Sugestii produse
Raspunsuri - Pagina 2
loreema24 spune:
Eu am descoperit magazinul de curand si intradevar ce a-ti spus voi e f util. In fiecare zi intru sa vad ce mai e nou sa dau comanda dar nu prea mai am ce sa iau. Si eu vreau mai multa incaltaminte si imbracaminte pt 1 an.
Ramona & Loreema
Pozici
LuminitaB spune:
Eu am 2 copii, pentru bebe Tudor 6 luni am ce sa comand dar pentru Cristi 6 ani nu prea. Si cind vine pachetul si vede ca sunt numai lucrusoare pentru bebe se supara pe mine. Si pe buna dreptate. Deci, as vrea sa gasesc la Buburuza si produse pentru copii de 6 ani, macar jocuri, carti dar ar fi minunat daca ar fi si hainute, lenjerie.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
aissa spune:
M-am mai gandit:
- costumase de vara, dar pentru iesit afara nu de casa. Am vazut asa de multe rochite, compleuri...de ce sa nu le iau de la voi?
- palariute, cam cum e cea a fetitei din reclama de pe prima pagina
Hai va pup si mai scriu cand am idei. Acum astept comanda nr.2 (vine luni).
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
Obtiunea de a fi anuntat pe mail cand un produs care nu era disponibil in stoc devine disponibil.Nu stiu daca exista aceasta optiune, eu m-am tot uitat si nu am vazut...
Mi-ar place sa primesc mail si sa ma anunte daca apare pe stoc un produs pe care as vrea sa-l cumpar si nu este disponibil.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
dana_ene spune:
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3169" target="_blank">Aceasta crema nu este si pentru bebei, asa este ?
Sau www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3162" target="_blank">aceasta?
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
desprecopii spune:
la Buburuza a venit si Sanosan si Johnson baby!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Buburuza-shop spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3169" target="_blank">Aceasta crema nu este si pentru bebei, asa este ?
Sau www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3162" target="_blank">aceasta?
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Draga Daniela,
Produsele Elmiplant ce se adreseaza in egala masura si copilasilor sunt
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3164" target="_blank">Emulsia ecran total cu IFP23 si www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3169" target="_blank">Lotiunea spray pentru protectie solara cu IFP30
Te asteptam la cumparaturi!
Buburuza - magazin inteligent pentru copii si mamici