Vrancea ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
iselin spune:
Speranta, ti-am trimis ceva.
Andra si sa treci peste tot ce e negru.
Flori?????
Lorena, sanatate mamei tale.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Multumesc sunteti niste dragute
Roxi, si eu am fost profa in tzraa dar aici sunt secretara ca la toate scolile unde am incercat sa ma angajez mi-au cerut experienta British...de unde sa capat daca nimeni nu imi dadea o sansa? Asa ca am facut munca voluntara o luna jumate la o scoala...a iesit un post de teacher assistant la concurs, mi-am pus cv-ul si scrisoarea de intentie...m-au asigurat ca voi avea prioritate, dar am ramas cu buza umflata pt ca la concurs s-au prezentat oameni cu experienta British...asa ca in ziua in care mi s-a dat cu flit in nas, am venit plangand acasa, mi-am schimbat cv-ul si in loc de profesor am scris secretara la redactia unei reviste (redactor fiind prietenul meu cel mai bun, deci referinte imi dadea cu usurinta), am dat cv-uri si a doua zi am si fost angajata.
Nu a fost prea frumos ca am mintit dar ca prof nu ma angaja nimeni la scoala si nici in alta parte nu ma puteam duce...ca toti vor experienta in domeniu. Asa ca am mintit un pik, desi ca secretara stiam ce sa fac, tastez foarte repede la computer, stiu sa lucrez in word, excel etc...asta e...
Oricum succes si sa ne dai de veste!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
lorena.n spune:
Iselin,iti multumesc ptr faptul ca te-ai gandit la mama mea.Pot sa iti spun ca azi am aflat ca nu e o problema f .grava ,de care mi-a fost ingrozitor de frica ,recunosc.E vb de o artroza care se pare ca ii afecteaza soldul si ii va da multa bataie de cap ,ptr ca necesita mult tratament si stat in pat ,ceea ce ptr ea e o mare corvoada.
E o femeie f activa si o inteleg ca ii va fi greu.
Iselin ,sper sa nu te fi suparat faptul ca mi-am permis sa iti trimit un email ,fara sa ne cunoastem ,dar asa am facut eu cu toate fetele de aici si nu cred ca am gresit .Imi place f .mult sa imi fac prietene pe acest forum si as vrea sa nu fiu inoportuna.
Andra ,nu pot sa iti spun decat atat :incearca sa nu pui la suflet ,ptr ca in viata nu ne iese totul cum vrem intotdeauna.Pe mine ma macina o problema de vreo 3 luni.Nu stiu cine are dreptate eu sau ceilalti care imi spun ca judec mult prea aspru oamenii.
Flori ,m-a intrebat despre vremea din Vama veche ,de Pasti:va spun doar atat ;cald si dorinta de a face baie ,vazand intinderea atat linistita si mangaietoare a marii.Iar lumea ,cum s-ar spune pestrita ;de la copii de 17 ,18 ani pana la nostalgici ca mine de 40 ani ,dar care stiu sa se adapteze vremurilor si muzicii rock.
In rest soare si liniste.....
Fetelor, haideti sa facem o intalnire forumista DC la Vama Veche,ce spuneti?
iselin spune:
Lorena, nu mai frace atata caz de varsta ta, caci asa toate suntem tare, tare batrane.
Am inteles ca nu e grav cu mama ta, dar trebuie sa aveti grija. Orice imprudenta o poate costa.
Cat despre mail, sa-mi fie rusine ca nu ti-am raspuns. Iti spun acum, nu ne-am vazut, cred, dar am locuit in zona Tribunalului.
Motanik, pe aici, pe unde sunt acum, daca vrei sa gasesti un post acceptabil si lasi la o parte nazurile de mare om cu facultate, procedezi asa ca tine. Bravo inca o data ca te-ai adaptat perfect. Spune-le ceea ce vor sa auda.
lorena.n spune:
Buna dimineata.Am reusit sa fiu si eu prima astazi care va scrie.
Ce faceti?Sunteti bine?
MOTANIK ,cred ca sigur esti romanca ,ptr ca numai noi reusim sa ne descurcam peste tot fara sa tinem nasul pe sus si de multe ori mai bine ca ei.Patriotism local ,asta e .Sa va povestesc o intamplare :fratele meu este inginer de sistem la banca Ing Nederlanden din Bucuresti ,sucursala Eroilor,lucreaza pe un calculator AS 400 ,ceva sofisticat din cate stiu de la el.La un moment dat este trimis in Elvetia intr-o delegatie si ajuns acolo incep conferintele.La un moment dat
incepe sa vb cu reprezentantii elvetieni .Fetelor ,unul din elvetieni il roaga sa vb ceva mai rar deoarece nu il inteleg f .bine.El ramane putin contrariat ptr ca unul din atuurile trimiterii lui a fost impecabila lui engleza .trageti voi o concluzie si sa stiti ca nu e o lauda ,ci un fapt real intamplat cu un roman in Elvetia.Fratele meu are 37 ani si lucreaza la Ing de 5 ani si cred ca multora le dau clasa romanii nostri ptr ca sunt tenaci si destepti.
FLORI ,as vrea atunci cand veniti acasa sa mergem sa mancam o pizza impreuna si cine stie ce poate iesi dintr-o intalnire ca asta.
ISELIN ,am citit intr-un topic Mamici din CANADA,ca te pregatesti de venit acasa si ca iti cauti cadouri. Stii ce zic eu fotografiaza totul de pe strada ta ,din tot ce crezi ca are legatura cu munca ta si viAta voastra de acolo si pune-le pe cd si fa-le cadouri .Asta e parerea mea ca ii iintereseaza pe toti cei de acasa;cum traiti voi si care e diferenta intre noi si voi.Nu ma refer la dif financiara.
Am scris mult si sper sa nu va plictisesc.
Cu atatea fete care vin acasa in aceasta vara cred ca se va face o intalnire DC la Focsani.Astept semnalale voastre
iselin spune:
Lorena: Nu ma pregatesc chiar, dar vreau sa fiu in stare sa ma descurc daca se impune in regim de urgenta. As vrea sa vina parintii la noi. Daca nu obtin viza, poate trebuie sa facem noi pasul.
Speranta? Probabil esti la mama. Asa am retinut. Sper sa-ti fi fost de folos ceva macar.
Week placut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Sunteti niste dragute, va multumesc pt sprijin. Acum sunt ok, adevarul e ca pe langa altii, problemele noastre nici nu ar merita sa le bagam in seama...totul trece, sanatosi sa fim!
Azi am fost sa mai cumparam cate ceva pt casa (detergent pt vase, niste jucarii pt niste fini din .ro, mancarica), apoi am facut curatenie si in seara asta avem de gand sa facem un puzzle. Da, ati citit bine, am dat in mintea copiilor, mi s-a facut chef de un puzzle si azi am cumparat unul de 500 bucatele...
Maine mergem la un gratar la familia pt care este aupair prietena noastra Ramona...asa ca nu o sa fiu pe aici. Va doresc seara frumoasa azi, distractie placuta care pe unde iesiti si...bey, nu ma uitati cu intalnirea daca faceti in urmatorii ani!!
Va pupa fata
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
fetele..Ce mai faceti voi?
Andra sper sa treci cat mai curand peste probleme si sa revii in forta la noi.Am luat si noi de vreo 3 luni un puzzle cu 1000 piese,dar cine sa-l faca,oare? ca noi nu avem rabdare
Lorena multa sanatate mamei tale Mi-ar placea sa ne intalnim la vara
Roxi sper sa se rezolve cat mai repede cu servicul tau si sa fie asa cum iti doresti(sau,macar pe-aproape )
Iselin
Kataaaaaaaaa,pe unde esti?Pupam fata si printisorii
La noi e frumos,nu prea cald,dar e soare,asa ca ne pregatim sa iesim putin prin oras.
Va pupic si sper sa mai vb azi.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
prixi spune:
Salutare la fete!
Uite ca iar nu v-am mai scris nimic! Dar asa e in we...mergem la cumparaturi, mai facem ordine, mancare, mai iesim cu prietenii si apoi ne uitam la un film sau al meu sot se joaca la calculator, iar eu imi privesc emisiunile de divertisment...
Lorena, in cazul mamei tale, sa fie de vina menopauza? Si mie mi-e teama pentru mama si de cate ori am gasit, tot i-am cumparat tot felul de medicamente, numai sa nu ajunga la asa ceva! Eu ii doresc oricum sanatate multa mamei tale!
Andra, distractie placuta si tie! In privinta jobului, si eu cred ca ai procedat foarte bine si ca nu ai de ce sa te rusinezi ca le-ai zis exact ceea ce vroiau ei sa auda! Si eu as fi facut la fel! Chiar aici se pune mai mult pret pe ceea ce stii practic sa faci decat pe numarul diplomelor! (numai ca eu nu am stiut asta de la inceput
).Iar acum trag tare cu flamanda pentru ca asta ar fi problema!Nivelul mi l-au estimat la intermediar, dar ei considera ca nu e suficient pentru a purta o discutie cu un native speaker! Oricum voi continua sa o invat, pentru ca nu poate sa fie nimic rau in a cunoaste o limba straina in plus!
Iselin, aceeasi problema a cadourilor am avut-o si noi dupa un an stat aici! Si nu iti zic ce ne-am batut capul cu ce anume sa cumparam si cred ca la final tot au mai fost persoane nemultumite! Mi-a parut rau si mi-am jurat ca nu mai cumpar nimic nimanui si ca singurele persoane care merita intr-adevar ceva sunt parintii! Nu iti zic ca in al doilea an, deja ne asteptau cu cadourile si cand le spuneam ca am avut bagaj si ca uite le-am cumparat asta din Romania, iarasi nu a fost bine si acum am ajuns in faza in care imi este urat sa ma mai intalnesc cu anumite rude sau "prieteni" tocmai din cauza asta! Cel mai destept a fost fratele meu, care nu le-a adus decat parintilor cadouri si nu i-a obisnuit si pe ceilalti, iar acum nici ca se mai asteapta la ceva din partea lui! Eu cred ca trebuie gasita o cale de mijloc: nici sa ne astepte numai pentru asta, dar nici sa nu le dam nimic! Poate ideea Lorenei, e totusi cea mai buna!
Flori, merci pentru urari, dar nu ma stresez prea tare cu serviciul! Daca ei nu ma vor, de ce i-as vrea eu pe ei? Chiar ne-am cumparat si bilete de avion asa ca ...cum mi-o fi norocul!
Daca imi gasesc, pierd si eu niste bilete si asta sa fie paguba mea!
La noi a fost o vreme tipic belgiana: a plouat cu piatra, peste 5 minute a iesit soarele, apoi a inceput vantul, apoi iarasi ploaia si tot asa...Acum e faza cu soarele orbitor, dar putin mai la sus se vad niste nori negri, care se grabesc sa ne faca o vizita!
Nu mai stie nimeni nimic de Kata? Oare de ce nu a mai intrat pe la noi?
Fetelor, va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara!
Roxana