de unde avem resurse sa mergem mai departe?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
otis41 spune:
Mie puterea sa lupt cu viata mi-o da familia. In general, imi termin treburile casnice la ora 3 dimineata iar la ora 7 sunt in picioare am o oboseala cred ca si in picioare as dormi. Sunt 14 ani de cand muncesc asa, dar daca toti membrii familiei sunt multumiti si vad zambete si sanatate si masa imbelsugata, haine curate noi , jucarii frumoase, parca merita sa o iau de la capat si maine nu?
Sarbatori fericite!
Otilia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
SIMONABB spune:
corina sa stii ca pt multi viata a devenit un automatism, trezit-servici-acasa-copil-sot-micare-curatenie-culcat si tot asa.
incearca sa faci ceva ce-ti place, nu trebuie sa fie costisitor sau sa necesite mult timp, uite eu mi-am pus niste rasaduri de rosii intr-un ghiveci si in fiecare zi, le ud, le plivesc, ma uit cit au mai crescut si asta ma rupe putin de tot haosul urban.
Si incepe sa te autoeduci pt a nu mai astepta ca lumea sa se poarte frumos si politicos. E o utopie si nu aduce decit deziluzii.
http://community.webshots.com/user/simonabb
Clover spune:
Mie rutina imi da un sentiment de siguranta. Iar cel mai rau si mai rau ma omoara transportul in comun. In 45 de minute de drum sunt un pachet de nervi, chiar daca zambeam cand am iesit din casa.
Eu ma ajuns mai de mult la concluzia ca ai doua posibiliatti: te sinucizi sau continui. Cum sinuciderea nu-i o optiune, tragi jaluzele, dormi si speri ca a doua zi de dimineata universul sa para mai prietenos.
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by SIMONABB
corina sa stii ca pt multi viata a devenit un automatism, trezit-servici-acasa-copil-sot-micare-curatenie-culcat si tot asa.
incearca sa faci ceva ce-ti place, nu trebuie sa fie costisitor sau sa necesite mult timp, uite eu mi-am pus niste rasaduri de rosii intr-un ghiveci si in fiecare zi, le ud, le plivesc, ma uit cit au mai crescut si asta ma rupe putin de tot haosul urban.
Si incepe sa te autoeduci pt a nu mai astepta ca lumea sa se poarte frumos si politicos. E o utopie si nu aduce decit deziluzii.
Simona
simona, cred ca nu m-am facut bine inteleasa, sau tu nu ma cunosti pe mine deloc
![](bang.gif)
sunt destul de mare sa nu mai cred in utopii, asa cum tu le descrii. poate am si eu visele mele, aceste frumoase utopii care intr-o zi se vor materializa daca am sa fiu destul de consecventa
![](icon_smile_big.gif)
am 35 de ani, simona si cap pe umeri, imi place mie sa cred
![](icon_smile_blush.gif)
acum te rog sa nu iei aceste randuri ca si o ofensa, nu ntentionez, doar incerc sa arat ca altfel sunt eu, decat ceea ce te-am facut fara voia mea , sa crezi
![](cuplucasatorit.gif)
eu, cred, slava Domnului, ca am sa gasesc mereu resurse pentru un nou inceput, dar cateodata mai intru si in "pana de idei" si de aceea am nevoie sa vad ce fac altii. fiecare avem nevoie la un moment dat de un flux revigorant.
ei, la asta ma gandeam eu.
![](floare.gif)
![](paste.gif)
![](floare.gif)
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](cheers.gif)
![](dual.gif)
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.
Ralph Waldo Emerson
cu drag de forum, corina
SIMONABB spune:
Da, Corina, e prima data cind dau de un topic al teu, e normal sa n-am habar cine esti si cum gindesti.
Asta se intelege din ce-ai scris, ca uneori esti la pamint si ai nevoie de o motivatie ca sa continui.
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by SIMONABB
Da, Corina, e prima data cind dau de un topic al teu, e normal sa n-am habar cine esti si cum gindesti.
Asta se intelege din ce-ai scris, ca uneori esti la pamint si ai nevoie de o motivatie ca sa continui.
Simona
ok, nu e nici o problema.
![](floare.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
iar subiectul e pentru toata lumea, nu doar pt problemele mele, ci era un fel de a gasi acel ceva care ne da forta, in fiecare dintre noi.
![](pupic.gif)
![](paste.gif)
![](floare.gif)
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](cheers.gif)
![](dual.gif)
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.
Ralph Waldo Emerson
cu drag de forum, corina
![](images/user_man.png)
a2p spune:
Interesant subiect, multumim Corina.
Cred insa ca e poate gresit sa ne "rupem de bucurie" la birou, cum s-a sugerat. Pentru ca atunci mersul la birou (si orice altceva) devine un calvar, o sarcina, ceva ce ne displace si implicit il facem din obligatie, nu din placere...
Eu ma trezesc dimineata si-mi spun ca astazi va fi o si frumoasa... in drum spre birou imi planific sa fie frumoasa si bucuroasa... si astfel ea devine frumoasa...
E frumoasa si merita traita prin cele mai mici lucruri... de la o discutie cu un coleg cind il simti aproape (da, se poate si asta!) pina la o mica realizare neasteptata, o idee noua, si desigur bucuria intoarcerii acasa la caldura caminului si a familiei...
Doar doi centii mei...
iselin spune:
Recunosc ca nu-mi place ideea din fraza aceasta.
E specifica Romaniei?
Asa este, nimeni nu e obligat sa se poarte frumos si politicos cu cei din jur, dar face parte din civilizatie, din buna crestere. E ceva normal. Nu asta trebuie sa-ti strice ziua, ci lucruri grele si urate, capitale, o mare pierdere sau dezamagire, neputinta sau limitare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
la mine nu functioneaza chestia cu imi propun sa am o zi frumoasa si o am ... ma ia valul ...
am toata admiratia si "invidia" pentru cei care-si gasesc resursele in credinta (de orice fel) si cred ca rugaciunile si credinta sunt atat tamaduitoare cat si intaritoare ... (din pacate eu cad usor in exagerari in domeniul asta, ori nu ma rog ori cand incep mi se pare ca nu ma rog niciodata indeajuns)
altii trec prin perioade scurte/lungi de "gandire pozitiva" (am pus intre ghilimele cu gandul la toate cursurile si cartile despre a gandi pozitiv) ... mie mi-e destul de greu sa fac pasul de la teorie la practica
i-am admirat intotdeauna pe cei care pot aprecia un ciripit de pasare, o floare incoltita, o zi cu soare ... nu zic, ma bucur si eu de ele inconstient, dar mi s-a intamplat si sa nu le bag in seama
eu nu o iau de la capat in fiecare zi ci imi continui viata, cateodata monotona, cateodata impestritata cu probleme mai mici sau mai mari, uneori sunt vesela,alteori melancolica, uneori plictisita, alteori plicitisitoare, uneori fericita din nimic, alteori trista fara motive ... si am bunul obicei sa-mi permit sa fiu asa cum simt si sa incerc sa invat cate ceva din fiecare incercare sau intamplare mai mult sau mai putin fericita ...
am observat ca ma ajuta foarte mult sa intalnesc oameni chiar si daca doar virtual
Anderra spune:
Hristos A Inviat!!!
Viata mea ,in acest moment ,din pacate, nu are nimic spectaculos.
Am 23 de ani,locuiesc cu parintzii si sunt singura,nu am nici un prieten/iubit. Mi'e dor sa fiu indragostita, sa astept un telefon, sa scriu un sms de noapte buna, sa ma gatesc pentru o intalnire.. de multe ori ma intreb daca am iubit vreodata cu adevarat
Din cauza locului de munca sunt nevoita sa vin la birou atat sambata cat si duminika,indiferent de sarbatori,ceea ce am facut si azi,acum va scriu de la munca.
Azi e Sfanta Zi de Paste si 1 Mai..zi pe care o voi petrece alaturi de mama si de tata,prietenele mele sunt la padure,la gratar,alaturi de iubitii lor...eu nu prea ma incadrez in peisaj,singurika cuc .. si chiar daca ele ma invita nu ma simt foarte bine ca a 5'a roata la carutza..asa ca prefer compania parintilor mei care ma iubesc si ma accepta neconditionat(desi mama mai are momente in care imi spune ca timpul trece si ca voi ramane fata batarana)
Dar stiti ce?? Eu vad partea plina a paharului...
Sper si cred in continuare in steaua mea si simt ca Dumnezeu intr'o zi imi va scoate in cale omul pe care il voi iubi.. eu una m'am saturat sa tot caut pentru ca niciodata nu am facut alegerea potrivita, viata mea sentimentala a fost un dezastru continuu,esec dupa esec...dar nu ma dau dau eu batuta asa usor
Dimineatza ma trezesc cu gandul ca poate asta e ziua in care viata mea se va skimba,si credeti'ma,nu sunt vorbe goale.. speranta e singurul lucru care imi da putere.
voi reveni..promit..va pupAnderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"