Lipsa ovulatiei

Lipsa ovulatiei | Autor: lauratth

Link direct la acest mesaj

Buna seara!
V-am descoperit doar azi, si cu mare incantare citesc tot ce e pe aici, si gasesc multe raspunsuri la multele intrebarei care le am si pe care nimeni nu mi le-a lamurit pana acum, din pacate. Ce stiti de medicamentul MENOGON ? Ce parere aveti de curele balneo de la Sovata?
Cum a-ti rezolvat lipsa ovulatiei?
Multumesc. LTTH

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Bine ai venit pe forum!
Lipsa ovulatiei poate avea multe cauze. Ai descoperit despre ce e vorba in cazul tau? Ai fost la un endocrinolog, ai facut dozaje hormonale? Dar ecografie? In functie de cauza se aplica si remediul.
Succes!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Dupa cate stiu eu, procedurile de la Sovata au ajutat multe femei care au avut probleme de infertilitate, ele ramanand insarcinate imediat dupa aceste proceduri (bai sarate, irigatii, tampoane cu namol cald etc). Iti recomand sa nu mergi in plin sezon, caci este aglomeratie si risti sa nu respecti timpul de 20 de minute necesar pentru fiecare procedura in parte.Si daca poti, incearca sa mergi cu un bilet de 18 zile de bugetar sau unul subventionat care are inclus in pret si costul tratamentului. Daca mergi pe cont propriu o sa te "usuce" costul acestor proceduri (3,4/zi); anul trecut in primavara era, parca, 80.000 lei procedura. Si inca un sfat: inainte de a te trata pe tine,trimite-ti partenerul la analize. Succes.

igret

Mergi la inceput