Fetele din Austria(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Io vin..se poate???Alinus daca nu poate veni Vio te iau eu..adica si-asa si-asa tot te iau...ca loc e

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu

am vorbit cu sefu(adica ursuletzu meu)si nu i nici o problema daca veniti pe 10 iulie chiar ma bucurcine mai vine?
alinahti am vazut si eu pozele de la nunta,frumoasa rochie ai avut, genul meustai linistita ca nici al meu nu i amator sa ma vada slabind ba dimpotriva,ma indoapabine ca nu ma mai ingras, m am intepenit intr un punct fix
cristinanu mai e mult pana in iuliesi cred c ai sa te descurci tu cu toateiti urez succes
babeedeci ramane cum am stabilit aduci sarmale?
adjadynce ai facut cu rochia?
fetelor azi a fost f.cald pana acum,dar acu zici ca vine sfarsitu lumii,s a intunecat f.tare si un vant si o furtuna ,sper sa nu tina multsi eu care vroiam sa mi iau maine incaltarile noi la purtare
va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

alinah ..mersi pt pagini!cred ca am gasit, dar tre sA OPTEZ DINTRE MODELE FIINDCA SUNT DESTUL DE MULTE CARE I-MI PLAC!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

quote:
Originally posted by adjadyn

alinah ..mersi pt pagini!cred ca am gasit, dar tre sA OPTEZ DINTRE MODELE FIINDCA SUNT DESTUL DE MULTE CARE I-MI PLAC!!!!!!!!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

http://pg.photos.yahoo.com/ph/zapomena/album?.dir=5b15

unde ai gasit? ce-ai gasit, sa vedem si noi. Nu suntem curioase, nuuuu :)

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

pe una din paginile pe care mi le-ai dat...sunt toate superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!am vrut ceva deosebit, si iata ce frumoase sunt!!!
http://gosch-brautmode.domainbank.at/flash/

Mergi la inceput

sa fiu mai explicita... sunt la ANGEBOTE!!!
dar sunt superbeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

asa-i, sunt multe faine acolo...de firma, cu obraz fin se tin :) Eu am luat de la San Patrick. Sunt elegante si provocatoare. Pai cat am mai rascolit si eu netul acu' 2 aaaani. sa te tii frate. Nu ma mai saturam privind. Mi-a placut una mai indrazneata, dar n-a fost vhip s-o gasesc :(

Fetelor, e un apus nebun aici, stau cu gura cascata si ma uiiiit. Si acumulatorii de la fotocamera sunt la incarcat :(

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by carolada

babeedeci ramane cum am stabilit aduci sarmale?

carolada

Na bun asa, io viu cu oala de sarmale..dar unde le papam??Asa...si tu ce dai???

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Babee, muhere, pai cine crezi ca o sa-ti pazeasca sarmalele in masina pana la Salzburg?? Io nuuuu
Ma si vad cu oala intre picioare pe scaunul din fata si la fiecare frana vin cu nasu'-n oala Si daca tot ajung cu nasu' acolo, mai infulec una, nuuu?

Cine se mai inscrie????? Aloooooo

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmypo spune:

s-a zis ceva de sarmale??
hei alinah m-am tot uitat si eu la pozele alea cu mirese ... multe is cool.. cumnata mea are nunta in sep si tot pe atunci are si matusa mea

Mergi la inceput