Ceaiurile cu diverse arome Pickwick

Ceaiurile cu diverse arome Pickwick | Autor: alssa

Link direct la acest mesaj

Stiti ceva de ele ? Daca alaptez e vreo problema daca si beau asa ceva ? Imi place teribil cel de capsuni, dar din cite imi aduc eu aminte (poate prost) dintr-o discutie cu cineva, imi spunea ca au la baza ceai negru... adica mai rau ca o cafea...:(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Si eu am impresia ca are ceai negru la baza, dar nu stiu sigur. Oricum iese destul de inchis la culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Si eu stiu ca e ceai negru cu aroma de.....orice vrei tu. Dar cred ca poti sa-ti faci pofta, dupa ce alaptezi, o cescuta, nu e chiar asa de grav, pana la urmatorul alaptat. Poti sa incerci si sa vezi daca are vreo reactie bebeul. Daca se supara pe tine, e clar, fara ceai negru (si cafea), doar ciocolata....:-))
Numai bine.
Vilma si Anca (1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Am beut o cana si n-a zis d-soara niic !:) Asa ca mai beau o cana si mai vedem :) Pe cutie se specifica: poate fi baut in orice moment al zilei... io d-aci pritzep cum ca pot sa-l beau si seara, right ? So... n-ar zice ei d-astea daca ar fi negrii mici la mijloc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Oricum macar esti sigura ca Pickwick e natural. Eu am cumparat ceaiuri asa zis naturale, de fructe si cind am citit ingredientele am vazut ca mai contineau arome si coloranti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Cu siguranta contine ceai negru si, n-as baga mana in foc, dar cred ca contine si coloranti alimentari . Eu primele luni am baut numai ceai natural de mushetel, tei si menta (uscate in casa sau cumparate de la farmacie). Apoi am gasit ceai verde de iasomie, care nu face nici un rau, in plus are efect de calmare. Acum deja (Danutz - 1.4 ani) imi permit sa beau si cate un cappuccino, dar nu foarte tare sau cafea decofeinizata Ambassador (cea cu eticheta albastra) si alaptez linistita. Se mai gaseste in comert ceai HERBA, Germania, din maces, hibisc, anason, menta, musetel, coaja de portocala si mar.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput