Balante (dez)echilibrate (15)
Raspunsuri - Pagina 2
Cary spune:
'Neata la cafelutza si ceiutz!
Avand in vedere ca de-abia am revenit in campul muncii din CIC, eu voi avea abia dupa 25 august concediu;sefu mi-a zis ca poate sa-mi mai de-a o zi,doua lipite de un w-e asa ca inca nu am stabilit nimic pentru acest an,dar pana pe 25 mai este mult!
dana_ene spune:
'neata !
Vad ca nici Vlada nu a mai aparut. Sa speram ca Vladutz e OK.
Pe mine ma ingrozeste ploaia asta. Nu se mai termina.
Chiar vorbeam dimineata cu Cosmin ca - iata ! - e aproape mijlocul lunii mai si noi inca nu am inchis centrala.
Oare in iunie cum va fi ?
Daca e rece, atunci nu mai mergem la mare, amanam pentru iulie sau august .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
AdynaB spune:
Buna fetele,
si eu repejor iar,azi ma duc cu Selina sa-i fac Varilrixul.
Cu vremea,stati linistite,si aici e aiurea de tot,azi ce s-a mai incalzit putin...a fost un frig de a trebuit sa dau iar drumul la caldura si eu si afara daca ieseam ,luam geaca de iarna
Revin mai incolo,daca ma lasa fimea.
pupice
Adyna si Selina bambina
dana_ene spune:
Selinei. Sa dea Domnul sa nu aiba reactii la vaccinel!
ALBUMUL OANEI MARIA
AdynaB spune:
Dana,multumim.Sper si eu sa nu aiba reactii.Fuseram luni la un loc de joaca pt. copii(un fel de Boomland ca in Bucuresti) si va pun poze
aici sa vedeti.
pupice
Adyna si Selina bambina
vlada spune:
Buna fetelor !
Suntem bine, dar am tot avut zilele incarcate si nu prea am mai reusit sa intru...am fost la aniversari, vizite, chefuri.....sper sa imi revin si sa reusesc sa fiu iar prezenta !
Pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Pupici fetele!sa nu ma dati disparuta,la mine acasa nu merge net-ul dar sper sa se remedieze situatia astazi.
Andreea unde sunt pozele promise de la mare?
Selina e scumpa rau de tot.
Vremea asta imi incurca toate planurile sper sa evadam in w-e,asa ca va doresc de pe acum un W-E placut si cu mult soare!
dana_ene spune:
'neatza !!!!!
Eu tare bine ma simt azi, chiar daca-i vineri-13, important e ca-i ultima zi dintr-o saptamana solicitanta. In plus, este si soaaaare .
Am vazut si eu pozele cu Selina. O scumpica !
Interesant locul acela de joaca.
Aici doar la mare am vazut ceva asemanator, in Bucuresti am auzit ca exista dar pentru noi e mai greu de ajuns acolo. Din pacate...
Care va sa zica, Andreea, tot intr-o petrecere ai tinut-o . Iar eu imi faceam griji .
Eii ! Bravos!
Ce planuri aveti pentru weekend ?
Eu duminica merg cu familionul la ziua nepotelului meu care implineste 3 anisori.
Abia astept !
Sper ca vremea sa fie buna, ca sa stam in curte si Oana sa se poata juca in aer liber.
ALBUMUL OANEI MARIA
AdynaB spune:
Buna fetele,
multumim de aprecieri.
Dana,din cite stiu eu de la mamicile de iunie iulie,este in Bucuresti asa ceva,e drept,cam departe de tine.
Vlada,bine ai revenit,hai la poveste.
Noi la sf. da saptamana lenevim,poate facem o plimbare daca e vreme faina ,daca nu acasa ca nu prea am chef de musafiri si nici sa merg in vizita undeva.
Adyna si Selina bambina