Sot casnic sau....?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

mi mi s-ar parea relativ ok situatia. atata timp cat se implica cu responsabilitate in celelalte probleme ale casei.
Eu de exemplu muncesc foarte mult, uneori si pana la 11 noaptea sau chiar mai tarziu si am un salariu foarte bun pt romania + firma de IT care desi functional depinde de partenerii mei din Franta, e totusi pe numele meu. Deci destul de greu sa gasesc un sot care sa castige mai mult ca mine in Romania; atata timp cat sunt bani in casa eu zic ca nu conteaza cine ii aduce, important e ca restul responsabilitatilor sa fie impartite echitabil. De exemplu, de mine depinde familia mea (mama+ sora) in proportie de 100% - mama are un salariu la vreo 2-3 milioane (lucreaza in fabrica) care e absolut insuficient pentru problemele de zi cu zi. de cand m-am angajat (acum 4 ani ) am inceput sa contribui la cheltuielile casei (cu "meciurile de rigoare", pt ca mama nu voia sa priceapa cum eu, studenta la o facultate grea, care imi imparteam timpul intre facultate, servici si camin participam la cheltuielile familiei). acuma e ok, nimeni nu se mai supara.

nu militez pt "eu aduc toti banii in casa, deci am dreptul sa stau ca trantorul si sa nu fac nimik cand ajung seara acasa", ci doar pt gasirea unui echilibru care sa convina ambilor.

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

al meu e cel mai cel mai...are servici, castiga si colateral....si cand sta acasa,face toate muncile!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

ehe, Sabina, ca al dumitale mai rar cineva

inca nu am vazut berbant care sa faca menajul cu placere si eficienta in timp ce sotia lucreza... dar nu dati cu rosii, nu zic ca nu exista. Doar ca nu am vazut io...

Ma gandesc ca daca mie nu-mi place sa fiu casnica nu vad cum i=ar placea lui. Insa fiecare casnicie si fiecare cuplu e diferit. Aniela, important e modul in care sotul tau suporta situatia. Daca nu il deranjeaza e ok, daca insa se acumuleaza frustrari si tensiuni, chiar cu riscul de a va fi mai greu cu casa si copilul e preferabil sa se angajeze. E doar un sfat, voi stiti mai bine cum va e.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mina, nu le face cu cea mai mare placere...dar cu multa dragoste, ceea ce transforma totul!
E mult mai responsabil ca mine...in toate privintele.
Asa e, ca al meu, mai rar!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Sabina, si al meu e la fel! Sot casnic cu venit! ( asa a fost la ei in familie si asa a si fost educat, ce noroc de soacra-mea ca l-a invatat )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniela spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Nu are un servici pentru ca are o varsta(53 ani) la care mai greu cineva il va mai angaja. Nu pot sa spun ca-mi convine situatia si mi-as dori sa aduca si bani si sa faca si treba in casa. Au fost si vremuri cand a existat aceasta situatie. Ce simte el? Nu se simte prea bine in aceasta pozitie, dar deocamdata asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

nu din cauza varstei sau a meseriei/ profesiei/venitului nu as vrea sa fie casnic

ci mai mult din cauza ca-i foarte kikiricios, cauta nod in papura si mici detalii..............mai bine sa aduca el banii si sa nu stea cu copilul, ca altfel imi mergeau fulgii ca nu torn cu dreapta la 68 de grade, ci cu stanga si la 46 de grade, apa in biberonul copilului!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

eu mi-as dori macar pentru o perioada sa merg la servici si el sa stea acasa sa se ocupe de treburile casnice.Si de copil bineinteles.Sunt curioasa cam in cat timp da chix.Si atunci sa-i mai aud gurita ca spune ceva...ca las'pe mine!

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu stau acasa, sotul servici, cand are timp ma ajuta si prin casa,curat, mancare, si alte cele.nu pot visa mai mult, oameni suntem, totdeauna ne dorim ca sotiorii nostrii sa faca mai multe , si mai multe.eu ma multumesc cu ce am

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Copilul nu merge inca la scoala? Daca da, el ce va face in continuare? Se va ocupa si de scoala, dar doar atat? Ce exemplu in da copilului? Oare chiar nu gaseste nimic de lucru? Ce viitor ii oferiti copilului? Daca tu te imbolnavesti, ce faceti? Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar ti-ai pus intrebarile acestea?
Pe de alta parte daca voi sunteti fericiti, asta este cel mai important. Numai bine!

Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput