CERVICITA
Raspunsuri - Pagina 9
alinaxeni spune:
Loma,multumim mult,cred ca ne prinde bine orice informatie.
Tu ar fi bine sa mergi la dr. si sa ceri sa-ti faca o colposcopie si un test PAP iar pt. virus poti face un tipaj viral.
alina
nemessis24 spune:
LORNA,eu folosesc MIPROSEPT,sunt niste supozitoare pe baza de propolis,le introduci in vagin,seara...cat despre faptul k displaziile se fac de la pastile anticonceptionale,asta stiu si eu,dar a trebuit sa trec printr-un cosmar si sa ma documentez masiv pt asta...stiam k acidul folic e pt gravidute,dat uita-te si zi-ne si noua ce spune docorul ala despre afectiunile uterului....si ar fi bine sa faci cat mai repede un papanicolau si un examen bacteriologic,pt linistea ta sufleteasca...
alinaxeni spune:
Fetelor,am si eu o intrebare mai delicata.Cat timp va recomandat dr.sa stati pe tusa?????Mie nu mi-a spus nimic si acum e plecata in concediu.
alina
nemessis24 spune:
ALINA,mie mi s-a scris pe foaia de iesire k 6 saptamani nu am voie,dupa conizatie...la cauterizare am citit undeva k e vorba de cateva luni,cam 3,dak e corect ce am citit eu...
cornelia_laura spune:
nemessis24, si eu folosesc Miprosept pt o rana pe col inca necauterizata. Si le folosesc din proprie initiativa, nu mi le-a rocomandat vreun doctor. Tu cum le folosesti? Dr. tau ce ti-a zis despre ele? Eu am aflat de Miprosept dintr-un tratament al Liviei. M-ar ajuta mult niste informatii de la tine.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
martta spune:
Buna, fetelor!
Am fost in concediu 2 sapt in Apuseni si, pt acest motiv, n-am mai scris.
Vreau sa va dau o veste buna: rezultatul de la biopsie este in regula!
Am trecut cu bine si peste prima menstruatie(perioada in care o cautam cu disperare pe Alina), iar pe perioada concediului dr. mi-a recomandat sa folosesc ovule pt a suplini, intr-un fel, lipsa pansamentelor. Irigatii mi-a spus ca nu e cazul sa fac. Si pt ca intreba Alina...repaosul recomandat e de 6 sapt, numai ca eu am avut tupeu sa-i spun sotului de 8 ca sa ma asigur eu ca totul e o.k.!
Va pup si tin sa va multumesc pt ca m-ati sprijinit de-a lungul acestei perioade!
mami de Vladut(13.06.03)
nemessis24 spune:
cornelia,mie mi-a zis dr sa le folosesc vreo 20 de zile,dupa ciclu...in fiecare seara cate unul,atat,nici o instructie in mod special...sper sa te ajute...
martta,ma bucur mult pt tine,sa ai mare grija...
nemessis24 spune:
fetelor,ce noutati mai aveti?...eu astept sa ma duc la analize,sa vad ce imi mai zic doctorii,sper sa fie bine...voi ce mai ziceti?va pup
alinaxeni spune:
Buna fetelor. Abia am venit din concediu si am intrat direct aici.
Am trecut cu bine de cele 6 saptamani si cred ca totul e in regula.Miercuri o sa merg la un nou control,sa vad ce-mi mai spune dr. mea.
alina
Loma spune:
Nemessis, fetelor va promisesem ca va scriu o schema de tratament recomandata de un doctor f. bun, despre cum sa te vindeci de displazii cervicale si cervicite, scuze ca o scriu asa de tarziu nu mai stiam unde am salvat-o pe computer si astazi am gasit-o.
1.Folisiti un gel de dus aleo vera sau un acidophilus, inainte de culcare;
Zilnic:
2. Acid folic 400 mcg,
3. Vit. B6 25-50 mg,
4. Vit. B12 800-1200 mcg,
5. Vit. A 10,000 UI, luata pe cale orala SAU/SI picurat cu pipeta cateva picaturi pe cervix (insa sa fie numai vit. A pura)
6. Vit. E 400 UI
In timpul tratamentului se evita contactele sexuale, dar si anticonceptionalele, de asemenea si spalarea vaginala folosind geluri comerciale.
A tratamentul dureaza 2 luni.
Sanatate tuturor
Loma