Canutele biberon Bfree - top!
Se vand extraordinar!
Si, ca toate produsele Bfree (Dr. Atkins) - la cele mai bune preturi din Romania! Si, bineinteles, exclusiv online!
detalii aici http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idProduct=2811
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Raspunsuri
alinamoro spune:
Sunt super canutele Bfree.Azi am primit si eu pachetul si comandasem o canuta pentru cineva(cadou pt.un baietel),dar cand a vazut-o Dragos nu a mai lasat-o din mana.A trebuit sa o spal repede,sa pun apa in ea si chiar s-a culcat cu ea.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
craluca spune:
Aveti dreptate, e chiar un produs de care sunt super multumita ....
Fi-mea e indragostita de canuta aia si bea din ea orice ... asta e avantajul!
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
aissa spune:
Sa v-o trimit pe Alexandra mea. Ea nu pricepe ca aia e de baut, asa ca se joaca cu tetina, o musca pana face clabuci, dar nu vrea sa traga din ea. Cand si cand o mai umplu cu ceva si i-o dau, doar doar s-o prinde care e faza (ii mai si apas pe tetina dar nu si nu....).
Mai astept, ea e acum si intr-o faza in care nu bea lichide in afara de lapte. Poate cand s-o face cald i-o fi mai sete.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
intrebare : sticlutele anticolici tot de la BFree sunt la fel de bune?A folosit cineva?Vreau sa fac comanda pentru sora mea, care va naste in curand, si nu m-am hotarat inca... daca sa iau avent sau acele sticlute anticolici....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
florina_p spune:
Eu folosesc biberoanele B.free. Sunt super. De cand baietelul meu foloseste acest biberon nu mai are probleme cu colicii. Il recomand cu caldura.
Kittycat spune:
Si eu as vrea tare mult sa ii iau fetitzei mele o astfel de canutza. Problema e ca scrie ca face usoara trecerea de la biberon la cana. Asa ca vin si eu cu o intrebare (nu aruncati cu rosii daca vi se pare stupida): poate fi folosita si de bebeii care n-au supt in viatza lor decat tzitzi, habar n-au ce sa faca cu bibe? Printesa mea e intr-o astfel de situatie, si ma gandesc cu groaza ca vin caldurile, va trebui sa bea si alte lichide si nu ma vad dandu-i cu linguritza apa prin parc.... ma gandesc ca daca arunc banii de pomana pe o astfel de canutza si ma trezesc ca nici cu ea nu stie ce sa faca. Mamici care sunteti in situatia asta, la voi bebe a primit canutza?
Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)
anda141 spune:
Andra, Albert a fost in situatia fetitei tale. El nu apus gura pe biberon, pe suzeta nimic. Numai pe o astfel de canuta.Nu este aceeasi amrca, este de la Avent a nostra, insa la inceput nu stia cum sa traga. A durat ceva timp pana a invatat, insa cu timpul s-a invatat . E foarte buna ca o poti lua dupa tine, nu curge decat daca trage el din ea.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004