diferenta de varsta intre soti
Raspunsuri - Pagina 4
hosen spune:
da sunt de acord cu tine,,NUSHULICA"dar inimii uniori nui poti sai inpui nimica,nustiu ceam gasitla sotul meu,e sinpatic recunosc,nui batrin,nui bogat dar e simplu atita tot care la noi in tara nu am gasit persoane de acest gen,din contra am avut parte doar de profitori nustiu cum am dat de ei,zici cai gaseam cu luminarea,sincer imi momentul de fata imi covine veata care o am cu sotul meu pe parcurs nu se stie ori cum va pun la curent ceau si pupici
hosen spune:
dar in legatura cu taicameu nustiu cea fost in minte lui probabil ea venit mintea la cap,si intradevar sa potolit,si in cel mai neasteptat caz,sa indragostit,la batrinete nu cred ca suntem unici,dar sincer ma bucur pentru el ca ea venit cineva de hag
valiburu spune:
ziua buna! imi dau si eu cu parerea daca nu deranjeaza
diferenta de varsta nu se vede acum, dupa parerea mea, ci se va vedea mai tarziu. Diferentele de la 12-15 ani sunt mai delicate. barbatul mai tarziu devine mai plictisit, pe cand ca femeie vei fi activa din toate punctele de vedere, (el 50 si tu 35, el 70 si tu 55, el moare si tu iti refaci viata! Si cu copii va fi altfel, poate nu va avea rabdare, poate mai are un alt copil si in plus exista o ordine fireasca a lucrurilor: copilul sa cunoasca tatal, tatal sa-l vada casatorit, sa se bucure de nepoti, copilul sa aibe 2 perechi de bunici in viata ca sa fie alaturi de el. Poate asta este familia intrunita, adevarata: in care 3-4 generatii sunt stransi legati si pe aceeasi linie de plutire.
ceea ce am spus acum sunt si din ceea ce am cunoscut personal!
sa speram ca dragostea face minuni peste tot si sa fie bucurie in toate cuplurile!
LadyC spune:
Diferenta dintre mine si viitorul sot este de 7 ani (eu 24, el 31). Mi se pare super, pentru ca mereu mi-am dorit un barbat matur, dar nu foarte in varsta. Ma simt protejata langa el si imi da un sentiment de siguranta pe care nu cred ca as fi simtit-o langa un tip de varsta mea, cu atat mai putin langa unul mai mic decat mine.
Si eu cunosc un cuplu de genul celui de mai sus: el se apropie de 60 de ani, si ea abia a implinit 19; el foarte bogat, ea foarte frumoasa. S-au casatorit si au o fetita... Cu ei nu am nimic, dar ma gandesc la biata copila micuta: ce va face dupa ce va muri tatal ei-cardiac.
Pupici la toate!
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/hypnotic_lady2005/my_photos