Scorpioni din 2001 sau din alti ani!
Diana-Maria
24.10.2001
Alexandria
ora nasterii: 12.00 ziua
greutate nastere: 3,400 kg
inaltime nastere: 53 cm
Continuati lista?
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
Raspunsuri
zizee spune:
Snoopi (Anaïs Louka)
6.11.2001
Belgia
ora nasterii: 17.43
greutate la nastere: 3,540 kg
inaltime la nastere: 51 cm
si a propos, ce stiti frumos (si nu numai ) despre scorpioni? e o zodie despre care nu stiu multe, dar care, a priori, nu-mi place. tre' totusi sa invat sa-mi placa, n-avem incotro, dar mi-e ca vom reusi niste ciocniri mari, mai devreme sau mai tirziu (eu sint berbec, sotul meu varsator). am un singur prieten scorpion si nu-i nici persoana cea mai fericita si nici linga care se poate trai fericit... (prietena lui e cea mai buna prietena a mea, asa ca am aproape zilnic rapoarte de conduita scorpioneasca...ori scorpioniceasca...)
roserb spune:
Bianca-Elena
17.11.2001
3.4ookg la nastere
52 cm
ora nasterii 19.45
Si eu sunt Berbec, iar al meu sot e Taur - suntem deci o familie "exploziva"
Roxana
ralu spune:
Eu zic ca zodia scorpionului este una dintre cele mai bune zodii. Sunt foarte mandra ca fetita mea este scorpioanca. Ma inteleg bine cu ea. Pana acum vreo jumatate de an nu ma intelegeam deloc cu ea, dar acum am invatat ca daca tip si o oblig sa faca ceva nu va face si se va incapatana la maxim. Dar daca ii explic si incerc sa-i dau exemple, reusesc sa ma inteleg foarte bine cu ea. Si la gadinita, educatoarele sunt foarte incantate pentru ca daca ii explica pana la urma face tot ce spun ele, fata de alti copii la care nu merge nici cu frumosul si nici cu altceva.
Este isteata de pe acum si are o putere de adaptare extraordinara care am intalnit-o si la alti scorpioni.
Nici eu nu prea puteam sa sufar zodia asta inainte, dar acum pot sa spun ca sunt fericita ca fetita mea s-a nascut in aceasta zodie.
Apropo, eu sunt balanta, iar sotul peste!!!
Ralu - mamica Ioanei
oanaruth spune:
Oana-Ruth
03.11.2001
Resita
cind s-a gasit sa vina pe lume: la ora 1.55 dimineata
greutate: 3,600 kg
lungime: 52 cm
... copil asteptat cinci ani, trimis cadou de Dumnezeu ca sa ne faca viata mai frumoasa...
Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth
Rodica spune:
Sebastian-Michael
08.nov.1999
3.000kg
54cm
ora 8:45
acum: 13kg, ochi albastri, par blond, incapatanat= viitor perseverent,
lipicios si iubaret
CE ZICETI FETELOR?
Lala26 spune:
Salut zizee! Din cate am citit, se pare ca scorpionii sunt - pe putin- una din cele mai interesante zodii si - mai mult ca sigur- una din cele mai complexe si controversate. Se spune ca e mai greu sa traiesti alaturi de ei, decat le este lor sa se descurce cu lumea! Oricum din latura lor pozitiva fac parte: vointa si perseverenta (pana la incapatzanare...), talentul in domeniile artistice, sunt precoce si rapizi in gandire, tandri si buni familisti. A, si au talent in management..Iar exceptiile intaresc regula.
Eu am un baietel, nascut pe 7 noiembrie 2001 si isi manifesta mare parte din calitatile si defectele specifice zodiei!
Buna Ralu! Sunt de acord cu tine: nu merge sa-i iei pe sus si sa le impui ceva. Explicatiile reprezinta o cale de a ajunge acolo unde trebuie cu un mic/o mica domnisoara scorpion. Iar alaturi de ele, as adauga ca mai merge si cu apelul la sentimente: al meu pui e tare milos si iubaretz si cedeaza pentru a le fi si altora bine (insa nu tot timpul!)In plus, Raducu e pofticios, pupacios , sociabil si mare vorbaretz la telefon!
Sa ne traiasca si sa facem oameni din ei - ca potential au har domnului!
, mama lui Raducu
oanaa spune:
STEFAN ANDREI
16.11.2001
3.700 kg
50 cm
13.15
acum are 15.5 kg , 85 cm si e foarte sensibil si incapatanat
eu sunt Leu iar sotul este Berbec...
Cu drag,
Oana si Stefan Andrei
bebetica spune:
Stefan Dimitri
26.10.2002 , ora 22.10
2.850 Kg
49 cm
Nastere - cezariana .... a fost foarte frumos si nedureros.
Afara erau un pastel de toamna de pus in rama. Soarele stralucea pe cer ca o binecuvantare la o rascruce de trei sarbatori.
Viata mea s-a schimbat mult de atunci, TOTUL are acum parca alt sens si multa bucurie rasare din loc in loc in viata noastra.
Acum are 9 luni si suntem tare fericiti.
Ioana si Stefan Dimitri
http://community.webshots.com/user/bebetica
mirela.mustaciosu spune:
Tudor Cristian
12 nov. 2001
Bucuresti
ora nasterii 09:45
greutate nastere: 4Kg;
lungime nastere 54 cm;
semne particulare - o alunita pe popou + cel mai galagios copil din maternitate
http://community.webshots.com/user/tudorcs