Fetele din Austria(15)
Raspunsuri - Pagina 10
malina85 spune:
quote:Facuse-m ceva greseli de ortografie.poate de ziua mea imi spune unde ne mutam,il legatura cu pozele saptamna viitoare o sa le bag,am o intrebare cum se bag poze in forum.va pup scuzati ca scriu noaptea dar acum am timp liber si e al meu schimbul 2 si trebuie sa astept sa vina.
Originally posted by carolada
buna fetili,
unde umblati toate?
malinaapare ca mesajul tau a fost trimis pe 6 iunie si editat pe 7 iuniecum poate fi asta?pai daca vrea sa ti faca o surpriza sigur e salzburgasteptam pozici
carolada
www.camping-kasern-salzburg.com
simmypo spune:
hei o idee buna ca e frumushic filip
cristina e super daca ei ofera cazare ca nu mai tre tu sa cauti si cu banii pot sa spun ca e destul de bine daca nu chiar super. pt ca nu platesti chirie si nici cheltuieli si apoi ai sa vezi ca preturile nu-s chiar asa mari. poate reusesti sa aduci si copilu cu tine.. cat esti la lucru il duci la o cresa sau chemi o fata sa stea cu el contra cost (sunt pe aici si de obicei nu costa mult) dar vorba lu' babee te indrumam noi cand vii
hei babee sa-ti zic o fazaeu prima data cand am intrat pe forum aici si am vazut numele tau imi imaginam ca esti m mare.. adica mai batrana dar cand am vazut pozelem-am lamurit ca m-am grabit cu presupusu si mai ales gresit iertaciune
Babee spune:
quote:
Originally posted by simmypo
babee si la profilul tau personal scrie ca ai 14 ani
simmy
Deh..dupa posibilitati.Nu reusesc sa pun nr corect de ani..de-aiaMai am nitel pana-s baba cu acte
Fug la papa ca acum e gata(fasolica pastai noua cu pui pui...mmmm)Pupam fetele
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Simmypo nu stiu ce e asa complicat,la mine a fost foarte usor,la mine baiatul l-am trecut pe pass la sot,mai tarziu ii facem separat.
Pupici dulci la toate .
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
buna seara austriecelor
alexatu ce mai faci draga ?ce ti fac voinicii(si cel mic si cel mare)?
babeesingurul lucru care m ar tenta ar fi niste sarmalecand o veni sora mea incoace cred ca o pun sa mi aduca sarmale dac o putea
malinapoti sa crii cand vrei tu,noi nu ne suparamin legatura cu pozele,poti sa ti faci de ex.cont gratuit pe
www.webshots.com
aici pe forum din cate stiu eu(nu s sigura)tre sa ai ceva vechime ca sa pui poze
simmypochiar daca ar fi mare jenny a ta,cred ca n ar fi interesata sa pupe niste babe ca noi
cristinabine ai venit la noi,sper sa ne mai scrii.
pupici la toate
www.camping-kasern-salzburg.com
malina85 spune:
Merci CAROLADA o sa imi bag cateva poze,stie cineva orasul asta se cheama WOLSBERG sau cam asa ceva aici ma mut.va pupicesc ma duc sa imi bag poze si revin
malina85 spune:
gata fetelor puteti sa ma vedeti
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/iubytau2003/my_photos
Babee spune:
quote:
Originally posted by malina85
gata fetelor puteti sa ma vedeti
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/iubytau2003/my_photos
ba nu putem sa te vedem ca deh..greseala.Copie linkul dupa ce faci log in..si etc etc.Pupici si lasa ca inveti tu ca si noi trecuram prin asta.
Caro..adica ce..vrei sa-ti fac io sarmale??Hai ca frunza de vita am si iese un oloi .
Va pup, fug la nani ca pic.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)