti multumiti? Si ce masina se poate lega si la apa rece si la calda. Masina pe care o am acum e legata si la apa calda si o folosesc asa de cand am cumparat-o desi ea nu era proiectata pentru a primi apa calda. Practic, rezistenta ei nu am folosit-o aproape deloc.
Vreau o masina de o firma serioasa,care sa ma tina ani buni fara sa chem depanatorul, sa aiba un nr mai mare de rotatii astfel incat sa scot rufele cat mai bine stoarse.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi suntem foarte multumiti de masina Whirlpool pe care o avem. Are 800 rot/min, stoarce foarte bine, este super ok.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu te sfatuiesc doar sa nu-ti iei Indesit!! Eu am dat-o-n bara cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by Bebe Beca

Noi suntem foarte multumiti de masina Whirlpool pe care o avem. Are 800 rot/min, stoarce foarte bine, este super ok.

Ioana si Rebeca

Subscriu

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Imi cer scuze ca intervin in subiectul tau Dana, dar si eu voiam sa pun aceeasi intrebare. Vreau sa le iau la ai mei o masina de spalat cu storcator ca sa nu mai munceasca ei caci sint in virsta. Marca whirpool e f. buna si in SUA. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraM spune:

Din cauza spatiului pe care il am pentru masina de spalat eu as vrea una slim ... aveti sugestii si in aceasta directie? Ar mai fi varianta cu deschidere verticala dar mi se pare mai incomoda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Dana, uite si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46685" target="_blank">aici

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LauraM, au aparut acum masini la fel de inguste ca si cele cu incarcare verticala. Eu am vazut masini asa la Unirea (Flanco parca)si la Carrefour.

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

dana, te-as sfatui sa nu-ti iei masina cu deschidere verticala, are un sistem de inchidere si deschidere foarte greoi.
te-as sfatui sa iei una care are cuva de inox,si filtru detasabil, pentru ca sa il poti curata, 1000 de rotatii daca vrei sa fie aproape uscate sau 1200 rotatii, sa nu-ti iei cu uscator inclus pentru ca nu sunt eficiente.
eu am de 4 ani Ardo,nu am umblat la ea, sora mea are tot Ardo de 6-7 ani si la fel nu a umblat la ea, nu pot sa zic ca nu sunt multumita, acum de exemplu as vrea cu mai multe facilitati, vezi cum spunea Freia, de la Bosh.
dar depinde si de citi bani dispui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am Whirlpool verticala, tot din motive de spatiu, si nu-i adevarat ca sistemul de inchidere-deschidere e greoi ! Sunt pur si simplu doua clape cu un mecanism de prindere. Are spatiu suficient, 1000 rotatii si scoate rufele aproape uscate ... Singurul inconvenient e ca la 100 rot. e cam zgomotoasa, in rest e OK.

Sa te uiti dupa masini cu turatia reglabila, cu programe de lina, matase, rufe delicate, incarcare la 1/2, optiune de clatire suplimentare. Eu am spalat si esarfe de matase, si pulovere de lina si a fost OK.

Cum vrei tu, sa poata fi alimentata si la apa calda, nu prea exista; e numai Daewoo cu bule, din care nu ti-as recomanda, ca am avut.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Whirpool verticala de vre-o 5 cu numai 600 de turati dar sunt complet multumita.
sistemul de inchidere pe verticala e bun, de ce vi se pare greoi?
Sora mea are o masina Ardo, dar fara suparare, e modesta:zgomotoasa si parca nu spala asa de bine.
A mea e silentioasa, deschid usa la baie sa vad merge?
Nu te sfatutiesc sa legi masina la apa calda, e prevazuta prin constuctie sa incalzeasca ea apa si poti sa o strici.

Mergi la inceput