Sfaturi despre Utrogestan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sfaturi.
Eu am intrerupt Utrogestanul dupa ce am facut al doilea test cu rezultatul clar negativ - ziua 19 de la inseminare. Urmatoarea zi serara (ziua 20 de la inseminare) am avut dureri destul de mari de burta, dureri pe care eu le am numai cand sunt in plina desfasurare a rushilor. Ei bine, cu toate ca ma durea destul de tare ciclul se incapatana sa apara. Urmatoarea zi dimineata aveam usoare semne de rushi, durerea de burta a incetat in schimb durerea de sfarcuri persista. In jurul pranzului am observat ca mi-a venit ciclul (daca il pot numi asa pentru ca era de culoare destul de inchisa, prea inchisa iar debitul destul de scazut). Acum sunt in a 2-a zi de ciclu iar debitul este ffff scazut, aproape inexistent. Nu prea stiu ce sa spun, daca este bine sau nu pentru ca eu am un ciclu destul de scurt de maxim 3-4 zile cu debit normal in prima zi dupa care din ziua 3 pot spune ca aproape dispare. Intarziere de ciclul nu am mai avut pana acum. Acum astept sa treaca cele 10 zile de la CM sa pot incepe monitorizarea pentru noua inseminare. Sper sa reusesc cat de curand sa intru si eu in randurile voastre.
Va pup pe toate si sa aveti parte de bb norocosi si sanatosi.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Multa bafta! Sa dea Dumnezeu se ne dai o veste buna, ca ar fi frumos sa te avem printre noi ca viitoare mamica... Tine-ne la curent!

37 sapt +

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Uffff, multa bafta la urmatoarea inseminare, te asteptam la mamici!!!
Cu mult drag,

Irina si bebe 26 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput