Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 2
natydea spune:
Raluca si mie imi era tare dor de tine! Oricum daca se mai incalzeste nitel afara de abia astept sa facem o intalnire a burticoaselor la o terasa! Am vorbit si cu Gabriela (valen) si cred ca o sa-mi fac si eu eco la 20 sapt. Acum ramane sa vorbsc diseara cu consortul sa vad daca poate merge cu mine atunci.
Dea, 15+ (sexul inca nu-l stim)
RalucaN spune:
Fetele, m-am gandit
Va las sa treaca Pastele, dupa aceea inca o sapt.-doua, sa ne revenim, si am sa incep sa va stresesz sa tragem o intalneala. Nu se mai poate asa! Tre' sa ne vedem si noi la moace (si sa faca si burticile noastre cunostinta). Si pt. fetele care nu pot veni o sa facem pozici. Ce ziceti?
Raluca, 15+ , cu bebelina la purtator
RalucaN spune:
Daaaa.... Si sa vedem care cu care ne incuscrim. Noi astea cu fetite suntem mai avantajate. Or sa se bata baieteii pe printesele noastre, ca deocamdata sunt mai multi. Dar pana atunci poate se rastoarna situatia.
mihaela_e spune:
Vad ca pe aici se pune de o intalnire.... Am si eu o rugaminte
...se poate programa intalnirea la inceputul lunii iunie??? Tare as vrea si eu sa particip dar dupa cum stiti eu in perioada 23-27 ai am de dat 5 examene. .....
Cu regret va spun ca pana la sfarsitul lui mai nu o sa mai intru pe DC pt ca stau acasa sa invat si ma rup total de restul lumii. Asa ca sa aveti grija de voi, de burtici și bebici si sa ne scriem si de ce nu, sa ne vedem sanatoase la inceputul lui iunie.
Pupici pe burtici
Mihaela 15+
RalucaN spune:
Ioana (Bonaparte) felicitari! sa-ti traiasca flacaul si sa creasca mare!
Valen, ce zici de asta? ![]()
Bina Miha, o punem la inceputul lunii iunie
Dar daca nu vii.........te luam pe sus. Si bafta la examene!

pe listuta, te rog!