Furtul miresei

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna mai fetelor ! Eu am avut nunta mai de mult dar mi-a placut sa fiu furata. Am avut o aventura!!!!!! Am mai povestit pe-aici cum am alergat printr-o curte imensa cu vreo 5 baieti dupa mine de frica sa nu ne prinda alt grup de furaciosi care ma vroiau cu orice pret, cum am sarit eu un gard, cu tot cu tocuri si cu rochia in cap, ca deh, nu mai conta ce vedeau baietii, miza era prea mare. Si apoi urmarirea ca-n filme cu masinile, scapatul subsemnatei pe scari, dar doar un pic, din bratele furaciosului, caderea voalului si calcatul pe rochie. Dar a fost suuuuperrrr distractiv, imi amintesc si acum dupa 5 ani fiecare amanunt de la furat.

Dar am vazut la o nunta,intamplator, exact momentul furatului. O tipa o tinea pe mireasa de mana si o tragea dupa ea, asta in mare fuga. Mireasa de-abia se putea tine, va dati seama cu tocuri cu rochie mare, etc. Si urmau niste scari la iesire, destul de multe. Saraca de ea, aia o tragea asa de tare ca n-a vazut ca urmeaza scarile si am vazut-o aterizand pe burta dintr-un capat in altul al scarilor. Ce era la gura ei vis-a-vis de domnisoara furacioasa!!!!!!!!!
Dar tot au furat-o si ea s-a dus.

Asa ca aveti si voi grija cine va fura. Oricum e misto obiceiul atat timp cat e facut cu bun gust si bun simt. Sa nu se intreaca masura cu lipsit prea mult sau dus in locuri periculoase sau alte chestii care sa strice o seara minunata. Si daca sotii vostri nu vor sa fiti furata poate ca e mai bine sa nu va duceti. Am vazut si soti furiosi pe mireasa dupa furat. Si e cam nasol.

Nunti frumoase si va pup.

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nici eu nu vreau. Cand eram in vreun club sau discoteca si apareau mirese furate chiar nu imi placea.Mi se parea total aiurea!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu vreau sa fiu furata. Deja m-am pud de acord cu fratele meu sa ma fure.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

EU AM FOST FURATA DE NISTE PRIETENI... M-AU PLIMBAT PUTIN PRIN ORAS SI M-AU ADUS INAPOI DE BUNAVOIE...CE AR FI PUTUT FACE CU MINE...ERAM DOAR INSARCINATA IN 3 LUNI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

nici mie nu-mi place obiceiul acesta dar...m-am conformat insa i-am rugat pe baieti sa nu ma tina mult ca nu vreau sa pierd nici un moment din nunta pe care am pregatit-o cu atata meticulozitate si efort!
oricum, obiceiul cred ca si-a pierdut mult din farmec, nu stiu cum era inainte insa acum e anost si nu-i vad rostul..nici mie nu-mi place sa vad mirese prin discoteca, alaturi de "voinicii" plini de sine ca au furat mireasa (de parca ar fi castigat o lupta cu turcii)..sunt penibili..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Saptamana trecuta eram la o terasa in Mamaia si am vazut o mireasa frumoasa, pe motocicleta. Era o imagine tare faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

pe mine m-au furat 6 baieti- prietenii mei din copilarie. si a fost super. dupa ce am plecat ne-am mai oprit pe drum ca nu se hotarau unde sa mergem, apoi i-am dus eu la fitze. am ras, ne-am mai povestit cate ceva, cam o ora am lipsit(dar si rest e destul de izolat,si nu aveam cum sa ajungem mai repede).oricum faceam urat daca incerca altcineva sa ma fure, le-am spus de la inceput.important e cine te fura,asta cred eu.

http://community.webshots.com/user/theodoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nici eu nu vreau. Cand eram in vreun club sau discoteca si apareau mirese furate chiar nu imi placea.Mi se parea total aiurea!

Nana Motoc

si mie mi se pare asa stupid obiceiu....cah...
total nelalocul lui....;mai ales la o nunta cu fason sau f eleganta cu lume aleasa....
parerea mea..

pupi

roxi foto

Mergi la inceput