Copilasi din Aprilie 2003 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Se cunoaste ca incet incet toata lumea revine in cimpul muncii!!
Noi am fost in w-e la mama mea, la casa ,Alexino s-a zbenguit toata ziua ,l-a pirlit un pic soarele iar aseara a plins vreo ora -se plingea ca-l dor picioarele(a jucat fotbal cu verisorii lui ).I-am facut si eu niste analize -ma speriasem ca bea prea mult ceai si am vazut si discutii aici pe forum ,am citit si in cartea "Mama si copilul"ca setea excesiva poate fi semn de diabet asa ca am mers repede la medic!!Din fericire analizele au iesit bine,chiar am intrebat daca ar tb sa-i mai dau ceva vitamine si mi-a spus dr ca nu-i nevoie..are 83 cm si 12 kg.Ma uit la el si parca creste pe zi ce trece..e mai inaltut,mai vorbaret..mai independent,are momente cind ne da afara din camera isi inchide usa si se joaca singur...si desi ar tb sa savurez clipa de liniste..ma simt data la o parte.
O saptamina placuta !!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Acvi esti norocoasa ca se joaca singur,Axel se joaca cu Rebecca si cand ea lipseste ma ia de manuta,ma aseaza intr-un loc de joaca si imi face semn sa ne jucam footbal.Daca nu stau unde trebuie imi arata cu degetelul locul unde trebuie sa stau.
Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Dragi mamici SA NE TRAIASCA COPILASII! sa aiba parte numai de bucurii si vise implinite!
Se pare ca vremea nu prea tine cu noi,caci eu una imi planuisem sa ii duc dupa-masa in Herastrau,dar cu ploaia asta...............poate un Mc.D's.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Sa ne traiasca puishorii sa fie sanatosi si sa aibe parte de multe bucurii!

Eu planuisem sa merg cu Dari in parc la obor, dar vremea asta ne-a stricat planurile, o sa mergem si noi la Mc., pt. ca este aproape de casa.

http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Mey,mey......dezolant!
V-ati mutat in alta parte si eu nu stiu?

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

la mamici si la copilasi.

Noi nu am disparut chiar de tot... problema mea e ca de cand am inceput serviciul nu mai apuc decat foarte rar sa intru pe DC, si atunci doar ca sa citesc repede care mai sunt noutatile. Joi seara am avut un examen, iar weekendul asta am hotarat sa fac pauza de invatat -examenul urmator e in septembrie-, asa ca acum "dispun" de putin timp liber, cat sa vin si eu la raport.

Nu stiu cum sunt copilasii vostri, dar Diana mea e taaare nazdravana si ne cere tot timpul atentia. Ma plangeam eu la un moment dat ca stie prea putine cuvinte pentru varsta ei... acum stie prea multe Ne ameteste si ne amuza in acelasi timp cum le combina: cand face propozitii, un cuvant e in romana, altul e in engleza. Intelege tot, dar nu asculta decat rar, daca are ea chef
Altfel e foarte activa; momentele noastre de liniste sunt: cand doarme, cand mananca (si papa singurica acum, cu furculita/ lingura/ lingurita/ betele chinezesti ), cand e in baita sau cand coloreaza. In restul timpului are treaba mai ales cu cate unul din noi: sa ne ceara ceva, sa ne dea altceva, sa ne puna sa ne jucam cu ea, sa cantam (preferata ei e "Roata morii se-nvarteste/tac-tac-tac..."), ne zice sa mergem la "magain dauntaun" (= magazin in downtown), etc.

In alta ordine de idei, inca nu am invatat-o sa foloseasca olita. Nu face nimic la ea, dar nici eu nu am mai pus-o de mult timp (ultimele dati cand am incercat, a plans de fiecare data si a stiut cum sa fuga mai repede de pe olita). Oricum, am hotarat sa astept primul weekend lung, adica in zona lui 1 iulie, in care sa-i scot dintr-odata pampersul si sa-i pun chilotei. Voi cum stati la capitolul asta? Suntem ultimii ramasi cu pampers?

Laura
_

"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tash spune:

Buna, fetele! Ce mai faceti? Sanatosi, voinici, voiosi?
Imi pare rau, trebuie sa-mi fac si eu mea culpa, pt. ca nu am mai scris demult, insa stiti cum e in invatamant cu incheierea de an, medii, situatii, rapoarte...
Sunt super fericita pt. ca Nicole a inceput sa isi zica numele!!!zice "..ico", ceea ce vrea sa insemne Nico, dar e ok, chiar daca-l zice destul de timid, se recunoaste in poze, pe desktopul computerului..Nu va pot zice cat de fericita sunt!
Laura, si noi venim in Canada. Cum e, aveti fetita la un kinder, ceva, sau sta cineva acasa cu ea? As vrea sa-mi spui mai multe despre posibilitatile de supravegherea copilului,daca se poate!
In rest, la noi totul e ok, asteptam si noi sa ne spuna data interviului, bafta mare la cei care il au, sau l-au avut (?!), si facem progrese la catarat peste tot: pe tobogan, in copaci, pe garduri, etc

Sans toi les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Se parca ca fiecare dintre noi are din ce in ce mai putin timp pt. calculator, eu am o groaza de treaba cu mutatul si cateodata ma apuca niste nervii dar asta este; pe daria nu am lasat-o la tara pt. ca eu nu pot sa stau fara ea si ea fara mine, cu toate ca localitatea este foarte aproape de bucuresti si conditiile acolo sunt f.bune n-am putut rezista fara ea, imi faceam o mie si una de griji; buburuza mea este un baitoi in toata regula, este foarte curioasa si bagacioasa cu toate asta se poarta frumos cu copii in parc, mai ales cu cei mai mici decat ea, daca vede un copil ca plange merge si ii da jucaria ei;
cu vorbitul stam bine, cu mancarea binisor nu stiu de ce dar nu sare deloc de 12,5 kg; cu olita incet, incet...seara o las fara scutec, ii spun ca ii pun chilotei si trebuie sa-mi spuna cand face pipi si vad ca a functionat imi spune de cate ori face, in schimb kk nu vrea la olita, dar poate o sa reusim......dar ce ne facem cu suzeta ca nu vrea deloc sa doarma fara ea.

Fetelor eu va doresc o saptamana linistita si frumoasa, si mai dati si voi pe aci'.

Mergi la inceput

Noi suntem bine,am avut un w-e prelungit caci mi-am luat un liber VINERI ca sa plec la o nunta in Satu-Mare,am luat-o doar pe Rebi,caci Axel e prea mic pt.a rezista toata noaptea la o petrecere,deci el a ramas acasa cu bunicii.
A plouat cam tot timpul,dar vad ca pe aici s-a incalzit bine!ma c-am saturasem de atata ploaie.
Avand in vedere ca trenul a sosit in Bucuresti la 6.20,azi sunt in campul muncii.
La olita nu vrem de nici o culoare asa ca tot la pampers suntem.

Va doresc o saptamana buna si plina de realizari,pupici la copilasii nazdravani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Dragele mele, tre' sa va dau si voua vestea cea mare... astazi am trecut de interviu si ne simtit ca si cu un picior in Canada. Suntem tare fericiti!!! Am venit aici in Hong Kong de sambata dupa amiaza si stam la un prieten de-al nostru (ca altfel ne-ar omori preturile la hotel). Emi a fost cumplita pe avion, a facut mai intai un pipi mare pe blugii mei (si pe ai ei, evident) si pe urma a facut scandal, nu a vrut sa stea pe scaun in centura, a butonat tv-ul intr-una si a tras de reviste si de tot ce a prins pe acolo. In schimb, a mancat grozav de bine totul de la antreu pana la desert. Dupa pishul din avion am decis sa ii punem pampers tot timpul (mai ales ca eram in casa omului - nu voiam sa risc) asa ca Emi a redevenit o pampersista. Daca la primul pampers s-a cerut la baie destul de des, la urmatorii nu s-a mai cerut si acu, cel putin astazi nu s-a mai cerut deloc. Cred ca imi va fi greu sa o reobisnuiesc la wc...
Dar asta e! Bine ca urmeaza vacanta.
Va mai scriu din Thailanda dupa ce ajungem acasa.
Va pup si va urez tot binele din lume,
Mamamariana

Mergi la inceput