BERCENI - mai e cineva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SI EU TOT IN BERCENI! PE BRANCOVEANU!Intre BUDIMEX si ORASELUL COPIILOR! Cand vin in tara poate ne vedem ca nici eu nu prea am cu cine sa merg in parc. Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Loreema , Lory si pd , eu locuiesc fff aproape de voi , pe Drumul Gazarului .Bine v-am gasit , vecinutzelor !

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

Eu stau in blocul cu complexuri de pe Uioara. Dar in timpul saptamanii ies la plimbare doar dimineata si dau ture prin cartier. Alexia mea are doar 6 saptamani, asa ca nu pot iesi afara decat maxim 3 ore, ca dupa vrea papa. Mai ies in parcul de la strandul de la Lamotesti pentru ca strandul e inchis pentru amenajare iar parculetul e linistit. Iar in week-end mergem in Tineretului ca sa pot s-o alaptez la ora mesei in parcarea de sus de la Polivalenta, care-i destul de pustie.

Pupici si sanatate bebeilor
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Aoleoooooooooooooooo!!!!Si eu care am deschis un subiect asemanator...Si eu sunt din Berceni...din zona Cinema CUltural.Cand iesim la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by joker

Aoleoooooooooooooooo!!!!Si eu care am deschis un subiect asemanator...Si eu sunt din Berceni...din zona Cinema CUltural.Cand iesim la plimbare?

Las' ca asta are mai multe mesaje, chiar daca mai vechi, iar cel deschis de tine, va fi inchis, cred.
Repet intrebarea: si daca nu-s mamica ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Subscriu! Oraselul Copiilor - Terenurile de tenis. Sunt superincantata de zona, vara sunt clienta zilnica a nisiparnitei de langa lac si a saltelelor topaitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! Ce mai faceti fetelor? Ce ziceti, cand vin in tara mergem impreuna la plimbare?Nu v-am mai scris de mult timp, mii de scuze!Ce mai faceti? Cum stati cu gerul din Berceni?

Va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna, am scris si la subiectul deschis de Joker.
Si eu sunt din Berceni -Oltenitei. Noi mergem in parculetul de la piata Berceni, vis-a-vis de spitalul Bagdasar, dar de cand cu gerurile astea nu prea am mai iesit afara.
Grati.ela, lucrezi cumva la spitalul Bagdasar? daca poti sa-mi spui...am o cunostinta care lucreaza acolo si o cheama Gratiela si are un baietel de aproape 11 luni.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput