oare nu stiu sa iert?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
otis41 spune:
Incearca sa ierti mirelujsa, stii tu ca si barbatii sunt niste copii si poate pentru ca tu avand un bebe mic de doar 3 saptamani nu prea mai aveai resurse si timp sa il alinti ca si inainte.
E singura greseala in 9 ani.
Roaga-te la DUMNEZEU si iti va da putere sa vezi la el numai lucruri bune si multa iubire.
Sanatate multa!
Otilia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Priveste in sufletul tau...
Daca e singura lui gresala sigur vei putea ierta.
Chiar daca nu vei putea uita niciodata...
Daca iubesti sigur stii sa ierti.
Bucurate de famile,de copil si te vei gindi mai putin la ce a fost "rau".
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
pusichet spune:
Salut
Iarta-l, si incearca sa te comporti ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic. Incearca sa-i explici ca tu si copilul vostru sinteti totul pentru el, ca sinteti o familie, ceea ce este lucru mare.
Stiu, de fapt imi inchipui ca in momentele astea esti mai sensibila, dar cauta in interiorul tau si vezi ce sentimente ai pentru el, daca a facut ceva atit de grav ce nu poate fi uitat, ce nu poate fi iertat.
Cred, ca acum depinde totul de tine, cum te porti cu el, cum ii vorbesti, cum il primesti cind vine de la serviciu. Si daca te porti cum m-as purta eu, cred , ca isi va da seama ca sinteti totul pentru el, si o sa fiti o familie fericita.
Sper din tot sufletul sa fiti fericiti si sa treci peste asta, aaaaaaaaaa si inca ceva prin comunicare se rezolva totul , nu prin tacere si reprosuri.
numai bine iti doresc.
pusichet
danna2002 spune:
eu nu am inteles un element ..El avea o relatzie pe net...DOAR sau a trecut si la stadiul face2face RElatia?
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
Vezi in chestia asta cit de fapt tu nu ierti altora, carora nu ai avut insa curajul sa le reprosezi greselile.
As fi ipocrit sa nu spun ca aici nu o data e vorba de parinti.
Trec peste faptul ca daca aceiasi nu te-au iertat pe tine la fleacuri (la o adica, flirtul pe net, in conditiile pomenite, in categoria asta intra), nici tu nu o vei putea face curind cu altii.
Spor la treaba!