Miresele anului 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
pyssy spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Fetelor, stie vreuna din voi daca firmele astea care fac invitatii, scriu, la cerere textul si intr-o limba straina? Am MARE nevoie de vreo 3 invitatii in lb. germana si ma gandesc ca daca le dau textul gata scris ar putea sa le faca, dar totusi n-as vrea sa ma trezesc cu ele pline de greseli. Nu stiu cum sa procedez...
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Noi ne-am ales un text pt invitati in care numele de familie aparea de 3 ori .. ei bine , mie mi-au gresit numele de 2 ori :( .. nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi putut face dintr-un text in germana
Oricum , bafta multa
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
zozela spune:
Baloane in forma de inima,am cumparat si noi,de la Metro,sa le punem in scara blocului(cei care ne decoreaza restaurantul au zis ca ni le umfla cu heliu)...Iar pe masini nu o sa punem nimic...O sa legam la oglinzi niste panglicute din satin crem...
http://community.webshots.com/user/zozela
Ileana Cosanzeana spune:
Eu am avut invitatiile tiparite in romana, engleza si spaniola. Traducerile textului din romana le-am facut noi si cei de la firma de unde am comandat invitatiile s-au ocupat de tiparirea lor. Au iesit impecabile, fara nici o greseala! Deci se poate...
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Fetelor, stie vreuna din voi daca firmele astea care fac invitatii, scriu, la cerere textul si intr-o limba straina? Am MARE nevoie de vreo 3 invitatii in lb. germana si ma gandesc ca daca le dau textul gata scris ar putea sa le faca, dar totusi n-as vrea sa ma trezesc cu ele pline de greseli. Nu stiu cum sa procedez...
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
http://community.webshots.com/user/elenas21
adela10 spune:
Hristos a Inviat fetele, si spor la pregatiri caci vremea trece foarte repede si se apropie evenimentul mult asteptat.
Eu sunt fericita caci mi-am cumparat toaleta pt cununia civila si am dat avansul pentru rochia de mireasa. Pe 4 iunie merg la prima proba. ABIA ASTEPT!
As vrea sa va intreb daca vreuna dintre voi a facut comanda pe site-ul www.gesica.ro pentru tull si pamblicute pentru marturii. Daca da, va rog sa imi spuneti si mie cum ati procedat sa dati comanda si in cat timp v-au venit produsele.
Mai am o problema: ce fel de bombonele trebuie pentru marturii? Cele glazurate nu se topesc oare? E buna ideea de a inveli fiecare bombonica in staniol in cazul in care optez pentru bomboane glazurate??
E bine daca la cununia civila servesc doar sampanie (sau suc pt cei care nu beau) si prajituri? Adica fara vin, tarie...etc??
Cea mai fericita viitoare miresica!
dana n. spune:
quote:
Originally posted by adela10
E bine daca la cununia civila servesc doar sampanie (sau suc pt cei care nu beau) si prajituri? Adica fara vin, tarie...etc??
Nu inteleg la ce te referi.La starea civila sau la petrecere?
La starea civila se serveste doar sampanie,nu am auzit pe cineva sa serveasca si vin,tarie...
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie
www.arcor.de/palb/thumbs.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
Ileana Cosanzeana spune:
La cununia civila nici nu se servesc bauturi alcoolice in afara de sampanie! Pe langa asta se mai servesc sucuri, apa si piscoturi sau prajituri.
quote:
Hristos a Inviat fetele, si spor la pregatiri caci vremea trece foarte repede si se apropie evenimentul mult asteptat.
Eu sunt fericita caci mi-am cumparat toaleta pt cununia civila si am dat avansul pentru rochia de mireasa. Pe 4 iunie merg la prima proba. ABIA ASTEPT!
As vrea sa va intreb daca vreuna dintre voi a facut comanda pe site-ul www.gesica.ro pentru tull si pamblicute pentru marturii. Daca da, va rog sa imi spuneti si mie cum ati procedat sa dati comanda si in cat timp v-au venit produsele.
Mai am o problema: ce fel de bombonele trebuie pentru marturii? Cele glazurate nu se topesc oare? E buna ideea de a inveli fiecare bombonica in staniol in cazul in care optez pentru bomboane glazurate??
http://community.webshots.com/user/elenas21
tucike spune:
Daca vrei sa pui fiecare bomboana in staniol, o sa ai treaba, nu gluma!! cati invitati ai? eu am cumparat de la fiesta alune in ciocolata si stafide glazurate. Dar am nunta intr-o saptamana jumate, deci n-o sa fie foarte cald (sper ca nu o sa fie rece!!)
SAu gasesti si ceva drajeuri glazurate,(fructate) de la Bon Sweet Bon. astea sunt mai mari, si dau stabilitate marturiilor.
Noi (vara-mea si cu mine) chiar acum le facem. Mai avem vreo 30 (din 200)
Pe masina pun flori.
Spor la visat, mirese!
imagination is more important then knowledge
camn spune:
Eu am comandat cum am mai spus. Am trimis formularul de comanda care era in josul paginii pe mail si in 3 zile mi-au venit cele comandate cu posta si am achitat la primirea coletului.
quote:
loredana76 spune:
Ce ai comandat? Pe mine m-ar interesa marturiile din tul ,funditele si trandafirasii argintii.Ii pot folosi pe post de cocarde?
floarea de colt spune:
buna....hai sa iti spun ce am comandat eu...
pt marturii am comandat cercuri de tull ,si margelute si cate un trandafiras alb.care se pune in mijlocul marturiei.au iesit ff dragute,eu am pus doua cercuri de tull.acum caut bomboane invelite deja,tocmai sa nu am surprize ca se pot topi.poate imi da-ti voi o idee de bomboane invelite...eu am cumparat pt degustare ciocotof parca..de la poiana,dar sunt f bune dar prea scumpe...
iar pentru cocarde,am comandat un trandafiras alb,un pic de tull la metru, si bentita de satin roz si bleo ,le-am primit in 3 zile toate.acum ma joc cu marturiile si cocardele care au iesit f dragute,si vesele...trebuie doar sa tai bucati mici de tull cu care inconjur trandafirul si il leg cu bentita.
am facut un calcul aprox. si m=au costat asa
marturiile cam 15.500lei(fara bomboane)/buc
cocardele cam 4000 lei pe buc.
eu sunt incantata de tot ce mi-au trimis cei de la gesica.
spor la treaba..miresici..si va pupic..