Bebelusi de sept-oct 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_a spune:
S-au pierdut si stelutele??? hm...
Va doresc si eu din toata inima un Paste fericit, caldura si mai ales lumina in familiile voastre!Si multa sanatate tuturor!

Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
loreema24 spune:
Chestia asta cu pierdutul mesajelor nu imi place deloc!
Ramona &
Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
ionella3003 spune:
Fie ca ziua de maine sa ne gaseasca mai buni, mai plini de dragoste, impacati cu noi insine si cu D-zeu! Paste fericit, dragele mele! 

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
danyce spune:
Nu va suparati fetelor asa ca o sa recuperam noi stelutele. Important e ca si-a revenit DC-ul si putem povesti in continuare. A fost ceva defectiune tehnica la server si de aceea s-au pierdut din mesaje. Hai sa vedem totusi partea plina a paharului: nu s-au pierdut toate mesajele si nu a disparut DC-ul![]()
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -
noi
Alma, sufletel mic si iubit-
si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
herra spune:
quote:
Originally posted by danyce
Nu va suparati fetelor asa ca o sa recuperam noi stelutele. Important e ca si-a revenit DC-ul si putem povesti in continuare. A fost ceva defectiune tehnica la server si de aceea s-au pierdut din mesaje. Hai sa vedem totusi partea plina a paharului: nu s-au pierdut toate mesajele si nu a disparut DC-ul
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-
si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Asa este...tot optimismul care nu se dezminte!
daca disparea/nu mai exista DC-ul, trebuia re-inventat!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
ana_a spune:
Fetelor....eu acum am terminat de vopsit ouale....
Tare greu cu timpul asta!Am spus eu ca as mai vrea macar 3-4 ore in plus pe zi ca sa-mi termin treaba la timp...
Oricum, biserica greco-catolica e la un pas de mine si la ora 12 dau o fuga pana acolo sa-mi iau pascutza, tati ramane acasa cu piciul.
Am sa pun pozici cu ouale rosii desi...cele de la Pastele Catolic mi-au iesit parca mai frumoase....
Pupici la toata lumea!
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
elyanne spune:
Wow... ce ciudat arata...
La mine e textul cu fonturi fooooarte mari ![]()
Asa... noi ne pregatim sa mergem la biserica... Stam doar sa luam lumina si pe urma fuga acasa, ca pitica ramane singura un sfert de ora, pana ne intoarcem... n-are rost s-o luam cu noi daca a adormit.
Eliana si
Elena (23.10.2004)
elyanne spune:
tocmai "butonase" Elena la calculator si nu stiu cum a reusit, dar la starile Explorer-ului era la text size: largest...
Eliana si
Elena (23.10.2004)
ana_a spune:
elyanne sa stii ca si eu am patit asa zilele trecute...si eu butonam calculatorul...da nu stiu ce am facut de m-am trezit cu caracterele super marite![]()
ai mare curaj sa o lasi pe pitica 15 min singura in casa...inseamna ca doarme bine!Stefan se trezeste destul de des si plange...eu nu am curajul, desi as vrea si eu sa-l iau pe tati cu mine...noroc ca biserica e la 3min de casa
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea