eu sunt profesoara si fisele fiscale sunt facute de secretare si nu stiu cat de pricepute sunt acestea asa ca va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.
in 2004 am continuat concediul pentru cresterea copilului, concediu inceput inca din aprilie 2003. adica in perioada 1 ian-31 aug am fost in CIC.
de la 1 sept m-am mutat la alta scoala unde am si inceput activitatea.
am luat fisa fiscala de la scoala 2, insa de la scoala 1 mi se spune ca nu am de luat nici o fisa pentru ca am fost in concediu toata perioada ian - aug 2004. asa o fi?
mai trebuie sa depun declaratia de venit?
Din pacate legea nu prevede EXPLICIT ce trebuie facut in cazul in care o persoana obtine exclusiv venituri scutite de impozit. Variante sunt doua: ori nu faci deloc fisa fiscala, ori o faci, dar cu venituri impozabile zero. Am auzit ca s-au practicat ambele, deci e posibil ca prima scoala sa nu-ti fi intocmit deloc fisa fiscala. Eu personal am optat pt a doua varianta, dar nu m-a obligat nimeni.
Declaratie de venit trebuie sa depui sigur, deoarece ai lucrat la doi angajatori pe parcursul anului 2004.
Victoras (24.08.2004)
Eu sunt tot in sistemul bugetar,dar tot anul 2004.
Pentru ca desi am fost in CIC am primit Prima de Paste si de Craciun,iar pe FF apare suma de Paste si Craciun cu respectivul impozit oprit pe respectivele sume.
Succes si voua.