ARTA GOBLENULUI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Buna,

de curind am devenit si eu o fana a Goblenului, insa am o problema: dupa ce goblenesc cam o ora, doua, am o durere de spate teribila, ca nu mai am chef de goblenit pe acea zi?

Poate imi dati un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

si eu coseam cu disperare in facultate, dar acum nu mai am timp.
ma bucur insa ca microbul goblenului s-a mutat la sora mea care e disperata, a ajuns ca in loc sa se odihneasca prefera sa mai impunga putin panza. am si un tablou preferat pe care l-am primit de la ea: mainile lui Durerr.
spor la treaba fetelor, poate la pensie ma apuc din nou si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Si mie imi place la nebunie sa cos goblenuri.De vandut........cine stie daca ar fi cineva interesat sa le cumpere.Am incercat si eu sa gasesc cumparatori........dar........nu am reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Am cusut si eu dar in tinerete .Ultimul a fost acum 3 ani inainte de a pleca de acasa.Aici nu se gasesc dar oricum,parca nu mai am rabdarea necesara.

Claudia&Laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Si eu, si eu!!! Imi plac la nebunie si cusutul goblenurilor ma relaxeaza grozav. Imi place sa aleg modele noi si sa vad apoi cum ia contur o imagine facuta doar din semnne de neinteles. Eu cos dupa plansa, nu pe panza pictata.
M-am apucat din liceu de cusut. Eram ca hipnotizata de goblenul la care lucram. Tin minte ca ma dureau teribil ochii pt. ca eram in stare sa cos si 10-12 ore pe zi. Acum am rarit-o din cauza timpului in primul rand. Dar oricum raman la fel de pasionata de arta goblenului.
Nu am vandut nici unul, in schimb am oferit drept cadou goblenuri. Imi face o mare placere sa fac un cadou atat de frumos cu mainile mele. Si bucuria celor ce l-au primit a fost pe masura.

Adriana in 27 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle spune:

Si eu mai am obiceiul de a goblena. Problema mea e urmatoarea : de
cateva luni incerc sa gasesc un program care sa ma ajute sa-mi realizez schite de goblen .Cred ca e mai interesant sa fac un goblen pe care sa nu-l "intalnesc la tot pasul" . Daca poate cineva sa imi dea macar o sugestie unde as putea gasi asa ceva i-as fi foarte recunoscatoare.
Va pupic
elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Tot la goblen intra si pernele cusute de mana? Am vazut pe aici tot felul de modele si parca ma tenteaza, desi nu am mai cusut demult, cred ca am si uitat cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Am si eu microbul asta, chiar daca in ultimul timp n-am mai cusut.
Am 4 goblenuri gata si unul in lucru (de vreo 4 ani) de care sunt foarte mandra : Tom si Tina , Vaza cu flori de camp si Tarani dansand ( pe punct f. mic) .
Ma bucur ca mai sunt si alte mamici iubitoare de goblen , credeam ca sunt singura demodata si "bolnava".

Mergi la inceput