Ce ati face in locul meu?

Ce ati face in locul meu? | Autor: ina1976

Link direct la acest mesaj

Va scriu pentru un sfat.
Locuiesc cu tati si bb in 3 camere (proprietatea mea) care au fost cumparate din banii bunicii (a vindut casa la tara) la care au adaugat si parintii mei cam o treime. Mamaia locuieste cu noi, are 82 ani si de ceva vreme nu mai putem convietui din motive de igiena... plus alte nimicuri. I-am propus o gramada de variante dar nu vrea - ca orice batrin ii e teama de schimbare si vrea sa moara aici unde s-a obisnuit. Nici noi nu mai putem continua asa. Deja am lungit-o prea mult.
Variantele noastre ar fi sa inchiriem sau sa cumparam ceva dar sa intretinem in acelasi timp apartamentul care ne va reveni cindva.
Inchirierea imi displace - cum sa fac ca acea casa sa fie ACASA? Avem un bb pentru care am facut multe imbunatatiri aici de la centrala termica la tapet (cu ursuleti), parchet. Acolo nu va mai fi la fel.
Ca sa cumpar o garsoniera nu avem nici macar avansul necesar sau salarii mari. Si nici prieteni instariti.
Ne-ar trebui un imprumut pe care sa-l restitum dupa o perioda variabila si pentru care am garanta cu casa aceasta. Exista vreun produs bancar de acest tip? Sau o alta solutie?
Voi cum ati proceda?
Scuze pentru subiect dar imi pocneste capul...