Metoda "Montignac"...intrebari

Metoda "Montignac"...intrebari | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Ca tot reveni subiectul "diete" pe prima pagina,as vrea sa intreb si eu daca tine cineva acest regim disociat.Am niste nelamuriri si daca Otilia s-a hotarit sa-si arunce pc-u-n pod,pe cin' sa mai intreb???Heeeelp,pleaaaaasssse!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu nu l-am tinut dar l-am studiat indelug..am citit cartea constiincioasa. O sa incerc sa te ajut daca pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Si eu am citit cartea si m-am adaptat regimului destul de repede. Nu il respect cu strictete si pana acum chiar am reusit sa ma mentin in forma. Ideea este ca totusi regimul nu este delor rau, este foarte sanatos, iar in ceea ce ma priveste restrictiile impuse nu sunt de nerespectat.
M-am obisnuit cu regimul, dar de cand am aflat ca voi avea un bb, am mai calcat si pe langa .
Eu va recomand sa-l incrcati cu incredere. trebuie doar un pic de vointa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

eu nam citit cartea. Dar de o luna mananc orice DAR fara paine, fara paste faionoase, cartofi, mazare fasole si orice care ar putea contine glucide. Singurele glucide pe care le bag in mine st cele 10 g de zahar (doo pliculete pe care mi le pun in cafea).
Faza mijto e ca imi vin fustele stramte de dinainte de Alex. Faza nasoala e ca desi incep sami vina hainele..si pantalonii nu ma mai strang...la kile nu santamplat mare lucru. M-am intepenit in 69 si nu pot sa cobor de acolo..........om videa ceo mai fi...

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta mica spune:

hm... suna interesant. mai ales ca la capitolul 69 (kg) votez si eu!
exista ceva informatii pe web referitoare la chestia asta cu disocierea? sau poate cineva sa imi spuna in cateva randuri cam care-i principiul? mi-ar place si mie un pic sa fiu iar
va multumesc!

mamaruta mica

Mergi la inceput

faza e ca nu trebuie sa amesteci glucidele cu proteinele si lipidele. Adica poti sa mananci fripturi cate vrei si grasimi......dar sa nu mananci glucide. Adica friptura cu salata da, friptura cu cartofi NU! etc...

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

www.m6.fr/html/emissions/jddm/index.shtml" target="_blank">http://www.m6.fr/html/emissions/jddm/index.shtml
www.metabolicdiet.com/articles/article.asp?article_id=643[" target="_blank">http://www.metabolicdiet.com/articles/article.asp?article_id=643[
Si eu mananc fara carbohidrati. Nu am cantar asa ca nu stiu ce se intampla cu kg. Dar pe haine a inceput sa se vada. Tin doar de o saptamana.

Mergi la inceput

Ai vazut oana???? la haine se opserva dupoa prima saptamana!!!!!!!!!! Dar nu inteleg ce sentampla cu kilele??? se redistribuie shuncili??? se consuma grasimili si astea or cantari mai ushor??? abar nam. Faza e ca fuste la care nu puteam sa inkid fermuoarul imi stau lejer acuma...desi la kile....nik spectaculos.......hmmmmmmmm

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Da, mai fetelor si la mine la fel. Imi vin hainele, dar dupa ce am terminat cu regimul ala crunt m-am intepenit la 59 de kile. Nu mananc paine si chestii de genul si dulciuri, dar nu pot sa zic ca ma tin dupa regim, mai ales ca nici nu prea stiu bine cum e. Iau in schimb otet de mere de mi s-a acrit. Cum naiba au slabit fetele alea cu otetul si mai ales in cat timp?
Poate ma vede cineva si imi zice ca macar sa nu mai beau acritura degeaba.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Heeei,ce bine ca mai sunt si altii!Ce ma nelamureste pe mine:glucidele (in cartea lui Montignac)sunt impartite in glucide bune si rele si scrie ca mesele de prinz si seara sa fie proteino-lipidice;dar in meniuri spune sa maninci carne(lipida) cu legume permise.Care sunt aceste legume permise,ca nu pomeneste nimic de asa ceva.Sa fie legumele din categoria glucidelor bune,asta insemnind ca totusi se amesteca lipidele cu glucidele?Asa sa sa fie sau sunt io si nu-nteleg?!?!?!
Mamaruta,si alte fete interesate,regimul asta este destul de simplu si usor de tinut;de fapt nu e o cura de slabire,ci un regim de viata sanatos si aplicabil pe tot parcursul vietii.Regimul se imparte in doua faze:una putin mai stricta(in care ,de ex,nu ai voie sa consumi deloc alcool,sau unele combinatii alimentare)in care slabesti si o a doua mai usurica pe care e recomandabil s-o urmezi tot restul vietii pentru mentinere.Nu sunt prea multe interdictii(infara de dulciuri si fainoase,bine-nteles) si poti sa adaptezi meniul la gusturile tale.O alta chestie foarte importanta e sa nu maninci fructele in combinatie cu orice altceva,ci numai singure,cu cel putin jumatate de ora inaintea oricarui alt aliment si la cel putin 3 ore dupa ulima masa.Explica aici cam ce dezastru digestiv produce un fruct combinat cu alt aliment.In fine...in principiu sunt doar citeva reguli de urmat si citeva tabelase cu alimente de urmarit.Daca vreti amanunte vi le dau cu placere.
Luizax si Camelia:si io am patit faza cu kilele;cre'ca prin regim alimentar se topesc grasimile care-s mai usurele dar se mareste densitatea fibrei musculare care este grea;astfel se explica fenomenu....ce explicatie savanta!!!huh!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Veve..carnea contine proteine, Grasimile sunt lipidele. Iar din legume si fructe...ce satz zic......strugurii ingrasa, la fel si bananele....si merele. Mai toate. Ce mai ramane sa mancam? FRUNZE! Salata verde...varza la greu, tzelina, morcof, ridichi, furaje dastea :)) si oua si fripturi, lapte, iaurturi la greu.
Fara faina si altele care contin amidon (ca e glucid).

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput