Mamici de iulie-august 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
acusor spune:
Irina, sper din tot sufletul sa se faca bine pisicuta ta. Am si eu una si nu mai pot de dragul ei. Ea este copilul nostru pana apare bebe. Stiu cum e sa-ti fie bolnava. Mi-a cazut cand era mica de la etaj si probabil ca i-a fost afectat si ficatul ca la o saptamana dupa ce a cazut voma intr-una. Dupa 2 zile de vomat am dus-o la veterinar. Vreo trei zile i-am facut perfuzii. Sotul meu glumea cand ne intorceam de la veterinar zicandu-i lui Pusi ca iar a luat masa la restaurant.
Tu ce faci cu ea cand vine bebele? Eu am incercat s-o dau cuiva pentru un an dar nu mi-o ia nimeni si drept sa-ti spun nici nu vreau s-o dau. Ma iubeste tare mult. Numai in picioarele mele sta cand vin acasa. Incerc s-o obisnuiesc sa nu mai doarma cu noi. Noaptea o inchid in sufragerie ca daca o las pe hol vine la usa si miorlaie sa-i dau drumul. Pana la urma vaccinez si o deparazitez intern si o tund. Parul ma ingrijoreaza mai mult.
Am pus si o poza cu ea s-o vezi cat e de dragalasa. Am vazut-o si pe a ta. E taaare scumpa! Iti doresc din tot sufletul sa se faca bine! 
Pupici
acusor 22 sapt+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
Giana spune:
Irina,draguta de tine...imi inchipui prin ce emotii ai trecut.Si eu sunt o foarte mare iubitoare de animale si am si eu un caine cu care fugeam la veterinar pana acum cateva luni de ziceai ce-i aia.Era un sensibil pana sa implineasca un an si una doua dadeam fuga la cabinet.Acum a lasat-o si el mai moale.O vedea ca sunt alte prioritati...
Sper ca totul sa fie bine in cele din urma cu pisicuta ta.
Noi suntem bine,raceala ne-a trecut de la sine dupa 3 zile si nu am baut decat doua pahare de lamaie cu miere.Nu prea ne place acru ce sa facem?Bine ca mi s-a desfundat nasul ca asta era problema cea mai mare.
Bebelusul misca si imi place enorm de mult cand este asa activ.
Ma gandeam sa mai cer un set de analize pana la 7 luni cand ma vor trimite ei.Acum nu iau decat Materna si tare mult asi vrea sa stiu daca e de ajuns.La inceputul sarcinii luam si Fier si vitamina E.Mi-e sa nu lipseasca ceva bebelui.
Ceva ciudat...il simt pe bb putin mai jos de coaste cum misca si in acelasi timp si jos.Voua vi se intampla?E ca si cum s-ar intinde si ii simt si capusorul dar si piciorusele.Dr meu zice ca e cam imposibil la 23 de sapt.dar eu il simt.VOI simtiti asta???
Giana
23+s
http://photos.yahoo.com/gianadedu
irinabungau spune:
Acusor, e tare dulcica Pusi a ta!!!! Eu n-o voi da , nu avem cui si oricum nu ne-ar lasa sufletul, pisica asta ne iubeste foarte mult, in special pe mama mea care numai pe ea a avut-o cat am fost eu plecata din tara, timp de 3 ani si jumatate. Noi n-o vom tunde pentru ca parul scurt este mult mai periculos, usor de inhalat. Parul ei este lung, asta-i singurul inconvenient, dar nu poate fi inhalat. Cand vine bebelusha mea... Bella va avea mai multe restrictii mititca, desi este extrem de curioasa. Voi fi foarte atenta sa nu fie prin preajma bebelushei, iar cand Ioana Alexandra va creste mai mult, va creste cu un animalut de casa alaturi.
Si a mea este vaccinata, deparazitata, este super ok dpv al sanatatii - mai putin acum, cand si-a bagat botul unde nu trebuie...offff!!!
Pupici,
Irina si bebe 24 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:
Giana, ma bucur sa aud ca esti mai bine!!! Nu stiu ce sa-ti zic, eu habar n-am in ce pozitie sta bebelusha mea acum, cred ca si-a schimbat pozitia pentru ca am simtit ceva misculatii pe acolo. Simt cum loveste peste tot, si jos jos de tot, dar habar nu am cu ce loveste...
Pupici,
Irina si bebe 24 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
nem spune:
Irina, speram sa se faca bine pisi a ta , sa ne dai vesti...
Emaimee, lamureste-ne si pe noi cu comunion, ca sa-ti putem da idei..
Anis, multa sanatate, iti tin pumnii sa-ti revii cat mai repede!
Giana, si eu il simt pe bebe asa de mult timp, nu mai stiu de la cate saptamani...
Pupici la toate burticutzele...
Emma & bebelinul Alexandru 29+
delia grozav spune:
Anis draga, noi dam la prematurii foarte mici,care se nasc la noi multe antibiotice, si acest lucru se practica in toata lumea, asa ca nu e nici o problema sa ei si tu unele antibiotice care sunt indicate bine-nteles de medic, daca e necesar.
Dar ar trebui sa iti faci un exudat faringian inainte, desi dureaza 2-3 zile pana ai rezultatul.
Siropul de muguri de pin sau altele similare contin si alcool asa ca...
dede
anis spune:
Fetele...dr meu zice ca nu e cazul de vre-un streptococ ceva....fiindca as fi facut febra...si eu nu am facut.
Irina...ma doare cand inghit..De luat medicamente am luat doar siropul de brad plus niste medicamente homeopate f bune..care vad ca au efect.
Katink, la mine a aparut treaba cu gatul exact la 2 zile dupa ce am luat 7 zile eritromicina pt ureaplsma aia..ce zici?Mai e osibil dupa atata antibiotic de vreun streptococ?
Delia...eu vin dupa 1 sapt de tratament cu antibiotic..crezi ca mai e posibil de ceva, de luat ceva???
AniS
si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Delia grozav...acum m-am uitat deja am luat 3 linguri de sirop de brad..si farmacista a zis ca e ok..dar scrie ca are coninut de fluid hidroalcoolic...offffff...Sper sa nu fi facut ceva rau
AniS
si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Emaaimee, un cadou bun de comuniune e o cruciulita de aur, cu sau fara lantisor, sau de argint,depinde de citi bani vrei sa dai pt chestia asta. sau o pereche de cercelusi, de obicei cadouri ca de botez numai pt copii mai mari .aici se dau si bani in felicitare sau certificate de valoare, depinde de cit de apropiat esti de familie. dar poate ar trebui sa intrebi pe cineva de prin partea locului ce obiceiuri au, aici finlandezii sunt luterani si au confirmare, nu comuniune, am senzatia ca la comuniune catolicii sunt mai mici decit la confirmare(confirmarea e 14 ani), nu?
M23+
KULTA spune:
Anis, imi pare rau sa aud ca nu te simti bine dar stii ca totul va fi bine. Si eu am trecut prin ce treci tu acum la prima sarcina si am luat medicamente 3 luni, 3 luni de nesomn din cauza ca nu puteam respira, de raceala, nas infundat si singerare nazala, a fost cumplit dar a trecut. Sanatate multa si ai grija de tine.
Irina, sper ca pisica ta sa-si revina. Ai grija sa nu superi bebicul, e mai important....Sunt egoista dar.....
Si eu azi m-am simtit si ma simt destul de nasol, am dormit cumplit azi noapte din cauza fetitei care s-a trezit de cel putin 10 ori si acum ma doare burta si spatele si am contrctii la greu.Sper sa fie bine. Am vomat toata ziua, cred ca din cauza oboselii.
Acum plec la somn.
Sanatate la burticute si wekk-end placut.
A, am uitat sa va inreb: Daca sunt in saptamina 23, in ce luna sunt?
Scuze pentru intrebarea stupizica dar cred ca nu mai pot gindi la ora asta.
K23
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"