Caut diadema
Buna fetelor,
Stiu ca sunt tradatoare si n-am mai scris de multa vreme. Am avut o multime de probleme, era sa anulez nunta pentru ca s-a imbolnavit cineva foarte apropiat din familie etc. Acum totul e bine, mai am putin (mai putin de 2 luni) si am intrat in panica pentru ca nu-mi gasesc diadema asa cum vreau. Vreau o didema care sa aiba combinatie de perle (ma rog margele) si stras. Ceva finut, de bun gust, doar doua-trei perlute. Rochia mea e brodata cu perle si pe poale, la broderie are aplicat ici si colo cite un cristal (pentru stralucire). Ideea e ca nu as vrea sa-mi iau didema din margele albe pentru ca n-am gasit nimic care sa-mi stea bine (sunt blonda).Imi trebuie ceva din stras cu doua-trei perle - ca sa se potriveasca cu rochia si cu setul care e tot o combinatie fina de perle si cristale.
Am gasit diadema perfecta la Picasso, dar e 3.000.000 si nu-mi vine sa dau banii. Chiar mi se pare un pret nesimtit ....asa ca am luat toate magazinele de pe Lipscani la rind, in Unirea, Victoria, Cocor etc.Nu am gasit nimic.
Imi dati si mie idei unde sa mai caut?
Va pup,
Oana
Raspunsuri
alice elena spune:
buna,
Mai este un magazin in Amzei - tria Alfa sau cam asa ceva. eu nu am sa ma uit dar incearca si acolo. Si mai este un magazin pe Magheru, vis-a-vis de magazinul Eva, parca...
Am fost si eu la Picasso si preturile sunt cam maricele. Dar pe mine nasa m-a intrebat cand vreau sa mergem sa imi cumpere ea diadema, caci "cica" nasa trebuie sa iti cumpere diadema.
Eu inca mai astept ca atunci cand ma duc sa imi iau si lantisor/cercei/bratara poate din acelasi set.
Bafta!
poate gasesti ceva frumos!
te pup!
ALICE ELENA
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
oanamadalina - acelasi lucru imi doream si eu, rochia mea e ivory, iar corsetul are o margine ingusta de margelute...dupa indelungi cautari am cedat nervos si mi-am luat una doar din strasuri....ma gindesc ca exista si perlute si margelute la metru si poate merge sa fac ceva astfel, vezi si tu...
Pupici
anangel_lexi spune:
quote:
Initial creeata de oanamadalina
Buna fetelor,
Stiu ca sunt tradatoare si n-am mai scris de multa vreme. Am avut o multime de probleme, era sa anulez nunta pentru ca s-a imbolnavit cineva foarte apropiat din familie etc. Acum totul e bine, mai am putin (mai putin de 2 luni) si am intrat in panica pentru ca nu-mi gasesc diadema asa cum vreau. Vreau o didema care sa aiba combinatie de perle (ma rog margele) si stras. Ceva finut, de bun gust, doar doua-trei perlute. Rochia mea e brodata cu perle si pe poale, la broderie are aplicat ici si colo cite un cristal (pentru stralucire). Ideea e ca nu as vrea sa-mi iau didema din margele albe pentru ca n-am gasit nimic care sa-mi stea bine (sunt blonda).Imi trebuie ceva din stras cu doua-trei perle - ca sa se potriveasca cu rochia si cu setul care e tot o combinatie fina de perle si cristale.
Am gasit diadema perfecta la Picasso, dar e 3.000.000 si nu-mi vine sa dau banii. Chiar mi se pare un pret nesimtit ....asa ca am luat toate magazinele de pe Lipscani la rind, in Unirea, Victoria, Cocor etc.Nu am gasit nimic.
Imi dati si mie idei unde sa mai caut?
Va pup,
Oana
La Meli-Melo sau alte magazine in genul asta, ai incercat?
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
dilaural spune:
Iubitelor,
va intreb si eu pentru nasa mea care este DISPERATA. Isi doreste niste chestii din alea ca niste betze cu smoc de pene in varf sau ca niste crengi... va rog eu nu radeti de descriere, dar nu stiu cum s-o fac mai bine.
Se poarta foarte mult la Londra. Daca ati apucat sa vedeti nunta lui Charles cu Camilla sau poze de acolo atunci intelegeti foarte bine despre ce vorbesc. Chestiile astea se prind direct in coafura ca niste piepteni.... Stiti unde am putea gasi asa ceva "chic"???
Va pup,
Dilaural
Freia spune:
diadema sau parura mireasa?
postat initial de crisbar
Buna, fetelor..voi fi mireasa in iunie si nu stiu ce anume sa-mi pun in par. tot ce am vazut prin magazine sunt niste uratenii. ajutor!!unde gasesc ceva frumos si la preturi decente?
postat initial de ralu_trancu
eu m-am uitat si nu mi-a placut nimic. si nu imi pun nimic. de fapt uita-te la poze si ai sa vezi o chestie care se numeste hair-updo 2. e o fundita finuta. poate imi prind cu ceva asemanator voalul
postat initial de leyla
Pai atunci poate niste floricele naturale in ton cu cele din buchet
postat initial de bibyrox
DIADEMA! Nici nu ma gandesc la altceva.... dar sa fie finutza!
Credeti ca voi gasi la Picasso??
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by leyla
Pai atunci poate niste floricele naturale in ton cu cele din buchet
--------------------------------------------------------------------------------
eu as fi vrut trandafirasi naturali dar tipa care ma va coafa mi-a zis ca s-ar putea sa nu stea, sa-mi cada din par. mi-a recomandat ceva artificial dar mi se par oribile chetiile pe care le-am vazut eu
quote:
Originally posted by ralu_trancu
eu m-am uitat si nu mi-a placut nimic. si nu imi pun nimic. de fapt uita-te la poze si ai sa vezi o chestie care se numeste hair-updo 2. e o fundita finuta. poate imi prind cu ceva asemanator voalul
http://community.webshots.com/user/trenurelu
voalul meu este simplu, eu va trebui sa-l aranjez si sa-i dau o forma. asa ca trebuie totusi sa-l prind cu ceva. mai ales ca rochita este destul de simpla. deasupra are organza fin brodata si culoarea este ivoire.
postat initial de dilaural
Iubitelor,
va intreb si eu pentru nasa mea care este DISPERATA. Isi doreste niste chestii din alea ca niste betze cu smoc de pene in varf sau ca niste crengi... va rog eu nu radeti de descriere, dar nu stiu cum s-o fac mai bine.
Se poarta foarte mult la Londra. Daca ati apucat sa vedeti nunta lui Charles cu Camilla sau poze de acolo atunci intelegeti foarte bine despre ce vorbesc. Chestiile astea se prind direct in coafura ca niste piepteni.... Stiti unde am putea gasi asa ceva "chic"???
postat initial de ralu_trancu
Sfatul meu este sa te duci la o casa de moda cu poza si sa zici: eu vreau asa ceva! imi puteti face? incearca ! nu ai nimic de pierdut
postat initial de bogdanai
Incearca la Meli-Melo, acolo tin minte ca am vazut niste ace din astea cu pene-n virf ... poate poti sa manufacturezi ceva sau sa rogi la un atelier de palarii sa-ti faca (vezi pe Lipscani).
postat initial de dilaural
multumesc mult de sfat si indrumare... Sper - de dragul ei - sa gasim asa ceva. La un moment dat zicea ca va vorbi cu cineva care pleaca in Anglia sa-i aduca de acolo...
postat initial de dana n.
quote:
Originally posted by bibyrox
DIADEMA! Nici nu ma gandesc la altceva.... dar sa fie finutza!
Credeti ca voi gasi la Picasso??
Si eu tot DIADEMA vreau!
Freia si Alexa
RAMONELLA spune:
Eu mi-am luat o diadema foarte draguta,nu este mica dar nici mare.E foarte finuta.am luat-o de la un magazin care aduce rochii din italia.Dar rochiile nu mi-au placut.In schimb mi-a placut diadema.A fost 650.000.O s-o vedeti in pozele de la nunta.PESTE 5 SAPTAMANI!DOAMNE AJUTA!
PUPICI!
RAMON_RAMONEL
numeioana spune:
Oanamadalina, am vazut si eu diadema"ta" de la Picasso. E super frumoasa si super super scumpa. Ti-ai gasit in alta parte?
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana