Credeti in dovezi de dragoste?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
quote:
Originally posted by sora2001
dragostea trupeasca n-are nevoie de dovezi
iata o femeie care neaga importanta orgasmului. :))
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
cristina,tot timpul se iveste ceva care sa ne oboseasca si sa ne faca sa uitam de adevaratele valori.eu cred ca noi suntem facute sa suportam,nu sa primim.din cauza asta,macar sa ne mai revoltam din cand in cand,ne permitem sa fim nervoase.
ana,pai daca ofera atatea dovezi,cu ce te mai supara?
sora 2001,nu sunt de acord cu tine.dc dragostea trupeasca nu are nevoie de dovezi,inseamna ca nu te-ar deranja daca ar avea o relatie pur fizica cu altcineva.ma indoiesc...
devylla,in sfarsit o persoana realista.si eu consider ca nu exista dragoste fara suferinta.chiar daca nu gasim motive temeinice,subconstientul nostru ne genereaza unele.tocmai pentru a ne linisti temerile,avem nevoie de dovezi de iubire.dc deja constientizezi situatia,inseamna ca suferi mai putin.
conchita,eu cred ca tu esti o femeie care pune prea mult accent pe orgasm.daca asta ti se pare o dovada,inseamna ca cel mai mult te iubesti pe tine insuti.
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
MLDiana spune:
Ema,nu stiu de ce iti faci porbleme.Am tras un ochi pe pozele voastre si pareti o familie fericita.
Eu nu cred ca nu te iubeste ,a intrat in bisnuinta de familie/Inncearca o noua coafura ,du-te la gimnastica ,o noua preocupare,ceva sa-ti ocupe timpul.Intr-o zi o sa devina el intrebator.
Lidia ,Tiara si David D.
emma27 spune:
tiara,nu e vb de o depresie trecatoare.am avut parte si de acestea,nici de intrebari existentiale.acum situatia chiar e ok.vroiam doar sa stiu doar daca toate tanjesc dupa dovezi de iubire de la celalalt.dc cer prea mult sau e o chestiune normala.multumesc oricum pentru apreciere.acum catva timp am fost la o petrecere si cineva a spus ca nu vazut o familie mai incordata si ne-a mirat si ne-a lovit in inima pe amandoi in acelasi timp.noi ne simteam f apropiati,mai ales in momentul acela.si atunci am constientizat un lucru.poate trebuie sa le oferim si celor din jur dovezi ca ne iubim foarte mult.conteaza foarte mult in ce mediu iti infloresc sentimentele.unii pot sa-si bage nasul aiurea,altii pot comenta,si oricine e influentabil,incepi sa-ti pui semne de intrebare.dc pana la urma,ceva nu e in regula????sa ma intorc la ale mele,caci am divagat:ma bucur ca emanam si dragoste,nu numai incordare.
Ema
mamini spune:
Chestia cu coafura noua, gimnastica...asa pt propria satisfactie, sa te simti tu altfel si sa il seduci...desi daca iti pui mintea, o poti face si fara aerobic si codite. pur si simplu casnicia are cicluri bune si rele, rapide si incete...trebuie sa ploua un pic si sa straluceasca si soarele un pic. asa e viata.
M
iren spune:
Mamini, exact, toate skimbarile ne fac pe noi sa ne simtzim bine, sigure pe noi in orice imprejurare, se prea poate ca partenerul nici sa nu observe noua tunsoare, sau doo kile in minus
Conchita
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Ana68 spune:
Salut,
Sora2003,oare de unde atat pesimism?Sau poate mi se pare mie?
Devylla,te salut cu bucurie din nou!Iti doresc sa ai parte numai de bucurii si fericire in dragoste si sa fi super iubita!
Emma,te salut si pe tine cu multa bucurie ,din nou.Ce ma supara?Hm!Cred ca faptul ca vrea si el dovezi de dragoste...Ii arat,dar poate ca eu nu sunt atat de priceputa ,cum este el..
.Chiar,Emma,ai incercat ce sugereaza Tiara?Uite,eu nu m-am gandit la asta.Si eu vreau sa te mai intreb,fara nici o rautate:chiar te intereseaza ce spun cei din jur?Te-ai gandit ca poate tocmai parerea lor iti face rau?Incearca sa fi un pic mai detasata de...vorbe...Eu una stiu ca scorpioancele si in general femeile,cand isi pun ceva in gand duc la bun sfarsit...Emma,hai fi un pic mai optimista si....cum sa spun?!...un pic mai indiferenta.Eu stiu ca tu mi-ai raspuns odata ca asa e felul tau sa pui suflet...M-as bucura sa stiu ca problemele tale s-au rezolvat,intr-o buna zi si...ca e ok....Iti doresc tot binele din lume...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
conchita spune:
quote:
Originally posted by emma27
conchita,eu cred ca tu esti o femeie care pune prea mult accent pe orgasm.daca asta ti se pare o dovada,inseamna ca cel mai mult te iubesti pe tine insuti.
whatever.
![](radtare.gif)
era o gluma ceruta de context, eu nu mi-am exprimat nici o opinie la subiect, dar daca te amuza sa ma desenezi, go ahead:
![](ispita.gif)
Luana spune:
Am invatat sa inteleg si sa iubesc ritmul in care iubitul meu, care intre timp mi-a devenit sot, imi aduce dovezile de dragoste.
Daca era sa ma intrebe cineva, in urma cu ceva ani, i-as fi spus ca eu vreau flori cat mai des si mici semne in fiecare zi,
insa dragul meu nu venea cu flori la fiecare intalnire, iar scrisori tulburatoare mi-a scris si continua sa imi scrie doar cateva pe an.
M-am gandit ca e lenes si zgarcit, dar am invatat sa simt ca nu e asa.
De la el am daruri putine, dar toate pretioase si durabile : carti minunate, tablourile si bijuteriile si lucrurile cele mai dragi si mai frumoase pe care le am (suntem oameni modesti; sa nu va imaginati ca vorbesc despre nu's ce piese de colectie).
Au fost si sunt si acum perioade in care a cerut ore suplimentare sau si-a luat un job in plus, pentru ca a vrut sa pregateasca o vacanta impreuna, in care sa n-avem nici un fel de griji, sau pentru ca isi doreste tihna si confort si o casa pentru noi, familia lui.
Cateodata vine obosit si ingandurat de la slujba si uneori uita sa imi spuna "multumesc" sau adoarme ca un prunc inainte de a ma saruta de noapte buna, dar a doua zi ma cauta sa ma intrebe cum imi e, daca m-am imbracat bine, sa-mi spuna ca ma iubeste ca stiu sa ii fac sandvisurile cele mai bune si ca asteapta sa ajunga sa guste o ciorbita de-aia cum numai eu stiu sa fac.
Imi spune mereu ca eu stiu sa fac poze frumoase si alegeri inspirate si are cuvinte calde despre lucruri pe care eu le credeam uitate pentru el si pe care socoteam - dezamagita - ca nu le-a apreciat.
Nu imi spune in fiecare zi ca sunt frumoasa, dar simt cum ma priveste si mi-o spune atunci cand eu insami simt lumina cum iese din mine de fericita ce sunt.
Si toate astea sunt dovezi de dragoste, nespus de pretioase pentru mine, pentru ca - asa cum spuneam - nu sunt niciodata "ieftine" : vin rar si concentreaza calma si blanda dragostea lui pe care nici nu as fi stiut sa mi-o doresc si sa mi-o imaginez mai puternica.
Imi multumeste pentru copiii nostri, pentru noptile in care sunt treaza pentru ca lui sau fetitei nu le este bine, pentru fiecare moment in care ne daruim cu dragoste unul celuilalt.
Dovezile astea sunt ca niste perle: se lasa asteptate, pt. ca au nevoie de timp ca sa se plamadeasca si eu apoi le strang induiosata de atat stradanie si dragoste.
Acum il aud cum rade in somn. Ce drag imi e! E asa de obosit si preocupat sa ne fie bine. Ce alte dovezi mai vreau?
Nu i-as putea cere sa topaie ghidus ca in studentie si sa-mi scrie poezele, pt. ca n-are timp si pt. ca astea ar fi doar artificii (dupa mintea mea de acum).
Sper sa fiu in stare sa-i daruiesc mereu, constant, dragostea pe care o merita.
In rest, viata noastra e asa cum stiti si voi ca-i viata - cu bune si cu rele, cu fuga zilnica, cu griji si rutina, cu sarbatori asteptate s.a.m.d.
Sa fiti fericite!
Cu drag,
L.
emma27 spune:
luana,esti o fericita tocmai ca ati gasit acest ritm in care el sa ofere si tu sa primesti.tocmai la neconcordanta asta de timpi ma refer in relatia mea.mai am multe de invatat si de lasat de la mine.
conchita,hai nu te supara.am facut si eu o gluma legata de context.venim aici sa ne destindem,nu sa legam antipatii.si chiar te rog,sa-ti dai cu parerea.
ana,stii si tu ca uneori ne legam fara sa ne doara capul.la o zi dupa ce am deschis acest subiect,parca telepatic,sotul meu a devenit foarte tandru.chiar agasant de tandru si probabil el isi pune acum intrebarile pe care mi le-am pus eu initial.cum am spus mai sus,e o problema de sincronizare.
aa,si legat de cei din jur,oricat ai incerca sa fii indiferenta,tot te misca si te consuma un pic.ne amagim doar uneori ca nu e asa.suntem nevoiti sa interactionam.
iren si mamini,dovezile le vreau de la el,nu de la mine.eu stiu cat pot oferi.bun,iti schimbi coafura,slabesti,iti iei noi haine si apoi te intrebi :"de ce fac eu toate eforturile acestea?"."de ce tot timpul eu?"."de ce el nu se simte obligat sa faca la fel si doar primeste?"
Ema