Denisa Protopopescu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

buna eu sunt chris as vrea sa intreb din cite incercari vi sa intimplat sa ramineti insarcinate prin inseminare la doamna Protopopescu,eu am facut 2 pina acum dar nu am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu nu am facut nici o inseminare ci am ramas insarcinata la primul FIV facut cu domnia sa si am un baietel de un an.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut
eu am facut o inseminare la Denisa, punct ochit punct lovit !

pupici

BeBelusca

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri,asa da noroc,am uitat sa va spun ca eu am mai avut 2 IU afara si a doua a reusit dar din pacate sarcina sa oprit in evolutie.Acele inseminari au fost facute natural fara nici un fal de stimulare,acum simt ca din cauza stimulari cu menogon ciclul meu a luat-o cam razma.Inainte era regulat,acum nu stiu cind sa-l mai astept vine foarte neregulat si asa nu-mi prea dau seama de ovulatie.Sunt putin cam dezamagita si nu stiu ce sa mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Sansele de reusita la IU sunt putine daca problema este complexa.Mult succes!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns Mariana,ai experienta in asa ceva?Siu ca sansele de reusita sunt 10-15%.Asa ca numai dumnezeu stie ce va fi dar este destul de greu sa sti ca astea sunt sansele tale de a avea un bebelus.Ma uit in jurul meu si toate prietenele si cunostintele mele au copilasi iar eu imi pun intrebarea oare eu voi avea vreo sansa?Weekend placut tuturor

Mergi la inceput