Nunta in Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ancamaria1979 spune:
Scuze fetelor , am avut treaba si a trecut timplul fara sa imi dau seama ca nu am intrat deloc pe forum sa discut cu voi, imi cer iertare!
Roxy sa stii ca lucreaza ce fel de aur vrei tu, chiar ale mele sunt numai din aur alb. V-am mai spus cred ca eu port argint si din cauza asta verigheta mea e numai din aur alb ca sa nu arat ca o taranca cu galben pe stanga si alb pe dreapta.
Mi-as dorii f mult sa vin cu voi la trag si mai ales sa va scutesc de dat banii pe taxi dar din pacate sunt la munca si nu vreau sa imi fac prea multe obligatii la sefi, desii sunt f intelegatori, pt ca sigur am sa ii stresez in ultimele sapatamni cu zile libere.
Dar va rog frumos sa imi spuneti si mie cand va intoarceti de la targ ce ati gasit.
Sper sa va gasit si rochitele din vinsele voastre, ca le meritati.
Roxy multumesc pt informatia cu trandafirasii, am sa ma duc tot sambata ca atunci am timp sa vad ce si cum
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by ancamaria1979
Roxy sa stii ca lucreaza ce fel de aur vrei tu, chiar ale mele sunt numai din aur alb. V-am mai spus cred ca eu port argint si din cauza asta verigheta mea e numai din aur alb ca sa nu arat ca o taranca cu galben pe stanga si alb pe dreapta.
Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100
Ce veste buna mi-ai dat
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](olala.gif)
Multzumim de urare.Sper din tot sufletul sa-mi gasesc rochitza, cu toate ca sincera sa fiu, nu mai sunt asha disperata.V-am mai spus.La mine venirea lui Dasi acasa e mai importanta decat orice
![](icon_smile_approve.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Shi stai linishtita ca o sa dam raportul cu tot ce am vazut la targ.
Am uitat sa va spun ca am vazut alte flori pentru cocarde mult mai frumoase.Sau cel putzin asha mi s-au parut mie, shi ca atare mi-am luat.Sunt nishte cale galbene
![](icon_smile_wink.gif)
![](bang.gif)
Din trandafirashii pe care deja ii luasem am facut pt. domnishorica mica o coronitza shi un buchetzel rotund de mana.Cel care arata ca o bila.Cred ca shtitzi despre ce e vorba.Au ieshit super dragutze.O sa mai iau nishte pamblicutze ca sa le atarn de ele shi gata.
V-am pupat
![](pupic.gif)
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
ancamaria1979 spune:
Si calele erau la acelasi pret cu trandafirii?
Pt ca Ai vazut ca eu voi avea buchetul numai din cale, si daca as pune floricelele aste de decor tot cale ar fi grozav, ce culori mai avea la cale in afara de galben
roxy79ro spune:
quote:
Si calele erau la acelasi pret cu trandafirii?
Pt ca Ai vazut ca eu voi avea buchetul numai din cale, si daca as pune floricelele aste de decor tot cale ar fi grozav, ce culori mai avea la cale in afara de galben
Pupici
AncaMaria
In primul rand calele le-am luat de la alt magazin.La pretz sunt aproape la fel.Oricum sunt super avantajoase.10.000/buchetzelul de 10 fire.Dar nu avea decat galbene.Daca te intereseaza spune shi te indrum spre magazin
![](icon_smile_wink.gif)
Fetelor azi am fost prin orash.Am ajuns la magazinul care personalizeaza pahare dar tipul de acolo pe langa faptul ca era ocupat era shi foarte plictisit shi mi-a raspuns cam evaziv.Eu una n-am intzeles mai nimik.Cert este ca putem merge shi cu paharele noastre shi in functzie de ceea ce vrem sa scriem pe ele costa de la 400.000 in sus.Mai mult n-am putut scoate.Ce-i drept nici eu nu ma simtzeam in forma
![](hailabataie.gif)
![](icon_smile_approve.gif)
Am fost un pic shi pe la Nataly.Ele nu participa maine la targ.Am stat un pic la poveshti cu ele shi m-am uitat pe nishte cataloage cu invitatzii care au aparut acum.Dragutzele dar scumpe rau
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](dual.gif)
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
ancamaria1979 spune:
La ora asta sunteti sigur la targ, abia astept vesti de la voi, dimineata au fost probleme cu serverul si nu am putut intra pe forum. Sa dea Domnul sa va gasiti rochite, va tin pumnii. Cred ca sunt singura pe forum la ora asta
BraveGirl spune:
quote:
Cred ca sunt singura pe forum la ora asta
Pupici
AncaMaria
![](floare.gif)
Corina
Albumul meu
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirlScumpo, nu esti singurica. Sunt eu prin zona, ca de...in suflet sunt o constanteanca. Inca am buletin de Cta.
Corina
Albumul meu
Ce bineee, tu cum de nu esti la targ?
Ma bucur ca esti cu sufletul aproape de Constanta, eu nu m-as putea despartii de orasul asta..., banuiesc ca si tie iti e putin greu
BraveGirl spune:
Imi este greu ca sunt departe de familie...dar sunt cu EL si asta e important. Nu mai conteaza unde suntem daca suntem impreuna, dar cateodata mi se face un dor de familie si de orasul MEU....
Corina
Albumul meu
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Imi este greu ca sunt departe de familie...dar sunt cu EL si asta e important. Nu mai conteaza unde suntem daca suntem impreuna, dar cateodata mi se face un dor de familie si de orasul MEU....
Corina
Albumul meu
Te cred si eu simt ca lumea mea e langa el.
Mah dar fetele astea tare mult se mai targuiesc, inseamna ca au gasit ele ceva de nu au venit pana la ora asta.
![](icon_smile_big.gif)
cornelianeli spune:
vai, dar ce-am mai cumparat rochite azi de la targ.......ma incearca o dezamagire totala, au expus 4 firme
,am si avut de unde alege.....
asta e....o sa ne gasim si noi rochita, nu-i asa roxy?
altceva, am petrecut o zi super prin toate magazinele de profil
va pup
http://community.webshots.com/user/cornelianeli