suflete pereche
![](images/user_woman.png)
Cate/cati dintre voi si-au gasit sufletul pereche??? pe bune!
Antonela &Andrada
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexa/alexa.jpg)
alexa spune:
Fiecaruia dintre noi ne este predestinat un suflet pereche, depinde de fiecare daca il gaseste sau nu.
"Experienta este cel mai dur profesor: intai iti da testul si abia apoi iti preda lectia"
Lidia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bruxinha spune:
april, lasa, mama, c-ai sa mai cresti si tu.. te lamuresti cum e asta cu sufletul pereche ca nu ma pot abtine, taaare esti dulce
Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.
Tania21 spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
april, lasa, mama, c-ai sa mai cresti si tu.. te lamuresti cum e asta cu sufletul pereche
[
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
bruxinha esti tare
![](dual.gif)
Tania21 spune:
acuma pe bune - ca n-am vrut sa fiu rea
Cred ca acest "suflet pereche" e persoana cu care reusesti sa-ti petreci restul vietii, sau cel putin o mare parte din ea. Cum o faci - doar tu si cu respectivul (respectiva) stiti. Dar pentru toti ceilalti ramineti a fi "suflete pereche"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena/Elena.jpg)
Elena spune:
April, uite, a mai fost un subiect asemanator, deschis de mine aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41865
off topic: april, am vazut ca esti o "pustoaica" ca si mine , oare de ce ne-au venit taman acum intrebari d-astea existentiale ?? :))
I`m a quaker
april spune:
scuze Elena, nu am stiut de subiect, de fapt nici n-am cautat sa vad daca a mai fost, dar asa m-a tocat dintr-o data. DE...varsta....intrebarilor.
De multe ori nu-mi inteleg jumatatea si desi ne intelegem bine , ma gandesc ca nu e sufletul pereche al meu. Simt ca in prea multe nu suntem compatibili, desi contrastele se atrag. Ceea ce a fost si la noi.
Intrebari...cam tarzii.....
Antonela &Andrada
bruxinha spune:
april, scuze, nu ti-am verificat profilul inainte de-a posta...
oricum.. cred ca e ceva daca abia la varsta asta ai ajuns sa-ti pui intrebari existentiale, inseamna ca pana acum cel putin a fost super.
Sa-ti spun la ce concluzie am ajuns eu, mult mai devreme ca tine: Soul-Mates is BULLS**T - excuse my French. Mi-am leganat si eu adolescenta si tineretea cu visuri d'astea nascute din prea multa literatura citita si mi-a trecut, in urma unor suturi in dos luate de la viata. Care suturi s-au constituit in veritabili pasi inainte, dupa cum bine spune folclorul urban. Stii ce am invatat eu? Ca suntem diferiti, toti. Nu semanam, sau semanam mai putin decat ne inchipuim. Arta e sa-l intelegem pe celalalt si sa-l acceptam, daca putem. si inca ceva: se mai spune ca suma defectelor unui om e constanta. Iar daca alegem intre unul care ne uita ziua de nastere dar poti sa te bazezi pe el in toate cele si unul care vine cu flori in fiecare zi dar te inseala pe unde poate (tot in fiecare zi) eu l-as alege pe primul fara nici o ezitare. Stiu cazurile expuse n-au legatura cu ideea de soul-mates, dar cum spuneam, asta (ca si PMS-ul ) nu exista. Auch, sa te tii acuma
In al doilea rand: am vazut ca aveti o varsta (april, si inteleg ca si Elena)la care e aproape inevitabil sa nu apara asemenea intrebari. Va apropiati de 40 de ani, varsta critica (stai, nu da! ca explic imediat)si banuiesc ca si partenerii au varste apropiate.
E, dpdv astrologic, asta e momentul cand omul trece prin doua momente grele: opozitia uraniana si cuadratura plutoniana, care aduc evenimente de natura sa bulverseze si pe alocuri sa naruiasca tot ceea ce este si a facut fiinta pana atunci. E nevoie de cap limpede si multa chibzuiala, pentru a depasi momentul. Si in nici un caz sa nu se ia decizii la repezeala.
Hai c-am luat-o in balarii, v-am ametit de cap. In orice caz, daca vrea cineva detalii, PM-ul meu va sta la dispozitie.
V-am pupat.
PS - scuze pentru mesajul anterior, total nelalocul lui.
Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.
otis41 spune:
Cred ca sufletul pereche este acela cu care te potrivesti din multe puncte de vedere, pasiuni comune... Asta cred ca numai DUMNEZEU ni-l scoate in fata noastra.
Eu asa simt ca sunt cu sotul meu, ne iubim si intelegem si avem pasiuni comune.
Sanatate!
Otilia
adda spune:
"Suflete-pereche" e doar o sintagma, un mod de a spune ca doi oameni care se iubesc se potrivesc atat de bine incat isi citesc si gandurile, de exemplu.
Nimic nu este predestinat. Dumnezeu nu ne pune in fata lucrului implinit. Ne da dreptul de a alege.
april, iarta-ma ca te intreb, dar de ce ai nevoie de o astfel de "statistica", sa zic asa? Cu ce te ajuta sa stii ca alte femei si-au gasit "sufletul-pereche"? Sau poate speri sa ti se raspunda ca sufletele-pereche sunt un BULLS**T (copyright bruxinha ).
Cred ca viata ar fi prea monotona daca sotul/sotia ar avea fix aceleasi pareri cu partenerul lui/ei de fiecare data. Desigur ca este placut sa simti uneori ca esti pe aceeasi lungime de unda cu sotul, insa daca va intelegi bine si va iubiti chiar nu inteleg de ce-ti mai faci ganduri negre. Nu e obligatoriu sa gandesti in acelasi mod cu sotul tau ca sa fiti fericiti.
Cliseu veritabil, insa "dragostea si respectul sunt totul intr-o relatie", nu? Si voi le aveti (din ce spui tu), deci bucura-te de familia ta si nu-ti mai fa rau singura cu intrebari de genul asta.
Parerea mea!
emma27 spune:
april,prima data cand l-am intalnit pe sotul meu am simtit ca ne cunoastem de-o viata.pentru prima data in viata mea,nu a tb sa fac pe fandosita ,ca sa cad in gratiile unui baiat.si acum imi rasuna ca predestinate cuvintele lui:"cu o fata ca tine vreau sa ma insor,tu imi esti destinata",spuse dupa 3 zile impreuna.
casnicia dupa ani de lunga prietenie,nu a decurs ca in povesti,cred ca nu exista saptamana in care sa nu iasa scantei.dar eu tot cred ca el este sufletul meu pereche.nu as concepe viata fara el,chiar si dupa 9 ani impreuna.iarasi il citez:"fiecare dintre noi a facut istorie in viata celuilalt,i-a marcat viata pentru totdeauna".
asadar,draga april,ca sa fie suflete pereche,nu trebuie sa mearga totul ca pe roate,sa fie o relatie ca in carti,trebuie sa se simta predestinati.
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43