gravibinon da sau nu
Salut
Scriu prima data si sunt tare incantata de acest site.
Eu am 5 saptamani si un pic stresata ptr ca am fost la eco la 2 medici diferiti.Unul mai in varsta a spus ca totul e ok iar celalata mai tanar a spus ca trebuie sa iau gravibinon ca nu ii place cum sa prin s sarcina.
Ce sa fac ?
Raspunsuri
Ruxel spune:
Buna,
Gravibinonul este un medicament des folosit. El se recomanda pentru fixarea sarcinii.
Eu am facut injectii cu gravibinon si la prima sarcina (pana in luna 7-a) si acum la a doua sarcina (dar numai patru injectii).
Medicul care ti-a spus de gravibinon, daca este sigur ca iti trebuie, ar fi fost normal chiar sa te puna obligatoriu sa le faci.
Succes
31 sapt. + 5 zile
Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan
Eliuta spune:
Salut!
Mie mi-a fost recomandat la inceputul sarcinii (am sangerat)printre alte pastile si injectii. Inca il mai fac, la 2 saptamani o injectie cu toate ca medicul e multumit de evolutia lui bebe. Mi-a zis ca probabil nu scap de el pana in luna a 7 fiindca ajuta si la dezvoltarea uterului si vrea sa fie sigur ca totu' e ok-Asta avand in vedere ca eu sunt cam maruntica (1.50cm) si nici uterul nu poate fi cine stie cat. Drept sa-ti spun chestia asta nu m-a prea convins, doar sunt destule mamici scunde cu bebei dolofani. Dar am incredere in el si daca stiu ca-i face bine lui bebe...ce sa mai zic.Pana la urma medicul tau stie ce face!
pt. tine si bebe, sa fie sanatos si cuminte!
18sapt+
bonaparte spune:
Draga (viitoare) mamica noiembrie,![]()
![]()
chiar asa s-a exprimat?
eu zic ca sarcina nu e ca laptele
si ca ti-era dator cu o explicatie mai elevata si mai concisa. as fi curioasa, in locul tau, sa aflu ce inseamna ca nu-i place cum s-a prins sarcina: este embrionul in uter?, este colul inchis? ..s.a.m.d.
parerea mea ar fi sa-l suni si sa aflii mai exact ce e cu sarcina ta, iar ca sa fii si mai sigura ca totul e ok, sa faci si o a treia eco la un echografist foarte bun (nu stiu de unde esti, in Bucuresti iti pot recomanda cativa)
asupra medicamentului nu comentez, ca nu ma pricep
nu lasa sa treaca timpul, fara sa te asiguri ca esti bine!!!
Bafta!

ioana
Monica-Elena spune:
Gravibinonul oricum nu face rau nici tie si nici copilului. Este pentru fixarea sarcinii dar trebuie ca medicul sa iti recomande frecventa cu care sa il fai. Si eu am facut de la 8 sap unul pe sapt timp de 7 sapt.
Bafta!
Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.