Mamici de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Felicitari Carolinah sa-ti traiasca iubita mica sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Felicitari noilor mamici Mari si Carolinah! Multa sanatate si noroc puiutilor vostri!
Androix, si eu am incercat diverse metode de declansare a nasterii, dar pana la ora asta nu a mers. Azi am fost la epilat-total-si bb
n-a zis nimik. Am mers mult pe jos, am facut si ceva treaba-eu de obicei nu pot sta locului o clipa. Poate va intrebati de ce vreau sa nasc mai repede? daca si sotzul are piciorul in ghips, stam amndoi in casa, nici eu nu mai is asa mult la plimbare ca sa nu-l las singur si ne invartim unul in jurul altuia. E tare plictisitor! Si vreau sa-l prind acasa cu bb macar o saptamana, sa vada cum e, ca dc incepe serviciul...o sa vina doar seara sa se joace cu copilul

Mygirl si Alexandra(38 sapt si 5 zile)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamarutza, pe 11 martie este ziua cea mare????

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Buna fetelor!
Imi pare rau ca n-am intrat de muuult pe forum. Iar acum intru sa va spun ca am nascut-o de aproape doua saptamini Pe Evita. Asa ca ies de pe lista. bebele a fost prematur, la doar 35 de saptamani si dupa citeva zile de incubator, acum suntem acasa, e bine si luam in greutate.
Am nascut in doar 4 ore jumatate, cu peridurala si a fost super.
Va pup si va doresc nasteri usoare si bebelusi sanatosi
Doroteea si Eva de 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Doroteea,sa-ti traiasca micuta si sa fie sanatoasa

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Doro!
Sa traiasca micutza, sa fie mincacioasa si sa recupereze in greutate rapid!
Ai iesit de pe lista de gravidute, dar vei intra pe lista de mamici

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor, helpppp!
Voi aveti dureri intepatoare, jos la burta, mai ales cand va sculati de pe scaun? Eu de doua zile de abia ma ridic de pe scaun si de dormit pot numai in pozitie de ghemuit.
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isto2005 spune:

Felicitari noilor mamici si multa sanatate bebelusilor!!!

Nelia multumesc pentru raspuns, eu voi naste la spitalul din Lasalle, dar nu stiu cum va fi pentru ca este primul meu bebe, si nu stiu exact la ce sa ma astept. Sper sa fie ok. Din pacate nu pot sa raspund la problema ta cu fetita mai mare, dar cred ca e doar o situatie temporara, si isi va reveni in curand la normal. Trebuie doar sa-i acorzi mai multa atentie decat pana acum, sa nu se simta neglijata. Pe bebelusa au consultat-o la un CLSC?

Mult succes si nastere usoara viitoarelor mamici.

Isto si bebe din burtica. DPN 16/06/2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu stiu ce sa zic, Margott, nu am asa ceva. S-o fi lasat copilasul jos in pelvis si poate de aceea? Ai luat ceva, No-spa sau mai stiu eu ce, sa vezi daca te lasa? Cind te mai duci la doctor?

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Doro, felicitari! a-ti traiasca Evita, ce nume frumos i-ati ales!

Margott, eu nu am durerile de care zici tu. Ma mai inteapa burta cand stranut sau cand tusesc puternic dar imi trece repede. E asa ca o intepatura de ovare.

Andreea 38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput