Furtul miresei
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
pe aici!
Sa zic si daaaaa...si nuuuuu.....Da, in speranta ca nu ma vor tine intr-o masina cat timp ma "rascumpara", si ne vom duce intr-o disco faina, cu nista oameni care sa se tina pe picioare si care sa ne fie apropiati (nu nea Stan de la Poplaca...).. Nu, pentru ca nu as vrea sa fiu departe de iubi. Poate aranjez sa fie si el furat si le zic alora care vor sa ma fure (ca tre' sa se "scape" ei in vreun fel), sa ma fure inainte de 12, pe el, fetele sa-l fure tot inainte de 12, ca sa plateasca nasii pentru amandoi si noi sa ne facem de cap in disco!!!!!!!!
Tare, nu?
Krelia...viitoare printzesita
Alinus25 spune:
Mai fetelor si eu sunt intr-o dilema totala cu chestia asta ... furatul miresei. Eu nu prea as vrea sa ma fure cineva, dar am fost anuntata deja de mai multi "doritori" si nu stiu daca am sa am scapare
Totusi mie mi se pare prea comun, sa fii furata si dusa in nu stiu ce club ... Parca nu mai are asa mare farmec ... si daca mai pui la socoteala cate nunti au loc intr-o sambata ... si aproape toate miresele sunt furate si duse in club ... eu sigur nu vreau asa ceva ...
Poate daca ar fi ceva mai original, dar eu nu vreau sa fiu dusa in club clar! Sper sa pot reusesc!
V-am pupacit
ioana07 spune:
Floricika......si voi v-ati descurcat...n-am ce zice...
Am uitat sa spun ca dupa ce am reusit noi sa-l dezlipim pe nasu de masina...l-am calcat si pe picior cu roata din spate......cam dureros...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
AngeliquedeS spune:
Apropo de furat mirele. La nunta cumnatei mele, eu si inca trei nebune printre care si viitoarea mea nasa, care era la volan, am furat mirele. A fost o nebunie totala, era ultimul lucru la care se astepta cineva. Si el s-a ofticat foarte tare ca proaspata lui sotioara nici nu s-a sinchisit! Aparent, cel putin, pentru ca atunci cand s-a intors, a zburat in bratele lui!
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
leyla spune:
La nunta unei prietene, noi cele trei nebune domnisoare de onoare am furat mirele si l-am dus la aeroportul Baneasa (restaurantul era in apropiere), dupa care am sunat mireasa si i-am spus sa mirele vrea sa plece din Romania. Nu s-a suparat mult ca l-am furat, mai nepotrivit a fost momentul respectiv, pentru ca ea avea o supriza pentru mire si pentru invitati (a adus niste copii de la scoala de dans de unde luasera ei cursuri care sa faca un mic spectacol, iar ei aveau o ora si un interval anume la care trebuiau sa presteze), asa ca s-a suparat foc pe moment. Apoi la nunta altei prietene, in timp ce noi am furat-o si am dus-o intr-un club, seful ei tocmai trebuia neaparat sa plece (avea de prins un avion), asa ca a trebuit sa o returnam de urgenta pentru a multumi si a spune la revedere sefului. Asa ce eu am hotarat ca nici in ruptul capului nu vreau sa pierd absolut nici un moment de la nunta mea, ca doar nu ma pregatesc de atat timp ca sa ajung sa zac printr-un club cateva ore. In club pot sa merg oricand...
olguttza spune:
Io as vrea sa ma fure si sa ma duca la nunta cuiva d-aci (eventual cand e si mireasa respectiva furata ). Numa ca nimenea nu mai are nunta-n aceeasi zi cu mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
flafi spune:
Eu vreau sa fiu furata!!
Dar nu mult o jumi de ora macar!!
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
BraveGirl spune:
Si eu vreau sa fiu furata. Dar cei care ma fura sa aiba o masina frumoasa si sa ma duca intr-un club ceva...nu sa ma invarte in jurul localului cat negociaza...
Corina
Albumul meu
ellamiss spune:
Normal ca vreau sa fiu furata.Este un obicei tentant.Dar problema este ca multi vor sa ma fure adica sunt prietenii nostri,din partea nasilor, verisorii si altii din partea socrilor.Asa ca cine sunt primii sunt baftosi.hehehe!!!!!
photos.yahoo.com/ellamiss2000
candy24 spune:
Eu am fost furata de sora mea si cumnatul meu .Era planuita mai de demult asta .Asa ca pe la 12 noaptea m-au furat si m-au dus la alta nunta .Un prieten de-al sotului se casatorea si el in aceeasi zi .Asa ca ne-au schimbat .Pe mine m-a dus la acel prieten si pe sotia lui au adus-o la sotul meu.A fost super frumos .Chestia este ca sotul meu a platit rascumpararea dar celalalt voia sa ma opreasca pe mine ,nu o mai voia pe sotia lui( cred ca a glumit).Pe la ora 1:30 m-a gasit sotul si m-a luat.A fost o faza frumoasa.Eu zic sa nu va impotriviti pentru ca asa e datina .