Nunta in Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
nici nu stiu cum se numeste firma, am vazut-o si am intrat e pe b-dul mamaia, langa mag de calculatoare toni's, este de fapt si un centru de inchiriere dvd-uri in aceeasi incapere...astept mail de la ei
cat despre vanimar, eu am gasit chestia cu controlul OPC
dar eram atat de suparata ca in constanta nu sunt mai multe cofetarii, offffffff
pana la urma asa e, a fost o intamplare,important e sa ne faca torturi bune si gustoase

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Doamna de acolo de la vanimar mi-a spus ca ne putem face toate prajiturele si picoturile de care avem nevoie, in plus tortul sigur il duc ei pana la rstaurant, deci in felul asta ne luam de o grija, poate e valabil si pt restul dulciurilor sa le aduca la o adresa stabilita dar nu sunt sigura pt ca am uitat sa intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Stiu ca la Vanimar au si prajiturele, adica exact ca cele mari, dar taiate micute si platourile arata foarte bine, cu mai multe randuri de prajiturele diferite. SI piscoturile sunt foarte bune. Si banuiesc ca daca aduce tortul la local, pot sa aduca si prajiturelele, adica nu imi inchipui ca nu ar face asta, doar este interesul lor. Sambata am drum pe acolo, ma duc la cosmeticiana care sta foarte aproape si ma opresc sa imi iau o prajiturica... In ritmul asta pun la loc cele 3 kilograme pe care le-am dat jos la sala....

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen28 spune:

Buna seara tuturor viitoarelor mirese!:)
Sunt si eu una dintre voi,adica din Constanata si totodata viitoare mireasa
Vad ca sunteti la curent cu tot ce trebuie,unde gasesti de toate,la ce preturi...
Eu voi fi mireasa pe 30 iulie si ma intereseaza si pe mine daca se gasesc posete si pantofi draguti prin Constanta.Eu nu ma aflu acolo si voi ajunge abia cu 12 zile inainte de nunta.Si m-ar mai interesa un cloier cu cercei draguti.Se gasesc cumva coliere cu cristale Swarovsky?Am tiara asa si as vrea sa o asortez putin:)
Poate ca o sa primesc si eu un raspuns de la o miresica binevoitoare:)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmen28

Buna seara tuturor viitoarelor mirese!:)
Sunt si eu una dintre voi,adica din Constanata si totodata viitoare mireasa
Vad ca sunteti la curent cu tot ce trebuie,unde gasesti de toate,la ce preturi...
Eu voi fi mireasa pe 30 iulie si ma intereseaza si pe mine daca se gasesc posete si pantofi draguti prin Constanta.Eu nu ma aflu acolo si voi ajunge abia cu 12 zile inainte de nunta.Si m-ar mai interesa un cloier cu cercei draguti.Se gasesc cumva coliere cu cristale Swarovsky?Am tiara asa si as vrea sa o asortez putin:)
Poate ca o sa primesc si eu un raspuns de la o miresica binevoitoare:)

buna dimineata
inca o viitoare miresica bine ai venit si felicitari pentru nunta
daca vrei pantofi cu tocul inalt gasesti sigur, avem magazine il passo, fiorangelo, la madonette, ai ceva sanse sa gasesti si o posetuta asortata
despre colier, nu stiu sa-ti spun, chiar n-am cautat, poate iti spun fetele
dar mai da-ne detalii despre nunta,biserica restaurant.....
roxy nu mi-au scris neseriosii de la firma de imprimat servetele, dar nu-i nimic, mai caut...
ce facem cu intalnirea,am vazut si eu prognoza meteo daca ploua....
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Salutare fetelor.Eu iar am avut probleme cu calculatorul.Acum caut ceva pe net, un antivirus, ca sigur are ceva calculatorul, shi antivirusul meu nu face fatza.
Yuppy, ce ma bucur ca se ingroasha randurile.Carmen bine ai venit printre noi, miresicile de Constantza.Din cate shtiu eu, in magazinul Tomis exista bijuterii Swarovsky.E destul de nou magazinaul, sper sa nu ma inshel.Uite cand o sa am drum o sa ma uit sa vad shi-tzi dau un raspuns sigur.Pana acum nu m-am uitat de pantofi shi poshetutza asha ca nu shtiu ce sa-tzi spun.
Cornelia nu fii necajita cu neserioashii aia.Oricum eu nu am intzeles prea bine care-i treaba.Tu te-ai dus la magazin shi ai vb. cu ei, shi tzi-au zis ca-tzi trimit un raspuns prin mail?Sau pur shi siplu ai trimis mail direct?Las ca ma duc shi eu pe acolo shi o sa-i stresez shi eu putzin.Poate o sa cedeza nervos .
Hai ca mai vb. de intalnire.Stabilim maine cum facem.Eventual poate facem schimb de nr. de tel. pe privat ca se ne putem da sms shi sa ne anuntzam daca venim sau nu.Ce parere avetzi?
V-am pupat

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna, fetelor!
Nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi

Bine ati venit, noi miresici de Constanta Carmen si Iulia.
Din pacate nu mai pot updata eu listuta -caci nu am deschis eu capitolul-asa ca o rugam frumos pe Freia sa o aduca la zi.
Unde are loc, fetelor targul acesta de haine, daca am inteles bine, ca am uitat, si nu am mai avut timp sa caut. Pp ca in Mamaia - unde?- daca intalnirea va avea loc la Dobrogea, la ora 11, da?
Poate reusim sa venim si noi, eu si micuta mea domnisoara.
Oricum ii place sa umble prin magazine ca o ,mai mult ca mie.
Si sa va spun si de ce nu am mai intrat nici eu nu stiu de cand. Abia azi am reusit sa respir putin.
De la noi au plecat 2 fete, una de tot si una temporar, in Danemarca. Asa ca am ramas alte 2 dintre noi care fac treaba a trei si ceva, si timp nici sa mancam nu mai avem cateodata. In plus am avut si "inspectie" de la sefii din danemarca, deci navigarea pe net a fost total oprita, "pana la noi ordine".
Si....
Va pe toate.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

magdalabine te-am gasit targul de haine este "imprastiat" la:perla,cleopatra, parc,select,etc, ce bine ar fi sa veniti
roxy,da,am fost in magazin si am vb cu ei, si neseriosul mi-a zis ca nu-mi poate spune preturi atunci, dar ca-mi trimite oferta lor pe mail a doua zi,adica ieri
du-te si streseaza-l, merita
buna idee,cu nr te tel,va trimit PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Magdala shi noua ne era dor de tine.Ce bine ar fi sa fie vremea frumoasa shi sa ne putem intalni.Hai ca vedem shi maine cum stau lucrurile shi mai stabilim detaliile inalnirii.
Cornelia,tzi-am trimis shi eu numarul de tel pe PM.Daca nu l-ai primit sa spui ca-l mai trimit o data.Eu imi pun la punct calculatorul ca am avu un troian , shi acum merge mai greu.
O sa mai intru mai pe seara ca cum plec la schoala.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen28 spune:

Va multumesc pentru buna vointa de a-mi raspunde asa de repede.
Sincer,nu mai sunt la curent cu noile magazine din Constanta.
Eu sunt casatorita deja(am facut cununia civila),dar acum fac si cununia religioasa.Ne-am hotarat acum 1 luna sa facem cununia religoasa,asa ca va dati seama ce stresata sunt acum
Eu mi-am comandat rochia de mireasa din Danemarca dar eu locuiesc in Norvegia si am avut mare curaj.Rochia imi vine peste 1 luna gata facuta,nu am posibilitatea nici sa o probez inainte.
Am avut mare problema cu alegerea rochiei pentru ca mi-au placut vreo 20 de modele.:)
V-as arata cateva modele dar nu stiu cum se ataseaza fotografii.
Am avut mare problema cu restaurantul,va dati seama ca eu m-am trezit cu 3 luni inainte ca vreau sa aleg restaurat....asa ca nu am gasit.Nu fac nunta mare,in jur de 50-60 persoane si am gasit in Mamaia un loc disponibil pentru data de 30 iulie cand voi fi in vacanta in Romania.Asa ca are cine sa se ocupe de tot,decor,invitatii,foto,muzica,filmare...etc
Eu trebuie sa am grija numai de vestimentatia si accesoriile mele,coafor...si tort
Apropo,am citit tot ce ati scris si mi-au folosit toate informatiile.
Multumesc inca o data!

Mergi la inceput