AJUTOR! URGENT. E NEVOIE DE AVORT?
Prietena unei prietene de-a mea e insarcinata in 8 saptamani si a racit acu fo 2 saptamani. A stat fata la pat 4 zile, timp in care s-a tratat natural, fara medicamente. S-a dus draga de ea la medic dupa ce s-a facut bine si i s-a recomandat sa avorteze, ca daca iese copilul retardat? Ati mai auzit de asa ceva? Nu i s-a recomandat cu prea mare usurinta avortul?
Care sunt sfaturile voastre? Pliz repede, ca e cam la limita la care poate face un avort fara consecinte "prea mari".
Raspunsuri
iris spune:
e tri-li-li medicul?
ce inseamna tratament natural?
eu am facut cite o raceala zdravana si gripa in ambele sarcini, tot pe la 8-9 saptamini...am stat in pat, am bolit, am luat paracetamol, sa nu imi crape capul si am mincat lapte cu miere, nu mi s-a recomandat sa avortez, si copiii par sa nu fie prea retardati
ale spune:
La a doua sarcina am tinut-o intr-o viroza din saptamana a 5-a pana intr-a 8-a. Dupa aia am facut otita si a trebuit sa iau si antibiotice (sunt antibiotice 'safe' - penicilina V). Si nu mi-a spus nimeni sa avortez, dimpotriva eu ii tot intrebam daca nu poate fi bebe-ul afectat de virusii mei si doctorii mai ca nu ma priveau pe mine ca retardata. Si totul a fost okay.
II doresc multa multa sanatate si noroc.
papadie spune:
cred ca mama lu' dom doctor a fost fooooarte racita la un moment dat.
sa schimbe doctorul! sa mai afle macar o opinie.
Sä fim senini!
mihuletu spune:
multumesc fetele,ca de obicei, de mare ajutor. o sa printez parerile voastre si o sa le dau impricinatei. sper s-o trezeasca si pe ea dusurile voastre reci.
papadie, ca de obicei ajungi la miezu' cauzei. gata, mi-am revenit, nu mai rad acum.
salhiuta spune:
Ce avort?Ala nu-i medic o fii altceva.....eu cunosc o femeie care gravida fiind a facut chimioterapie si a nascut un copil absolut normal.Cind auzi de doctorul asta fugi cit te tin picioarele.
Veve spune:
Doamne fereste,ca multi idioti mai sunt pe lumea asta!Cum sa-i recomande avort?I-a facut eco sau vreo analiza a lichidului amniotic, exista vreun indiciu c-ar fi vreo problema sau pur si simplu s-a bagat si boul de doctor in seama aiurea?!?!?!!Sunt "n" cazuri in care existau riscuri reale de handicap si-au iesit bebeii bine mersi!Sa stea linistita prietena ta,ca D-zeu are grija de toate!
In al doilea rind:nu exista avort provocat fara consecinte;indiferent daca trec neobservate urmari sunt intotdeauna.Se poate ajunge pina la sterilitate.Nu e joaca!...
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
dana d spune:
Numai daca a avut febra poate fi afectat copilul. Sanatate prietenei si sa mai consulte si alti medici.
Dana
Samurai-lady spune:
Eu cred ca medicul ala e .
Eu am facut o infectie urinara urata prin sapt.9
Si din infectie urinara s-a ajuns pana la o usoara
pielonefrita,inflamatie a rinichiului.
Si am avut o zi febra de 39,7....fierbeam nu alta.
Medicii mi-au dat ceva medicamente safe in timpul
sarcinii si mi-au recomandat multe lichide.
Acum bebe care era in burtica atunci e bine mersi,
are aproape 2 luni si nu are nimik.
Spune-i prietenei tale sa mai consulte si alti medici.
Numai bine
Samurai-lady si bb Ken.
Danza spune:
Zau ca e doftoru'!!!!
Cum sa dea asa sfaturi, ma!!! Sh'apoi cine raspunde in cazul unei erori medicale!!!
Si eu am fost racita cand nici nu stiam ca-s insarcinata si am si luat si ceva medicamente, dar Danutz s-a nascut sanatos tun!!! Adica tre' sa stai intr-un incubator timp de 40 saptamani ca sa nu faci gripa, raceala, bronsita etc....
Sanatate multa prietenei tale si, cum au zis si fetele, sa vada mai multe pareri (doar n'o fi toti )!!!!!
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza