Constanta la apel!!! (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by liris

Hristos a Inviat!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Adevarat a Inviat!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Buna, tuturor!

Am intrat o secunda la "Constanta..." pentru a va spune Christos a Inviat!!!!, liniste, pace si speranta in suflete...eu nu ma incadrez la "mamici" dar va citesc din cind in cind...pentru a sti ce mai este nou in Constanta

Paste Fericit!!!

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Hristos a inviat!
Paste fericit, sanatate si numai bucurii tuturor!

Geani & Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Christos a inviat!
sa aveti un Paste frumos, luminos si fericit!!!

Roxana, Patrick si Mugur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adevarat a inviat!

Noi am petrecut acasa. Am zis ca nu fac nimic, dar am ajutat-o pe mama, asa ca obosita tot am fost. Am avut ceva emotii azi noapte, dar de dimineata eram in forma.

Am facut poze cu burtica si Maria. Le puteti vedea aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Va pupam,
Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adevarat a Inviat!!!
Acum am venit si noi din "mese" cu vreo 2 kg dupa noi...mami mai mult...p sa punem si noi poze in curand si cu noii nostrii vecini, 3 pisicute mici care s-au nasuct in noaptea de pasti!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Adevarat a Inviat! sabatori fericite si fara peripetii!!!

Haideti sa va spun ceva...am ajuns azi la urgenta, dar nu pentru mine, ci ptr sotz! Am fost cu nasii si toata trupa de fini (la padure, la un canton vanatoresc. Vreme superba, mese intinse, porc la protap, formatie...sotul meu a stat toata ziua cu copii, era organizator de trupe, s-au jucat, s-au alergat...totul era perfect, eu ma simteam bine. Inainte sa plecam s-a mai incins o miutza pe acelasi teren unde s-au jucat toata ziua. deodata imi vad sotzul doborat la pamant. A calcat pe o piatra si i s-a sucit piciorul!!! L-au dus la un vraci din Negru Voda care i-a pus piciorul la loc. Dar ptr siguranta am fost si la urgenta ptr radiografie si se pare ca are fisura de cap de tibie. Acum m-au adus pe mine acasa, el este inca la spital...se pare ca este vorba de ghips.
Azi dimineata eu eram cea care se pregatea de spital, aveam bagajele pregatite in caz ca.....
Toata lumea imi da telefoane acum, sa nu ma agit, sa nu ma supar...dar eu sunt atat de calma, chiar amuzata de situatie!!!
O sa stam amandoi acasa si o sa avem grija unul de altul si de bb (cred ca o sa stea cel putin 3 saptamani cu ghipsul - inca nu stiu sigur, astept sa vina de la spital).

Mygirl si Alexandra(37 sapt+)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hristos a Inviat...Paste fericit va doresc tuturor...

Am nascut-o pe Delia marti la 11,40, cu 2,800 gr si 49 de cm, apgar 9.Suntem bine amandoua, am facut deja si prima baita pentru ca ne-a cazut buricelul dupa 4 zile. Papam si dormim toata ziulica si noaptea.

As vrea sa va intreb ceva pe mamicile actuale. Ce fac cand da peste mine furia laptelui?...La prima fata nu am avut asa probleme ca acum.Azi ma luase cu frisoane...asa ca am muls tot laptele si i-am dat fetei cu biberonul.A mancat de foame, insa nu as vrea sa ajung deja la sticla.Exista si alte remedii...A... si inca ceva ... unde pot gasi ceva legat de alimentatia pe timpul alaptarii?

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Loreen, am gasit un topic despre alaptat...nu am am apucat sa-l citesc pe tot (au ajuns la capitolul 2), dar pe pagina de mai jos o mamica spune ce alimente ar fi de evitat...daca mai gasesc ceva interesant iti scriu, ptr ca eu acum ma pregatesc temeinic la capitolul asta. Stiu ca teoria e diferita de practica, dar daca tot am timp la dispozitie...

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24479&whichpage=4

Pe pagina 3 a topicului de mai sus gasesti niste linkuri f interesante cu pozitiile optime ptr alaptat

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Pt mamicile care alapteaza:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25770
ALAPTATUL SI CARENTELE VITAMINICE SI MINERALE ALE MAMEI CARE A ALAPTAT INDELUNGAT

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26054
MASTITA SI TRATAMENTELE NATURISTE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20163
MENSTRUATIA SI ALAPTATUL

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25792
LAPTELE DE INCEPUT, CAND VINE, CUM E, ETC

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25454
PENTRU INTARCARE, CUM OPRIM LACTATIA

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26199
MAMICILE CARE AU ALAPTAT MULT PESTE 1 AN SAU 2

Sper sa va fie de folos!
O zi frumoasa!