Mamici de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
babygirl spune:
'Neata.ma simt mai bine,dar imi curge nasul f.mult.Pt ca transpir mult si vremea asta este asa de schimbatoare,nici nu mai stiu cu ce sa ma imbrac.transpir si afara bate vantul.Pai cum sa nu racesti in asemenea conditii? Aveti grija de voi.
Ieri am fost si eu la dr.inainte am mers la policlinica sa-mi ridic analizele:nici o infectie urinara,iar Ca,Fe si glicemia cu val.normale.Buuuuun!Ajung si la dr.,iar ma plang,iar ne ia cu glume ca pe niste copii care se agita si se alarmeaza pt toate bazaconiile pe care le aud.Ii spun ca ma doare burta cand ma ridic sau ma intorc.E normal,clar.Trec pe pat si imi face echo.Ema are 2,5kg...Cam putin, zic eu, dar dr.zicea ca ajunge la 3 kg, sa nu ma ingrijorez.placenta incepe sa imbstraneasca,iar lichidul e in scadere...Mno,concluzia este ca ma prezint eu la dansul peste exact 2 sapr ca sa o vada iar la echo,sa ma vada si pe mine pt ca marele eveniment se va petrece mai repede decat ne asteptam.Ma coplesise un val de emotie si fericire.Dintr-o data eram plina de energie.N-am dormit toata noaptea de emotie.Am intrat in priza.Gata,sambata chemam ajutoare si mutam mobila,facem camera bebelinei,luni o chem p tanti la curatenie,iar eu spal si calc lucrusoarele,mergem la Cora sa cumparam Pampers si ce ne mai lipseste,imi dau luni ultimul examen,iar in 24 mai ma prezint la control.Poate ca va fi copil de mai,pana la urma.Pana una-alta azi merg la coafor ca sa ma tund nitel si sa ma aranjez.Cine stie cand mai ajung.
Adina (+20kg) & babygirl EMA (sapt.36)
http://community.webshots.com/album/332475978tyyAMm
Androix spune:
Cornelia, sunt bine, multumesc de intrebare. Nu mai am contractii decat asa razlete, doua trei apoi dispar cu orele. Eu cred ca ma agit totusi prea tare. Abia am implinit 39 de saptamani. Ma rog, daca nu ar pleca medicul meu n-as avea nici o grija. Acum am decis sa ma calmez cu nervii ca altfel ajung la balamuc: fie ce-o da Dumnezeu.![]()
![]()
![]()
Andreea
39 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
pengunica spune:
Felicitari noilor mamici!
Am fost astazi la doctor si Ben este un flacau in toata regula
,deabia mai incape in burtica ;la cele 35 de saptamani are 2.617gr iar circumferinta capului este de 8,9cm.
De acum incolo mergem o data pe saptamana la control ..si sunt tare fericita pentru ca asa il pot vedea mai des.
Ma omoara durerile de spate care se intetesc pe zi ce trece iar la capitolul somn stau din ce in ce mai prost.Ma apuca emotiile cand vad pe zi ce trece tot mai multe mamici si imi dau seama ca marele eveniment este foarte aproape....ma simt presata de timp pentru ca inca nu am terminat bagajul de spital(desi aici iti cam dau de toate,nu prea ai ce sa aduci de acasa)si nici cumparaturile pentru camera lui BEN nu le-am terminat.
Inca o data felicitari proaspeteor mamici si nastere usoara tuturor mamicilor
care sunt in asteptare!
ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005
tora97 spune:
buna fetele.. n am mai scris de mult este adevarat, deh cine sa mai aibe loc pe forum,e sotul meu !!!!
cornelia, felicitari pt puiut. sa ti traiasca si sa aveti parte numai si numai de bucurii
aceleasi urarai tuturor proaspetelor mamici
stiu ca este greu, ma infior (desi am mai trecut prin asemenea experiente)de ce ne va astepta si pe noi... dar stiu ca le vom trece cu bine
noi am fost sapt trecuta la control. Mindra are aproape 3 kg, iar doctorul a spus ca in mod sigur va avea 3,500 la nastere Este vioaie, atit cit ii permite "garsoniera" si continua sa se cuminteasca indata ce pune tata sau mina pe burtica Termenul ar cam fi pe 2,3 iunie... mi a spus sa revenim la control pe 23 mai Pina atunci refacem ceva analize
ieri am vizitat spitalul (Caritas) care intr adevar arata deplorabil... insa doctorul ne a aratat si rezervele de semi-lux sa le spun.. Cit despre rezervele de lux, am ramas cu gura cascata... ceva ce nu am crezut ca poate exista in spitalele din Ro Tot acum i am adus la cunostinta ca nu vreau sa stau cu bebele in camera. Nu dati cu pietre, insa stiu ce inseamna bebe proaspat adus pe lume si as vrea ca macar primele 2,3 zile sa am posibilitatea sa ma adun cit de cit, pina sa inceapa iuresul si acele interminabile nopti nedormite!
In plus, noi abea acum am inceput renovarea casei (ca la noi la nimenea) Norocul nostru ca oamenii sunt seriosi si cred ca vor termina camerele fetelor cam intr o saptamina. Si probabil cam tot atit zugravitul camerei bebeului si sufrageria
Speram ca pina la soroace sa avem totul gata. Da' sigur bebele va veni pe lume cind toate vor fi asezate la locul lor. Ca mie asa mi se intimpla
Colac peste pupaza, sint si in plina sesiune si credeti ma ca sint atit de blambeaca, ce n am pomenit! Numa de scoala nu mi arde! Da' sper sa le iau pe toate (4 ex) Doctora mi a spus ca este normal sa fiu atit de zapacita, sa uit de la mina pin la gura si tot tacimul de astfel de simptome!
hai ca acu va pupacesc si va doresc nastere usoara!
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
gabitzam spune:
'neatza! Acum la prinz ![]()
Ce or face fetele noastre care trebuiau sa nasca azi? Mamaruta, Ada... Sper sa ne dea de veste curind.
Pe mine m-a apucat harnicia, am trebaluit pe la bucatarie, si am facut si o prajitura cu visine ... yummmmy!!!
Pe site-ul dr. Tutunaru, la descrierea sarcinii in luna a 9a, ma recunosc in 99% din descriere, tati ridea de mine aseara. Ati citit? Uitati aici
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
craluca spune:
dragelor, vroiam sa va spun ca a nascut prietena mea Alina Balan, din grupul vostru; ora 10.30, cezariana, un baietel de 4.100 kg; toata lumea e bine sanatoasa!!!
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
beatriced spune:
Neata la fete
Eu cred ca nu mai scap de durerea de sold pana la nastere. Ieri am facut aproape 30 minute pana la cursurile de daneza. Am mers ca melcul si ma mai opream zicand Au! Dar scap eu si de asta! Cineva mi-a recomandat sa iau paracetamol, dar culema este ca eu nu am luat nici un medicament si partea proasta ca nici nu am... Mai rezist asa ce sa fac! 
Astazi o sa fac un orez dobrogrean ca m-a luat pofta nu gluma! 
pupici
38 sapt +
beatrice
gabitzam spune:
BRAVO ALINA !!! 

Wow, ce baiat voinicutz! Felicitari, Alina! Sa traiasca bebelusul si sa fiti sanatosi amandoi!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Mickyyy spune:
Neata burticute si proaspete mamicutze!
Felicitari Alina
, sa-ti traiasca voinicelul si refacere cat mai usoara!!
Eu abia astept, mai am 2 ore si ceva si merg la eco....tare dor mi-e de bebitza mica!! Sper sa fie cu capul in jos, asta-i cea mai mare grija a mea, ca nu vreau sa ajuns la cezariana, desi teoretic chiar daca nu e mai are timp sa se intoarca!
Mickyyy
(36 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Mercedes spune:
Cornelia - ai grija cu alaptatul>ie mi se pare f mult timp cat alaptezi tu.
Iti spun eu ca la primul copilas eu eram terminata. Il alaptam nu stiu in timp oricum f mult saracul copil sufges ce sugea dar obosea si adormea rapid la san. Cand incercam sa l pun in patut incepea sa urle.Am vorbit cu pediatrul si mi a spus f frumos sa cantaresc copilul inainte si dupa supt si voi observa ca nu ia nimic in greutate. Eram f stresata nu puteam merge nici la baie din cauza lui bveb. Altceva nu faceam alaptam(vorba vine ca nu prea aveam ce)il puneam in patut urla si circuitul incepea din nou. Parerea mea e ca ar tb sa vorbesti cu pediatrul tau sa vada daca ai suficient lapte. Iti mai spun ca am facut tot posibilul sa am lapte fel de fel de ceaiuri, supe, lapte mai putin homeopate. Am inceput sa i dau la inceput lapte matern cat era si lapte praf iar cand bebe a avut cca o luna numai lapte praf. In momentul in care termina sticluta cu lapte era cel mai scump copilas adormea si n am mai avut probleme.
Iti doresc sa nu treci prin ce am trecut eu, iti doresc rabdare.
Eu azi merg la control sa vedem ce facem mai departe.
36+