Balante (dez)echilibrate (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'neata !

Am vrut si ieri sa va scriu un mesaj, dar mi s-a restartat calculatorul chiar cand scriam eu de zor si apoi am avut ceva probleme cu el si n-am mai apucat sa finalizez ce mi-am propus.
Vroiam sa va spun ca am avut niste emotii teribile. Am trait cu intensitate www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49159" target="_blank">venirea pe lume a Irinucai, fetitza lui Roisin.

Si noi ne plimbam foarte mult timp afara. Aseara am vrut sa intram mai repede in casa fiindca era vant destul de puternic, dar n-a fost chip. Asa ca am mai iesit o tura, dupa ce odata intrati in casa s-a pus Oana pe-un urlat .

Fetelor, vreau sa-mi cumpar trening, din acela care se poarta acum, cu pantalonul mai largutz si cu siret la mijloc. Aveti idee cam ce preturi au ?

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Noi pe vantul ala mare de care povestea Dana am fost in Herastrau,caci era Ziua Motociclistilor,cand se adunau la Arc,ne-am imbracat bine si eram pregatita si de ploaie,dar n-a fost sa fie,asa ca PLOAIA vine in w-e ca sa-mi strice mie plecarea la munte!!!!of,of,parca au inebunit anotimpurile astea.
Cat despre trening Dana, eu i-am cumparat surori mele anul trecut din Europa pe nuanta de roz cu dungi albe la 150.000lei,dar cred ca depinde de locul din care-l cumperi.
Un loc pe care ti l-as recomanda este IDM-ul de la Gara Basarab.

Mergi la inceput

Cary, multumesc pentru ideea cu IDM-ul !
Maine pleaca colega mea de serviciu in Bucuresti si am rugat-o sa-mi cumpere si mie trening daca gaseste.

Sa ma laud !
Oana (stiti voi ca ma plangeam fiindca nu-l spune pe M si atunci imi zice TATA ) imi spune pe nume (nu nimereste exact Daniela ): DEIA !

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

DRaga Dana bine si-asa daca nu iese MAMA!
Va doresc un w-e placut!dar se pare ca va fi cu ploaie!NASOOOL.

Mergi la inceput

Mai dragelor dar unde ati disparut iar cu toatele?????
In w-e am fost la Ploiesti la Festivalul MOTO,iar duminica am fost la aniversarea unui"Costita",sper ca w-e viitor sa avem parte de vreme buna ca eu mi-am planuit sa ies la iarba verde.

Va doresc o saptamana buna!

Mergi la inceput

'neata !

Pana la urma weekendul a fost ok.

Cu exceptia zilei de ieri in care a plouat destul de nasol (ploaie care ne-a prins in afara orasului) pot sa spun ca am avut parte de vreme buna.
Ne-am plimbat, am fost sambata seara la restaurant in trei .
Ieri am plecat si am facut un gratar la casa socrilor mei de la tara, a fost bine chiar daca intre timp a inceput ploaia.

PLUS vestile bune din weekend:
- eliberarea celor 4
- locul 3 de la Eurovision
si...
- mi-am luat trening ... rosu !

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Mai Dana numai soare pe straduta ta si eu ma bucur din tot sufletul pentru cei 3 ziaristi.
Apropo cat a fost,la pret,treningul???

Mergi la inceput

350.000 lei Cary.

Soare pe strada tuturor va doresc !

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Rezonabil.

Hai pupici tuturor si mai puneti mana la scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,
am revenit si eu printre voi,is fericita si eu pt. cei 4 si pt. Eurovision la fel,cu toate ca simbata seara am avut un car de nervi.Am sunat binenteles de aici pt. Romania de cel putin 7 ori ,atit eu cit si fam. si toti prietenii si cind nemtii si-au dat punctaju sa vad ca Rom. nu a luat nici un punct??!!Aici s-au facut misculatii sigur,dar le-am scris un mail de toata "frumusetea"...asa ca sa ma tina minte...ca iar ma-nervez cind mi-aduc aminte..
Si la noi e vremea nasoala,dar de joi se anunta calduri mari..pina la 30 grade..abea astept!!

Va pup

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput