unde gasesc teste pentru determinarea glicemiei?

unde gasesc teste pentru determinarea glicemiei? | Autor: dante01

Link direct la acest mesaj

caut pentru o cunostinta niste teste pentru determiarea glicemiei...
treaba e in felul urmator, persoana in cauza are o glicemie tare zglobie, cand mica rau cand mare rau...de asta are nevoie de ceva care sa ii determine nivelul ca sa stie daca trebuie sa pape dulce sau nu...pana acum a folosit niste teste vizuale, le zice ea, in sensul ca punea o picatura de sange pe test si se colora intr-o anumita culoare sau nuanta a unei culori...pe cutie era trecuta culoarea sau nuanta si bine inteles si valoarea respectiva...si isi dadea seama daca trebuia sau nu sa pape dulce...
in fine, de ceva vreme nu mai gaseste aceste teste in romania...
m-a rugat sa-i caut ceva pe aici, nu am gasit fix acelasi produs insa am gasit ceva asemanator...ma rog, relativ...ideea e ca cele pe care le-am gasit eu aici se folosesc de urina pentu a determina nivelul glucozei...va dati seama ca nu sunt la fel de indemantice (mai ales ca ea se intampla sa faca si 3 astfel de teste pe zi si nu sta numai acasa...)ca cele care folosesc sangele, asa ca le prefera pe celelalate...
am cautat si pe net, am dat de cateva farmacii prin germania care au acest produs, dar nimeni nu delivereste in afara germaniei...plus ca unele cer reteta...mi se pare stupid, dar asta e...
am facut 2 poze cutiei, sunt de la Roche, marca Accu-check...
le puteti vedea mai in amanunt aici si aici
as dori sa stiu daca ma poate ajta cineva care se afla in germania sa-mi spuna unde gasesc si eu o farmacie care mi le trimita in .ro sau aici sau daca se poate sa trimit eu banii iar cel care se ofera sa ma ajute sa le cumpere si apoi sa mi le trimita in romania...
sau daca as putea gasi in alte parti prin romania acest produs sau altele echivalente...
multumesc!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...