Miresele anului 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
leyla spune:
Nu s-a deschis inca, joi la ora 3 dupa masa este deschiderea. Fetele din Constanta, Sibiu, Iasi, Suceava, Targu Mures iti pot da mai multe detalii pentru ca acolo exista deja. Oricum aici va fi mai spectaculos ca va fi mult mai mare (pe doua etaje). Merita sa incerci dar bineinteles dupa deschidere.
[quote]Originally posted by krelia
Raza, cica s-a deskis un supermarket nou la Unirea (bd. Coposu'), Univers all ii zice, ai idee cum e, ca eu vreau sa dau o fugutza [/purple][/font=Comic Sans MS]
krelia spune:
quote:
Originally posted by leyla
Nu s-a deschis inca, joi la ora 3 dupa masa este deschiderea. Fetele din Constanta, Sibiu, Iasi, Suceava, Targu Mures iti pot da mai multe detalii pentru ca acolo exista deja. Oricum aici va fi mai spectaculos ca va fi mult mai mare (pe doua etaje). Merita sa incerci dar bineinteles dupa deschidere.
[quote]Originally posted by krelia
Raza, cica s-a deskis un supermarket nou la Unirea (bd. Coposu'), Univers all ii zice, ai idee cum e, ca eu vreau sa dau o fugutza
Mersic frumos, leyla. Nu stiam ca nu s-a deschis inca, eu am pliantul in fata, si nu scrie de vreo data de deschidere. Am vazut si reteaua lor, si schema celor 2 etaje , pare a fi ceva interesant
Ba, mint, pe coperta I scrie ceva de genul "din 20 mai preturile...etc..etc", deci, probabil prima zi de la deschidere, incep promotiile . M-am uitat mai bine
Krelia...viitoare printzesita
ralu_trancu spune:
Buna dimineata!
am si eu pliantul de la Univers all. Dar nu vi se par fffff mici reducerile?
numai 1 mie 2 la produs?
am fost la botez ieri. La Caro, in Pipera. Sincera sa fiu nu mi-a placut prea tare. Friptura nu era facuta bine, cartofii erau din aia de la punga, congelati, tortul era inghetat, ...
si muzica a fost bune, dar DJ-ul cred ca aspira la un post de DJ la radio- comentarii din alea ca pe posturile in voga.
si acum Stefan e acasa a ii e rau de moare si eu la munca fara nici un fel de chef. Si mai am si treaba.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
ralu, nu stiu ce sa-ti spun, dar, uite, spre exemplu, la cola: noi luam de la mini-marketul din colt la 33 de mii, din cora cu 29, 30 de mii, iar aici, normal e 30.500, iar cu card 29. Tu te referi cumva la diferentele de pret dintre "normal" si cel cu card? Sa stii ca, din ce imi aduc aminte, parca nici la gima aceste diferente nu erau cine stie ce.....
ralu_trancu spune:
krelia, am luat aseara detergent de la gima la 3 kg. reducerea a fost de 55 de mii . e vb de detergent Dero Surf, adica unul mediu ca pret.
la kg de mezeluri tot cam 30 la % e reducerea
Giova spune:
neatza!!!
nu ma simt bine, de ieri dim.sunt asa. si cand ma gandesc ca mai am inca multe sapt. imi vine sa o .
mai nasol e ca, ieri am incercat sa , si nu pot. azi mi-e groaza sa merg pe la wc, ca sunt la munca.
doamne ce rau e sa fii.
sambata am facut curat, mancare, si mi-am luat o bluza super faina pt. gravidutze. dar o pot folosi numai mai incolo, cand se va vedea ceva. ne-am luat si cantar.
duminica eu in pat, Clau in jurul meu. seara am iesit la o plimbarica.
mi-e groaza de licenta, ce voi face eu pe acolo cu greturile mele? ar trebui sa vb. cu cineva din comisie sa ma lase prima ca sa nu stau pe acolo mult?
habar n-am, mai nasol e ca nu am chef de invata si 20 iunie se apropie cu pasi repezi.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
baloiu alina spune:
buna fetele,
voi cum ati petrecut in weekend? la mine a fost groaznic. m-am apucat de zugravit si-mi vine sa .. dar las ca o sa treaca si asta.
fetelor eu in afara faptului ca sunt stresata am constatat ca mai sunt si .
va rog explicati-mi si mie cum fac cu taria? adica am mai multe feluri (tuica, wisiki, gin)il pun pe ospatar sa umble printre mese si sa intrebe fiecare ce doreste dau cum (eu cand v-am zis ca sunt )
va pup si mersic de ajutor
ooana spune:
Fetelor va spun eu de Univers All ca acolo imi fac cumparaturile de 1 an de zile!
Depinde la ce va asteptati........nu va fi ceva extraordinar, nu se compara cu Carrefour.......ceea ce imi place mie e ca poti plati cu card, cu bonuri sau cash.......in rest un supermarket obisnuit!!!
Poti sa iti faci un card pe care iti aduni niste puncte in functie de valoarea cumparaturilor facute iar la sfarsitul lunii ei iti transforma punctele in bani si iti trimit un cec prin posta cu care poti sa mergi sa faci cumparaturi!
Tot cu acelasi card ai anumite reduceri, dar nu spectaculoase, la anumite produse!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/oananicoara
krelia spune:
ralu, mersi de lamuriri, e drept, eu cu gima nu prea...desi e destul de aproape de noi. Mai mult cu mega de la muncii .
Gio, curaj gaina, ca te tai! (stii cum e vorba aia!). Las ca treci tu cu bine, iti tinem pumnii stransi!
oana, mersic , din ce am vazut in pliant, cel de aici va fi structurat pe 2 etaje, asa ca vom avea ce "vizita" (cumpara) Adevarul e ca plata cu bonuri ne convine si noua. Eu de card m-am lamurit/lecuit. Mai avem mult pana sa ajungem sa platit peste tot numai cu card....educatie, aparate performante, care sa nu se strice, sau sa-mi provoace surprize neplacute, asa ca, mai bine ma lipsesc (sa aiba baba banii la ciorap, ca-i mai bine )
ralu_trancu spune:
eu primesc salariul pe card. Stefan ii primeste in mana. si cu banii din salariul lui platim intretinere si altele de gen, iar banii mei se folosesc la cumparaturi, de aceea platesc de cele mai multe ori cu cardul la cumparaturi. avem 2 carduri pentru un singur cont si putem sa ne folosim amandoi de banuti. Eu ma bucur ca asa nu va trebui sa ma chnui la cumparaturi sa vad cat am rest in bani vechi si cat in bani noi. asta pentru leul greu vorbesc.