Dr Taberei
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
EmmaT spune:
Buna dimineata
Am fost dupa material pt rochita..cu mama si matusa
...ce vroiam eu...nu vroiau ele...ce vroiau ele nu imi placea mie si tot asa....
la telefon cu sormea ca nu ma lasa sa-mi cumpar ce vreau eu( eu vroiam un material Andora poti sa ma bati
inchis la culoare...dar super ) si pana la urma m-am enervat si mi-am luat asa...abia acum a inceput si mie sa imi placa...
Va pupici si ne auzim ca eu ma duc si la scoala
Emma
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Ema dar e supeeerb pai tu nu vezi ce de efect e? ce ape face? ce stralucire aparte? pe bune e foarte mishto materialul, parca te vad in rochita........ stai ca eu te vad altfel. rochita.da..... dar cu pantofi aceeasi culoare.manusi scurte cu o gentuta plic sub manuta stanga..... perlute la gat, , la mana, cercei, inelus... rujul aceeasi culoare... si mai ales.... PALARIA.. cu boruri largi... aceeasi culoare... cu un voal vaporos cu funda... si din acelasi voal o funda mare pe rochie....
La nevoie se poate inlocui gentuta + pantofii + palaria cu unele de culoare bej...
PS: nu dati cu pietre, sunt in pauza de visare
PPS: Am descris o tinuta de BABA acum imi dau seama......
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
Mishulina spune:
Emma,si mie imi place materialul,e deosebit,imi vine sa il pipai...Ce e? O tafta,nu? Si la ce model de rochita te-ai gandit?
Andora,nu e rau ce zici tu,e o combinatie foarte clasica si de efect,poate cam sobra dar tocmai de aceea mi-a placut! Eu parca o si vad pe Emma imbracata cum ai zis...Nu mi-o desenezi si mie?
Maimutica ce mai face? Va !
Ina
EmmaT spune:
Buna seara fetelor ....
Va multumesc mult ...am zis eu ca nu spun cum imi fac rochita dar voua..nu va pot ascunde nimic ... o sa fie o rochita scurta in colturi(daca am inteles ca va avea 8 colturi)cu 2 bretelute subtirele...si mai mult nu stiu..abia astept sa ma duc sa mi-o faca !!!
Mama eu deja visez....Andora....stii doar ca am o baza in tine..cand vine vorba de idei
Fetelor pe 11.06 ma duc la nunta...dar nu imi insel cartierul...petrecerea va avea loc la American Beer House
...daca
prea mult...macar sunt la 5 minute de casa...ajung sigur
Azi am fost iar in parc normal ....maine voi merge la tata la cimitir...ca anul asta...am fost doar 1 data,spre rusinea mea ..si dupa mergem pana la Manastirea Pasarea si la un gratar...sper sa fie vreme frumoasa!
Va pupici dulce pe toate
Emma
oake spune:
Sa stiti ca sunt si eu pe aici, chiar daca mai tacut . Va urmaresc, si daca mai vorbiti de prajituri cu frisca in secunda urmatoare ma prezint la cofetarie!!! Sunt tare pofticioasa cand vine vorba de frisca, asa ca pe mine puteti conta..
Serios acum fetele... cand ne vedem si noi.
Azi am vazut ca o mamic de pe Tg.Neamt 20 (adica fix de langa mine) a cumparat patut si carucior pt. bebe... e careva dintre voi?
Deocamdata va pup si astept sa va hotarati pentru intrunire.
andora spune:
Sara bunaaaa...
Mishulina acum m-am gandit ca i-ar sta mai bine Emei cu parul prins mai "zburlit" nitel, am zis eu la PPS ca e tinuta de BABA... deci sobra rau, parca e tinuta oficiala de la nuntile de la Buckingham.. si geanta mi s-a pus pata ca tre' sa fie musai rotunda, ovala, ceva mai original nitel... toane de varsatoare, deh
Sa stii ca eu desenam toata ziulica dar de cand cu viat casnica am uitat.. dar promit sa fac un album
Oake pai nu mai sta in umbra, mai zi-ne ce-ti mai face Vladutu;, sau tre' sa vorbim de frisca non stop ?
Emma, da.... si decolteul cum zici ca e? adica dreapta sau forma de inima sau... cum? si cat de scurta? tie iti sta ff bine in fff scurt ! Imi pare rau, nu stiam de tatal tau, dar sa-mi zici cum a fost la Pasarea, ca eu nici la Cernica n-am fost...
Uca mea face bine, azi iar a ras toata ziulica, a papat toate fructele (!!??!!!) , a facut baita cu jucarelele... am uitat.. ia puiul de perna si-si pune capsorul pe el de-ti vine s-o papi.. dac-ar si dormi la noapte n-ar mai raman nimik de ea maine c-o pap toata de drag
.
Va pup si imchei ca tre' sa dorm si eu.. somnic usor...
maimutica
(DN 10.10.2004)
Mishulina spune:
Buna dimineata, dragi vecine! Si eu sunt "sensibila" la frisca asa ca nu mai putem amana mult....
Andora,cand pot sa cunosc si eu o Gogosica superscumpa.?..(promit ca nu o mananc...)
Ina
andora spune:
Buna fetele...
Mishulina, din pacate azi nu mai iesim in parc ca musafiri nici acum n-au venit si sapt viitoare plecam la tara, dar cand ne intoarcem promit sa ne vedem cat mai multe!
Va pup acum si fug la ale mele...pa!!!!! Si we placut tuturor!
maimutica
(DN 10.10.2004)
Mishulina spune:
Andora,abia stept sa va intoarceti de la tara si eu din spital si mai vorbim dupa aceea,poate punem de o "frisca" la o terasa in parc... pentru Gogosica scumpa!
Ina
EmmaT spune:
Fetelor continuam aici :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48893" target="_blank">DRUMUL TABEREI II
Emma