va rog, o parere

va rog, o parere | Autor: thea_m

Link direct la acest mesaj

As avea o intrebare: absenta mucusului incepand cu ziua 13 poate fi un semn de sarcina?
Detalii: din ziua 8 am avut mucus cervical specific perioadei de ovulatie. In ziua 11, la eco, aveam folicul de 26 mm, endometru de 11 mm, am facut inseminare. Cred ca foliculul s-a spart in ziua 12 dimineata.Am inceput sa iau din ziua 12 Tromboass 100 mg/ 1 tb/zi. Si din ziua 13 nu am mai avut mucus deloc. E prima data cand mi se intampla asta. Nu am facut Pregnyl, nu iau nici Utrogestan. Sunt in ziua 22. Oboseala pe care o am pot sa o pun pe seama hipertiroidiei, nu stiu daca o pot considera semn de sarcina.
Multumesc pentru eventualele raspunsuri

Teodora

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Thea_m si eu tot in ziua 22 sant.Pun si eu o intrebare aici la tine si sper sa nu te superi...este obligatoriu semnul de implantare cand ramai gravi?Eu am avut mucus pt ca am facut tratament de stimulare in schimb vreun semn de implantare nu am vazut ....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Nu, Monica, nu este obligatoriu. Am postat la mamici in speranta ca vreo mamica a avut un astfel de simptom, dar vad ca suntem nevoite sa ne mutam inapoi la aspirante si sa mai asteptam cateva zile. Vom vedea rezultatul saptamana viitoare. Sa speram ca va fi pozitiv.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Eu am avut la implantare (nu avea cum sa apara altfel) un mucus roz pal, dar foarte putin. La 7 saptamani de la UM am facut echo si BB era bine asezat in cuibusor si cu o inimioara puternica.
Sper sa auzim de bine, (adica sa fie cu ochishori)
Pupici,

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Maraki, sangerarea la implantare nu este obligatorie, dimpotriva se intampla ceva mai rar.

Thea, ti-as raspunde bucuroasa dar nu stiu ce sa-ti spun, in cazul meu in zilele dinaintea datei la care ar fi trebuit sa-mi vina parca ma apropiam tot timpul de ovulatie, intelegi?
Cred ca absenta mucusului in ziua 13 e un semn ca ovulatia a avut loc, cred. Nu cauta asa de devreme semne de sarcina! Eu nu am avut nici un simptom.
Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Tonnia eu te-am citit si dincolo la aspirante dar nu mai tin minte : tu ai avut simptome cum ca ti-ar veni CM sau chiar nimic ?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, aveam semne de cm, clar. Cateva zile succesive as fi bagat mana in foc ca imi vine, dar altceva nu, nici macar la sani!

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Tonnia si celelalte gravidutze,va mai intreb si eu ceva .... este semn de sarcina in cazul in care am avut astazi mucus creamy si sant in ziua 12 DPO ?Starile de somnolenta pot fi de la trat de stimulare?Va rog mult fetelor sa imi raspundeti ca sa stiu la ce sa ma astept...vreau si eu la voi!!!! Nu mai am rabdare....

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Aurasa, Tonnia multumesc! Sper sa vin cu vesti bune peste cateva zile.

Teodora

Mergi la inceput