suflete pereche
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
luluca spune:
Cred ca depinde din ce unghi privesti... Eu cred ca sufletul pereche nu este un 'suflet' care exista undeva in lume si poate veni sau nu in viata ta. Cred ca depinde de cum stim sa il facem pe cel pe care il iubim suflet pereche.
Sa incercam sa ne modelam pe noi insene si pe ei, ai nostri iubiti, si sa ii privim ca niste suflete pereche.
Pentru ca niciodata nu o sa gasesti barbatul perfect care sa aibe numai calitati fara nici un defect. Aici e ca si destinul... Ti-l da Dumnezeu dar ti-l mai faci si tu singur. Toata viata poti alege. Acum depinde si ce vrei sa alegi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
april spune:
quote:
Originally posted by bruxinhaapril, scuze, nu ti-am verificat profilul inainte de-a posta...
oricum.. cred ca e ceva daca abia la varsta asta ai ajuns sa-ti pui intrebari existentiale, inseamna ca pana acum cel putin a fost super.
Sa-ti spun la ce concluzie am ajuns eu, mult mai devreme ca tine: Soul-Mates is BULLS**T - excuse my French. Mi-am leganat si eu adolescenta si tineretea cu visuri d'astea nascute din prea multa literatura citita si mi-a trecut, in urma unor suturi in dos luate de la viata. Care suturi s-au constituit in veritabili pasi inainte, dupa cum bine spune folclorul urban. Stii ce am invatat eu? Ca suntem diferiti, toti. Nu semanam, sau semanam mai putin decat ne inchipuim. Arta e sa-l intelegem pe celalalt si sa-l acceptam, daca putem. si inca ceva: se mai spune ca suma defectelor unui om e constanta. Iar daca alegem intre unul care ne uita ziua de nastere dar poti sa te bazezi pe el in toate cele si unul care vine cu flori in fiecare zi dar te inseala pe unde poate (tot in fiecare zi) eu l-as alege pe primul fara nici o ezitare. Stiu cazurile expuse n-au legatura cu ideea de soul-mates, dar cum spuneam, asta (ca si PMS-ul) nu exista. Auch, sa te tii acuma
![]()
In al doilea rand: am vazut ca aveti o varsta (april, si inteleg ca si Elena)la care e aproape inevitabil sa nu apara asemenea intrebari. Va apropiati de 40 de ani, varsta critica (stai, nu da! ca explic imediat)si banuiesc ca si partenerii au varste apropiate.
E, dpdv astrologic, asta e momentul cand omul trece prin doua momente grele: opozitia uraniana si cuadratura plutoniana, care aduc evenimente de natura sa bulverseze si pe alocuri sa naruiasca tot ceea ce este si a facut fiinta pana atunci. E nevoie de cap limpede si multa chibzuiala, pentru a depasi momentul. Si in nici un caz sa nu se ia decizii la repezeala.
Hai c-am luat-o in balarii, v-am ametit de cap. In orice caz, daca vrea cineva detalii, PM-ul meu va sta la dispozitie.
V-am pupat.
PS - scuze pentru mesajul anterior, total nelalocul lui.
Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.
ai dreptate, am auzit si eu de crriza de 40 de ani. Nu stiu daca asta mi se intampla, dar simt ca anii fug si puteam sa fac mai mult. Mult mai mult. Nu ca as fi nemultumita de ceea ce am facut, fiindca am realizat multe, si pe plan profesional si pe plan personal, dar ma inspaimanta gandul ca nu mai sunt tanara.
MA SIMT tanara, dar anii zboara si ma tem......
De multe ori ma intreb cum era daca.....
O sa-mi treaca.....
Antonela &
![](zana.gif)
xandra28 spune:
eu crdeam ca exista suflete pereche, insa nu credeam ca o sa am vreodata norocul sa-l intalnesc intr-o zi... asta pana l-am cunoscut pe sotul meu!
xandra , 16+
aiamoni spune:
Eu cind ma refer la suflet-pereche ma gindesc la sentimente, la iubirea propriu-zisa. Ce te faci insa cind iti iubesti sotul dar sunteti prea diferiti? Caz concret: imi iubesc sotul si e un om deosebit, cum poate multe femei si-ar dori. El e cel care vrea sa ma sarute fara motiv, sa ma mingiie cind ma astept mai putin, spontaneitatea e importanta. Eu sunt o fire mai rece, mai calculata, nu-mi manifest sentimentele usor, nici macar nu-i spun ca il iubesc decit foarte rar. De ce? Nu stiu, nu pot, asa sunt eu. Nu stiu ce sa fac, stiu ca el are dreptate, dar cum sa ma schimb?? Un sfat, va rog!!!
Ana68 spune:
Aiamoni,si eu tot ca tine sunt:rece.Am insa o jumatate vulcanica...Sti doar ca - si + se atrag....Poate asta e explicatia....Primesc uneori "reprosuri" dulci pentru "iceberg",dar totul e cu umor...Imi place asa si cred ca daca am fi la fel nu ar fi bine....Despre el eu sunt sigura ca e ceea ce am visat odata demult...si este ceea ce mi-am dorit.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Koky spune:
Hai ca sunteti tari cu "sufletu' asta pereche"...e ca dialogul Romeo-Julieta dupa 20 ani (in realitate, mult mai putini...)... de genul "Julieto, du gunoiu'..." Ori m-am acrit eu de tot
...
Koky, mama de doi super bebici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by april
Nu ca as fi nemultumita de ceea ce am facut, fiindca am realizat multe, si pe plan profesional si pe plan personal, dar ma inspaimanta gandul ca nu mai sunt tanara.
MA SIMT tanara, dar anii zboara si ma tem......
De multe ori ma intreb cum era daca.....
O sa-mi treaca.....
Eu am 10 ani mai putin decat varsta critica si tot ma intreb "ce ar fi fost daca..." si ma gandesc cum cutare sau cutare decizie mi-a afectat viata in mod irevocabil. Si nu neaparat legat de gasirea "sufletului pereche", ci si alte decizii: emigrez/nu emigrez, ce facultate sa fac, si altele. Este normal sa iti pui intrebarile astea, este inevitabil... Nu cred ca exista "decizia perfecta", sau "persoana perfecta". Dar atata timp cat ESTI FERICITA si IMPLINITA, nu are rost sa te framanti prea tare...
Luminous beings we are, not this crude matter.
![](images/user_man.png)
yank spune:
exista soulmates si twinflames,sint doua notiuni relativ apropiate si nu se refera neaparat la persoane de sex diferit.In orice caz exista amandoua iar faptul ca cineva nu l-a gasit inca nu inseamna ca e bullshit.Eu sint un norokos,s-a intamplat mai tarziu dar s-a intamplat...evident cu o persoana de sex opus(asta pentru carcotasi)
Nadia1976 spune:
Calatoream de La Timisoara la Deva, acum mai bine de 10 ani si era cu mine in compartiment un tip, pe atunci in jur de 25-30 de ani, care mi-a spus despre un mit grecesc: cica barbatul si femeia, in ceruri, formau un glob de sticla perfect si intr-o zi, zeii s-au suparat pe cuplu, au rupt globul in 2 jumatati EGALE si le-au aruncat pe pamant. De atunci fiecare isi cauta jumatatea.
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
sinzi_ana spune:
Si eu si sotul meu am crezut mereu si credem ca suntem suflete pereche si ca nu mai exista nicaieri realtie ca a noastra...sau 2 suflete mai pereche ca noi!!!!
Deci in concluzie poate ca cei care isi gasesc sufletul pereche sunt niste egocentristi si egoisti carora li se pare ca ei au bucata cea mai mare de os si ca duc o viata perfecta!!!
Si poate ca daca crezi asta, asa si e...sau va deveni!!! Cine stie???
Noi deocamdata credem asta...si rontaim osu mare...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa