Ce trebuie sa stiu cand cumpar casa?

Ce trebuie sa stiu cand cumpar casa? | Autor: florinutza26

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu din experientele voastre ce ar trebui sa stiu cand cumpar o casa,de exemplu cand am cumparat apartamentul(pe care acum vreau sa-l vand) a trebuit sa ma informez la regie daca sunt datorii,la fel la telefon si alte alea.In plus cand cumpar o casa ce altceva ar trebui sa stiu,poate legat de zona,vecinatati,constructie...sau ce nu ati mai face voi daca ar fi sa va mai cumparati o data casa?Sper ca m-am exprimat destul de clar.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu as incerca sa dorm in viitorul apartament o noapte sau mai multe; sa nu ma mai trezesc ca se aude tot de la vecini; care vecini a omis fostul proprietar sa-mi spuna ca sunt nebuni, desi am intrebat...

as privi cu (mai multa) atentie tamplaria, tevile, problema dezinsectiei...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Noi casa n-am cumparat doar apartament, si ne-am tot dus sa-l vedem: dimineata, seara, sambata seara.
La un ap se strangeau vecinii la o tabla in fata geamului!
Acu l-am luat la et 10 si am stat in chirie inainte in zona.
Si cu fata spre sud-est.

A, sa-ti spun niste staturi Feng Shui despre casa ideala:
- are fata spre sud, sa patrunda soarele si sa o energizeze
- in spate are un deal pt protectie, merge si o cladire mai inalta
- in fata are o apa lin curgatoare creatoare de energie pozitiva

Cred ca principalul e sa-ti placa, lasa-ti intuitia sa-ti spuna. Noi vazusem 100 de ap pana la asta da pur si simplu am stiut.
Si desi stam de 2 ani inca ne place foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu stiam ca dpdv feng shui orientarea casei depinde si de ce fel de "orientare" are persoana o alege - daca e chen, chien, tui etc; sunt case de est si case de vest, parca...

dar nu vreau sa deviez - parca era un topic cu feng-shui?

oricum - ferice de voi cristiama; eu am cumparat pana acum 2 apartamente si de fiecare data m-am grabit, atat eram de stresata de conditiile in care locuiam atunci...

sper sa am in curand o casa, departe de zgomotele si de energiile negative ale altora!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput