va sacaie fostii?
Salutare tuturor!
Am intalnit situatii in care fostii iubiti sau soti ai actualilor parteneri isi mai bagau nasul unde nu mai aveau ce cauta, cu cate un telefon sub diferite pretexte, un mail, ceea ce in actuala relatie dintre cei doi poate crea o anumita stare de disconfort, sa-i spun.
Ce parare aveti despre acesti "fosti" si de faptul ca uneori pot crea discutii care nu-si au rostul?
Raspunsuri
angelp spune:
Ai probleme ratusco?
Cunosc niste tipi din Chisinau care cu vreo 20 de ra ti/l rezolva de tot ..da/mi pm
Marina spune:
banuiesc ca e o gluma nu??? Plizzz pune ranjetu ala cand mai scrii asa ceva.
quote:
Originally posted by angelp
Ai probleme ratusco?
Cunosc niste tipi din Chisinau care cu vreo 20 de para ti/l rezolva de tot ..da/mi pm
pa
Daisy spune:
Angel, puiule,
E valabil si pentru soti???? As propune o metoda mai putin soft...
Sa-ti dau PM?
Cea care spera
devylla spune:
Asta pt fostii insistenti: asa le-ar trebui ca sa se invete minte!
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Inger alb spune:
quote:
Ai probleme ratusco?
Cunosc niste tipi din Chisinau care cu vreo 20 de para ti/l rezolva de tot ..da/mi pm
pa
Tu vorbesti serios?
mereu esti ciudat!
FELIS spune:
quote:
Ai probleme ratusco?
pa
Tu esti ingerul pazitor????? Nu stiam ca ingerii pazitori s-au adaptat si ei zileleor noastre...... Ai fost...
Ratusco... ignora-i mama!!!!!!.... Doar daca nu a mai ramas ceva de care nu esti constienta... atunci te poate afecta si-ti creeaza o stare de discomfort...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
Inger alb spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Ai probleme ratusco?
pa
Tu esti ingerul pazitor????? Nu stiam ca ingerii pazitori s-au adaptat si ei zileleor noastre...... Ai fost...
Ratusco... ignora-i mama!!!!!!.... Doar daca nu a mai ramas ceva de care nu esti constienta... atunci te poate afecta si-ti creeaza o stare de discomfort...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
Pai tocmai de asta pt. ca nul cred! El mereu incearca sa zica cate-o boacana!
pyssy spune:
Mie mi-ar cam trebui baietii aia veseli pt machiajul fostului
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
buli spune:
eu am patit-o. nu cu unul, ci cu 2.
unul a fost mai discret si mi-a povestit singur rizind, mai tirziu, cind ne-am facut amici.
altul a fost destul de stresant. telefoane in miez de noapte, stat sub geamuri si aruncat cu bulgari pe la 2-3 noaptea, aparitii inopinate la usa etc. eu i-am explicat clar ca tot ce-a fost s-a terminat. apoi l-am ignorat. mai nasol a fost cind a venit la usa la noua locuinta, despre care eu credeam ca nu stie, cu trandafiri si implorindu-ma/amenintindu-ma. de data asta am facut pe Gigi-durul si l-am amenintat ca il spun lui taica-su, ca sun la politie si ca ii spun si prietenei lui (avea deja una noua). dupa aceasta scena absolut timpita si penibila m-a lasat in pace.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body